Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Appiah'a Ağır Ceza

Angry Appiah'a Ağır Ceza

Erciyes maçında rakibi Emre Toraman ile kavga eden F.Bahçeli Stephan Appiah'ın cezası PFDK tarafından açıklandı. Ganalı yıldıza attığı kafa pahalıya patladı...

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli futbolcu Appiah'a 3 maç oynamama cezası verdi.

PFDK, bugün yaptığı toplantıda, Kayseri Erciyesspor maçında rakip futbolcuya centilmenlik dışı hareketi nedeniyle kırmızı kart gören Ganalı futbolcuyu 3 maç oynamama ile cezalandırdı.

baya bi ağır olmuş. keşke 5 maç verselerdi bizim maçtada oynamasaydı şaka bi yana gerçekten çok ağır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

tahkim de düşer

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    tahkim de düşer
    bi olay ancak bu kadar güzelk özetlenebilirdi

Ulusoy'u kınıyorum. Ulusoy İSTİFA !!! Yazıktır, kafa atmadı Appiah, ama 3 maç ceza aldı. Zidane kafa attı, 3 maç aldı, Appiah kafa atmadığı halde 3 maç ceza alıyor! YAZIK!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tahkimde düşeceğini düşünüyorum ama konu FB olunca pek düşeceğini sanmıyorum. İnşallah düşer çünkü Kiev maçına kadar 3 lig maçı var en azından bunlardan birinde oynayıp Kiev maçında oynayacak kadronun birbirine iyice alışması sağlanabilirdi....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

nabalım burası turkiyee

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

emreye herhangi bi ceza war mı

Quote Originally Posted by sekopej
    Tahkimde düşeceğini düşünüyorum ama konu FB olunca pek düşeceğini sanmıyorum. İnşallah düşer çünkü Kiev maçına kadar 3 lig maçı var en azından bunlardan birinde oynayıp Kiev maçında oynayacak kadronun birbirine iyice alışması sağlanabilirdi....
    lütfen fanatikçe mesajlar yazmayalım sekope niçin düşmesin federasyon Galatasaraylı mı?

Düşmez, Emre ırkçı sözler söylediği halde hiç ceza almadı. Yazıktır, günahtır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by rectangle
    lütfen fanatikçe mesajlar yazmayalım sekope niçin düşmesin federasyon Galatasaraylı mı?
    konunun fanatiklikle bir alakasının olduğunu sanmıyorum sadece federasyon için düşüncelerimi yazdım. İnşallah kalkar da dedim. ve 1 maç kesinlikle kalkacaktır buna da eminim...
    "YÜCE ATATÜRK"

bana fanatikçe geldi ama konuyu uzatmak istemediğim için susuyorum

ayrıca emre'nin ırkçı sözler söylediği ispatlandı mı hocam yoksa ben mi kaçırdım?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ulusoy istifa mı..
    canı yanan istifa diyor, herşey tıkırında olunca kimsenin sesi çıkmıyor nedense..
    ne güzel istanbul bee..

konuya gelince de; eğer gerçekten ırkçılıkla alakalı sözler sözlediyse appiaha 3 maçsa emreye 10 maç verilmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by rectangle
    bana fanatikçe geldi ama konuyu uzatmak istemediğim için susuyorum

ayrıca emre'nin ırkçı sözler söylediği ispatlandı mı hocam yoksa ben mi kaçırdım?
    Appiah'ın kafa vurduğu ispatlandı mı yoksa ben mi kaçırdım? Hakem raporuna tokat yazmış...

Ayrıca sekope değil sekopej...

Son olarak da Federasyon ne GS'li dedim ne başka bişey sadece görevlerini iyi yapamadıkları için eleştiriyorum. Eleştirmek fanatiklikse tamam ama ben Federasyonun yönetiminden memnun değilim o nedenle söyledim kalkmayabilir diye....
    "YÜCE ATATÜRK"

Appiah durduk yere neden öyle desin ki? Yalan söyleyen bir oyuncu da değil, Gana milli takımının kaptanı. Appiah, Juve'den ırkçılık yüzünden ayrılmıştı, haksızlıktan dolayı. Umarım aynısı bizim başımıza gelmez de böyle iyi bir oyuncuyu kaybetmeyiz.

Tokat mı atmış Appiah? Var mı tokatı gören? Teşebbüse kart verilmiyor. Ah keşke Appiah kafayı patlatsaydın da bari cezanın hakkını verseydin. Bir şey yapmadan 3 maç ceza, kafayı vursa 7 maç ceza olacaktı heralde (:

Nesil
    2006

Ağır bir ceza olmuş birde kafada atmadı atsa neyse de Emre Toramana yok mu? Sonuçta tahrik etiki bunu yaptı bu olay Zidane'nın olayıyla olayıyla aynıdır. Emre Toramanada ceza gerekli.

peki hocam Appiah yalan söylemezde Emre'mi yalan söyler?niçin söylesin yalan?ayrıca bir türk futbolcunun ırkçı sözler sarfedeceğine ihtimal vermiyorum küfür olayı olmuştur belki.

ayrıca sekopej hocam mesajında FB olduğu için inmez demişsin TYürkçe bilen birisi bu mesajında federasyonun yanlı olduğunu söylediğini hemen anlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kim ne isterse anlayabilir. Ben düşüncelerimi belirttim. İnşallah ceza iner dedim. Federasyonun yönetiminden de memnun değilim. Bu cezayı komple kaldırsalar bile benim görüşüm değişmeyecek federasyon hakkında.

