arkadaşlar sezon arasında defoe[gitmek istiodu] yi satıp ugur yıldırımı aldım kendisinden en cok verimi nerden alırım mr amr fc ? eet bekliyorumm
arkadaşlar sezon arasında defoe[gitmek istiodu] yi satıp ugur yıldırımı aldım kendisinden en cok verimi nerden alırım mr amr fc ? eet bekliyorumm
kardeş bu konuyu ben açmıştım genel fikir st ama ben hiçd enemedim henüz
ben en cok amr de verım aldım ama 3'lü forvetın sagındada ıyı oynuyor
Ben hepsindede verim aldım![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
AMR de oynat veya fc de oynar...
en ii amr oynar fakat yeni pozisyon antremanı yapıp mr de oynatabilirsin
biraz yavas adam oldugu için st de fazla verim vermeyebilir
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bence forvettte oynat iyi verim alırsın zaten özellikleri iyi
amr oynat derim ama 3 forvet falan oynarsan sagda deli oynuyor
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ben onu Portsmouth'a almıştım forvette Baptista ile manyak anlasıyolardı tabi onları arkada R.van Persie ve l.Robert destekliodu.
amr oynat denedim cünkü
neresi boşsa orada oynat.adam oynuyor
bence sağda oynat adam deli gibi asist yapıyo ama eğer forvette eksiğin varsa orda oynat çünkü ii goller atabilio.defoe dışında ii forvetin warsa bence sağda oynat
amr oynat.
Forvette hava toplarında etkili bir oyuncuya sahipsen yanında oynatabilirsin. Eğer bu tarz bir oyuncuya sahip değilsen AMR oynatırsan daha faydalı olur.
amr oynat ben almıştım ama fazla verim alamadım(yine de en iyi amr de)
bi kere fazla ağır bir oyuncu ben o yüzden şutladım
bende everton almnıştı uğur yıldırım sağ açıkta 154 maçta 15 gol attı ilk sezonda oku full ileri dönük sağ
Frikiklerden rahat 7-8 gol atıyor bir sezonda.
Amr oynatmanı tavsiye ederim ben de eğer istikrar yakalarsa çok iyi iş yapıyor.
forvette oynat çok iyi oynuyo ama ben 1ayfalan bekliyorum iyi oynuycak diye..
ilk geldiği zamanlar iyi oynayamıyor...
ugur yıldırımı forwet oynatırsan daha çok verim alırsın.
bence uğur yıldırımı ofansife koy çünkü orda uzun şutunu çok ii kullanıo
Ben aldım heryerde oynuyor. Özellikle forvette sağda..
bencede amr oynat özellikleri ona çok uygun
be forvette oynatıyorum ve deli oynuyo,amr falan deneme sakın
kardesim ben newcastle da aldım ve forvewtte martins owen torre uclusu vardı ve owen sakatlanıncaya kadar hiç oynamadı owen sakatlandoı oynattım 3 gol attı ve ondan sora hep oynatım st oynat
Sağ Açık ve Forvet ya da forvet Arkası
forvet en iyisi ama karşı takımın kanatlar boşsa yani 3 defans falan oynuyosa kesinlikle kanata koy güzel oynuyo
ben forvetin sağında oynatıyom yada amr.tabi çok iyi frikik attığını sana hatırlatayım asla affetmez vede banko bir penaltıcı
mrde yetersiz acaba orayi antrenmanla kuvvetlendirsek is yaparmi