spor gazeteleri ve diğer gazetelerin spor bölümleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben kesinlikle fotomaç ve fanatiği almıyorum ve okumuyorum!
spor gazeteleri ve diğer gazetelerin spor bölümleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben kesinlikle fotomaç ve fanatiği almıyorum ve okumuyorum!
Aynen ben de ne Fanatik i ne de Fotmaç ı almıyorum!!!
Çünkü çıkan habelerin çoğu yalan haberler oluyor veya sayfa doldurmak için yapılan heberler oluyor![]()
Asla bu gazeteler almam da okumam da![]()
Hadi Fotomaç tamam da, Fanatik'te tam olarak size katılmıyorum.
Fanatik gazaetesi düşüncenize katılmıyorum.Ama fotomaça katılıyorum.2 sene önce
kapalı bir alanda oturuyordum yanımdaki koltukta pas gazetesini gördüm bir spor haberlerine bakim dedim.(o zaman daha fotomaçla birleşmemişlerdi)yazıyordiki:rui costa,chiesa...sporla ilgili hep uydurma haberler yazıyordu.PAs gazetesi fotomaçla birleşince uydurma haberler fotomaç'ada bulaştı ve pasfotomaç tam bir uydurma gazetesi oldu.Fotomaç pasla birleşmeden uydurma haberler yazıyomuydu sizce![]()
![]()
![]()
aslında tüm gazetelerin spor sayfaları böyle. yazın herhangi bi kavga tartışma taraftarı galeyana getiren haberler bulamadıklarında avrupada ne kadar adam varsa hepsini türkiyeye getiriolar yoksa zaten hem bu gazeteler satmaz hem de o sayfaları dolduramazlar.zaten normal sezon içinde de fanatik fotomaç gibi gazetelerin yarısı resimden diğer yarısıda bomba haberlerden oluşuyo. adamlar robinhoyu fenere vieirayı gsye getiridiler yaw![]()
![]()
özellikle bu iki gazeteyi hayatta almam
+ vatan gazetesi (1 numaralı galatasaray dusmanı bı gazete)Originally Posted by 11
+Takvim Gazetesi(gazetesi dediğime bakmayın siz)
Fenerbahçe'nin resmi yayın organı Takvim.Originally Posted by F@RAMIR
bence fanatik iii ama fotomac tam sallamaher gun fanatik alırım ben
gördüğüm kadarıyla herkes fanatikten memnun,hayret bence.yarın alayım diyecektim ama fanatiğin bir doğan medya grubu yayın organı olduğunu hatırladım.doğan holdinge para kazandıracağıma denize atarım o parayı,daha hayırlı olur!
wala bende fatik taraftarıım. fanatik iyi haberler yapıyor gerçekten. Ama pasfotmaç harbiden rezalet. geçen gün akşamleyin biz sölemiştik burda şimdi gazetelerde haber çıkar vieri fenere veya galatasaraya geliyo diye hatırlıyomusunuz bilmiyorum ama ondan sonraki sabah gazete almaya gittiğimde fotomaçtaki manşeti okuyup rahat bi 10 dk güldüm. Manşet aynen şöyleydi : Vieri Aslan oluyor..![]()
ben koptum tabii.. Ayrıca takvim konusundaki görüşlerinizede katılıyorum. dikkat edin anasayfada en üst kısımda her zaman fener haberi olur ve boyna uydurur onlarda... Türkiye'de gazetecilik ölüyor gittikçe bana göre. Herkes çıkarları doğrultusunda haber yapıyor ve bunların çoğu sallama oluyor doğal olarak.
![]()
Kesinlikle katılıyorum, doğru düzgün bir tane bile spor gazetesi yok şu an Türkiye'de...
Maalesef futbolu bilmeyen çok kişi var ve bu da kaliteyi düşürüyor.Originally Posted by emirduman
Ancak futbolu bilen bir çok kişi de göz ardı edilmemeli:
Mesela Mehmet Demirkol,Yasir Kaya,Murat Kosova vs..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
iyi aklıma getirdin bi konu başlığı açalım ntv hakkında![]()
Evt ntv gerçekten bu başlığı hakediyor.. Ntv başlığında da dediğim gibi.. şuanda tek doğru düzgün spor yayını yapan tek yayıncı kuruluş... (tüm medya sektöründe) ayrıca diğer yayınları da hiç fena değil... bi kere kafadan avrupa lig maçlarını her hafta canlı veriyolar..
bu lafına katılıyorum ama boyle adamlardan bir sey almayalım dersek hiç bir şey alamayız sonucta hersey oyle inasanların elinde NTV nasıl insanların sanki ama adamlar işini biliyorOriginally Posted by 11
Keske NTV nin gazetesi olsaydi![]()
![]()
inşallah olur ntv'nin gazetesi ama sanmıyorum
onların olmasada en azından spor çalışanları bir yerde işe başlasın...
fanatik,fotomaç,akşam gazeteleri spor gazetesimi yoksa karikatür gazetesimi belli değil diğerleri idare eder....
fotomaç uydurma haberlerle dolu oluyo zaten hep fanatik gazetsini de netten okuyorum ntv en ii si bencede nvtmsnbc.com daki spor bölümünü de takip ediyorum