Son olarak umarım bu ceza bizi kötü yönde etkilemez( Lig maçlarında etkileyeceğini düşünmüyorum ama Kiev için takım uyumu açısından etkileyecektir).....
    "YÜCE ATATÜRK"

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    tahkim de düşer
    orası kesin 0 maç ceza verirler

Nesil
    2003

Akillara hemen Materazzi ornegi ve aldigi ceza geliyor bu durumda. Ancak gozden kacan bir detay var. Eger Materazzi "evet ben thrik edici sozler soyledim" demese ve is Zidane'in sozu ile Materazzi'nin sozune kalsa, hic bir sekilde Materazzi ceza almazdi.

Emre verdigi demecte ben birsey yapmadim gibilerden soyledi. Her ne kadar bir sey yapmadigina inanmasam da, Appiah'in sozune karsilik Emre'nin sozu var. Eger tarafsiz 3. bir tanik olan biteni duymamis ise soylenen soze degil, yapilan harekete ceza vermek durumunda federasyon. Yapilan hareket de rakibi paralama tesebbusu. Hakem raporunda de yazarsa yazsin, federasyon olayin kasedini izleyecek ve ona gore karar verecektir. Ayrica bu sezon kaset ile cezalandirma, yani hakemin gozunden kacmis olaylarin kasetle belirlendigine ceza verme uygulamasi baslatildi yanilmiyorsam.

Bu durumda eger 3 maclik cezayi dogru olarak kabul etmislerse, bunun fazla veya az tartismasi yapilabilir. Bence miktar dogrudur ve baska oyuncularin bu gibi hareketleri tekrarlamamasini saglayacak agirliktadir. Bu hafta sonu baska bir oyuncu ayni hareketi yapar ve 3 haftalik ceza almazsa, o zaman Federasyon'un Fenerbahce'ye karsi oldugu dusuncesi ortaya atilabilir.

ya benim anlamadığım appiah yalan söylemiyor emre mi yalan söylüyor bunu nasıl kanıtlıcaz yalan makinasına mı bağlayalım... Materazzi küfür ettiğini kabul etti ondan ceza aldı. Burda emre bişey demedim diyor ondan dolayı yapılacak bişey yok

perpetua aynı anda aynı şeyi yazdık

Nesil
    2006

Dünyadaki hangi insan aklı dengesi bozuk olmayan tabi durup dururken kafa atmaya çalışır illaha bir ayağına bastı diyemi sanmıyorum Appiah'a bunu gibi fauller çok fazla yapıldı ama hiç birinde böyle bir tepki vermedi bana göre Emre Toramam tahrik etmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben kesin demiştir demiyorum. Ama hatırlayın Materazzi de ilk açıklamasında bişey yapmadım dedi, sonra maç içinde olabilecek küfürler dedi ondan sonra ceza aldı. Eğer Emre'de ben böle bişey demedim açıklaması yerine çıkıp şunları şunları söyledim o da o nedenle böyle yaptı derse taktir ederim. Demezse sakladığı bişey var diye düşünürüm. Çünkü kimse durduk yere kimseye vurmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Zaten kafada burmadı vuracakmış gibi yaptı bunu eski hakem şimdiki yorumcular söyledi böyle hareketler kırmızı kart gerektirmez diye sarı kartlık pozisyonlardır dediler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

emreye ceza warmı ceza tahrik olduğu açık appiahın üstüne giden o

bu işler böyle yapmıştır,şöyle etmiştirle yürümüyor arkadaşlar kesin kanıt olacak öyle ceza verilecek veya verilmeyecek

Bence uygun bir ceza verilmiş. ama tahkim de ceza 2 maça iner heralde...

adam kafa vurmadı 3 maç ceza aldı bi de kafa atsa demekki neler olacakta bizim haberimiz yok....bu arada appiah'ın aklından zoru mu var durup dururken nie adama kafa atsın mutlaka Emre'ye de ceza verilmeli...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

İyi oldu hak etti kafa attı cezasını çeksin. Okudukça bu mesajları fanatiklik damarlarımı kabartıyorsunuz! Bazı şeyleri kabul etmesini öğrenin artık. Tartışacaksanız Emre niye ceza almadı diye tartışın, o da "bende küfür ettim" dedi buna neden yaptırım uygulanmadı. Sizin bu saçma sapan polemikleriniz beni en sevdiğim futbolculardan birisi olan Appiah'a karşı bile soğuttu sizin yüzünüzden yanlı düşünmeye başladım. Yeter artık!!!

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Bu tam bi rezilliktir.federayon un yaptıgı ise kasıtlı bir şeydir. emre toraman gelip bana kafa atmadı diyor ama federayon kafa attı diyip 3 mac ceza veriyor. yazıklar olsun. tmm mactaki kırmızı kartı anlayısla karsılayalım yan hakem yalnıs anlamıs olabilir bulundugu acıdan ama ma sonu hersey netleştiği halde 3 mac ceza veriliyorsa bunda bi kasıt aranır. api nin de tüm moralini bozdu adi herifler

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri