Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Avrupada takımlarımızın sıralamaları

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Avrupada takımlarımızın sıralamaları

G.Saray son yıllarda Avrupa"da kimlik değiştirince şehir efsanesi haline gelen bu sözün artık miadı doldu. Çünkü 2007 kulüpler klasmanında 81. sıradaki F.Bahçe, 97. sıraya inen G.Saray"ı geçti. Üstelik F.Bahçe rakibine 16 basamak fark attı

TROMSÖ SAYESİNDE OLDU

Avrupa Kupaları"ndaki son 5 yıllık başarılara göre yapılan puanlamaya göre yeni sezon F.Bahçe 26.075 averajla başlarken Fatih Terim ve Lucescu"nun mirasını tüketen G.Saray 19.075 puanda kaldı. Böylece çok değil 3 sezon önce 15. sırada bulunan Cimbom 82 basamak düşerken, F.Bahçe 126. sıradan 81. sıraya tırmandı.

Bu arada Beşiktaş"ın şu an 37.075 ile iki rakibinin önünde olduğunu hatırlatalım. Peki G.Saray"ın Avrupa fatihliği nasıl hâyâl mahsülü oldu? Tromsö"ye elenen G.Saray son 5 yılda 19 maçta 6 galibiyet, 9 yenilgi aldı, 15.00 puan topladı. Cimbom"un reel averajı 19.075. F.Bahçe 23 maçta 7 galibiyet, 13 yenilgi elde etti. 21.00 puan Fener"e 26.075 reel averaj olarak yansıdı

FENER SERİ BAŞI OLABİLİR
    Aslında manzara Türk futbolunun Avrupa"da geldiği vahim durumu gösteriyor. Yerinde sayan F.Bahçe bile G.Saray"a fark atmış durumda. Boleslav"ı 5-2 yenen G.Saray"ın D.Kiev"e 3-1 yenilen sarı-lacivertlileri bu sezon geçmesi ise mümkün gözükmüyor. Çünkü 7 puanlık fark en az 8-10 galibiyet demek. Ayrıca Fener puanını 30"a çıkartırsa seri başı oluyor. Ama artık G.Saray için buda mümkün değil.

Son olarak bu tarihi bilgiyi de verelim. 1960 ile 1975 arasında G.Saray hep F.Bahçe"nin önüydeydi. 1975 ile 1983 arasında (Cimbom"un şampiyon olamadığı yıllar) F.Bahçe rakibine nal toplattı. Ve 1983"ten bu yana önde olan G.Saray, 23 yıl sonra F.Bahçe"nin arkasında kaldı.

Haber: Hakan Yaşar
    Kaynak: www.vatanim.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray kaybettiği puanları birkaç sene içinde geri kazanacaktır.Hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bende tam bu konuyu açacakatım. 23 yıl sonra ilk kez fenerbahce galatasarayın önünde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Galatasaray kaybettiği puanları birkaç sene içinde geri kazanacaktır.Hiç kimsenin şüphesi olmasın.
    galatasaray kazansa bile puan fenerbahce gs'den daha fazla puan kazanacaktır hem ben galatasarayın cok puanda kazanabileceğini sanmıyorum cünkü gruplarda 4.torbadan giriyo ve karsınada cok iyi takımlar gelecek bende galatasarayın bu takımlarla bas edebilecini zannetmiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bide bu takım bir avrupa kupası alsa kim bilir ne methiyeler düzecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by dinaMYt
    bide bu takım bir avrupa kupası alsa kim bilir ne methiyeler düzecekler.
    o zaman görürsün.

fanatik kombine sahibi bir fenerbahceli olamama rağmen adamlara haksızlık
    ama guzel bişi gs nin ustunde olmak

Avrupa fatihi sırayla değil kazanılan kupayla olunur...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by hurmet
    Avrupa fatihi sırayla değil kazanılan kupayla olunur...
    Uefa, sampiyonlar ligine gidecek takım sayısını belirlerken kupaya bakmıyoki puana, sıralamaya bakıyor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    o zaman görürsün.
    ömrümüz yeter inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by dinaMYt
    ömrümüz yeter inşallah
    En Büyük Temennimiz o arkadaş

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Uefa, sampiyonlar ligine gidecek takım sayısını belirlerken kupaya bakmıyoki puana, sıralamaya bakıyor
    ben avrupa fatihi yazmana gönderme yaptım alınan takım sayısı ve puan beni ilgilendirmez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya gereksiz tartışmalar çıkarıyorsunuz kendi kendinize..Beşiktaş birinciliğe oturmuş ama kimse konuşmuyor..neymiş Fb, Gs'yi geçmiş..ne bitmez yarışınız varmış anlamadım ki..Burak'a da tamamen katılıyorum..Ben beşiktaşlıyım.sıralamada 1. sıradayız ama avrupa fatihi değiliz maalesef..
    bu sene inşallah olacaz..lütfen gerçeklere dönüp manasız tartışmalara girmeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by hurmet
    ben avrupa fatihi yazmana gönderme yaptım alınan takım sayısı ve puan beni ilgilendirmez...
    Baslıgı aynen kopyaladıgım için öyle oldu kaynagından direk kopyaladım..
    Ayrıca Bence Avrupa Fatihi olmak için Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak lazım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

zaten olayım sana değil başlığı yazana.. erkut abi bencede kupalar alınmadan başarılar kazanılmadan kimse avrupa fatihiyiz demesin

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar Boş işler bunlar.
    Avrupada 50 takımımız onlarca kupamız varda mı yarış yapıyoruz allah aşkına.Gsliler bi tutturmuş Uefa'mız var Fenerliler bi tutturmuş son 5 senede geçtik onları. Bjk'liler bi tutturmuş biz en öndeyiz..Gerçekten boş işler.
    Bu sözlerle konuya nokta koymak en iyisi..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başlık sizcede biraz SAÇMA değilmi? Sıralamayla AVRUPA FATİHİ olunmuyo maalesef.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi aslında buraya çok güzel bir tezahürat yakışırdı ama bu hem bana yakışmaz hem Burak buralarda direk banlar beni valla...

Konuya gelince boşverin böyle şeyleri nasılsa seneye tek takımla gideriz sonra Şampiyonumuz bile UEFA'ya gidecek günlere geliriz. biz devam edelim birbirimizi yemeye....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya tamamen gereksiz bir konu..Neymiş Fb Gs'yi sıralamada geçmiş..E o zaman biz Dünya'nın en iyi takımlarından biriyiz diyelim hadi buyrun..Tamamen gereksiz ve saçma bir konu kusuruma kalmayın ama..Maksat GS'yi geçtik diyelim..Biz en öndemiyiz sıralamada evet..AMA HALA GALATASARAY'I GEÇEMEDİK AVRUPA'DA..işte işin özü..
    (bu arada bu sene geçecez allah nasip ederse..şimdilik geçerlidir bu yazdıklarım..sene sonunda daha farklı yazarım ona göre )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekopej
    Şimdi aslında buraya çok güzel bir tezahürat yakışırdı ama bu hem bana yakışmaz hem Burak buralarda direk banlar beni valla...

Konuya gelince boşverin böyle şeyleri nasılsa seneye tek takımla gideriz sonra Şampiyonumuz bile UEFA'ya gidecek günlere geliriz. biz devam edelim birbirimizi yemeye....
    Bu sene elimizden gelenin fazlasını yapıp, üst sıralara çıkmamız gerek. Bir zamanlar Türk futbolu avrupada gittikçe üste tırmanıyordu. Ama maalesef bu durdu Benim tek temennim bu sene tüm takımlarımızın avrupada başarılı olması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu sene alınacak bir beraberliğin bile önemi çook büyük avrupada. o yüzden her takımımıza hep destek tam destek.

böyle sıralamalarla yarışcamıza kupalarla knşalım... önümüzde kim bilir hangi isimsiz takımlar var ama biz ille FB GS polemiği yapıyoruz... Avrupa yı geçelim ilk 20 ye girelm sora biz iiz muabbeti yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kiev'i eleyemesek bile -ki ben eleyeceğimize inanıyorum- galip gelmemiz lazım. Puan puandır. Ama işe puan açısından bakarsak UEFA'ya kalmak bize daha çok puan kazandırabilir. Ama ben UEFA'ya kalacaksak bunu grupta 3. olarak gerçekleştirmeliyiz. Çünkü fazla puan da olsa UEFA yerine Şampiyonlar Ligini tercih ederim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kiev'i eleyemesek bile -ki ben eleyeceğimize inanıyorum- galip gelmemiz lazım. Puan puandır. Ama işe puan açısından bakarsak UEFA'ya kalmak bize daha çok puan kazandırabilir. Ama ben UEFA'ya kalacaksak bunu grupta 3. olarak gerçekleştirmeliyiz. Çünkü fazla puan da olsa UEFA yerine Şampiyonlar Ligini tercih ederim...
    Evet 3.olarak UEFA'ya düşmek bencede daha iyi. Sonuçta 3.olmak için bile Şampiyonlar Ligi'nde puan almak gerekiyor. Puan alarak UEFA'ya düşmek daha iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kesinlikle grupta 3.olarak uefa ya gitmek daha iyi ayrıca S.L nin heyecanı baska oluyor ya
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    galatasaray kazansa bile puan fenerbahce gs'den daha fazla puan kazanacaktır hem ben galatasarayın cok puanda kazanabileceğini sanmıyorum cünkü gruplarda 4.torbadan giriyo ve karsınada cok iyi takımlar gelecek bende galatasarayın bu takımlarla bas edebilecini zannetmiyorum
    Fenerbahcenin grupta kalcagina zerre inanmiyorum.O yuzden her IHTIMALDE Gs daha fazla puan toplayacak sizden.Ayrica Bjkin puani hepinizden fazla.Yani Avrupa fatihi bizzmi oluyoruz

Gecin bu isleri. Avrupa Fatihinin muzesinde 2 kupa var.Bizde birsey yok maalesef

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Kralatti
    Fenerbahcenin grupta kalcagina zerre inanmiyorum.O yuzden her IHTIMALDE Gs daha fazla puan toplayacak sizden.Ayrica Bjkin puani hepinizden fazla.Yani Avrupa fatihi bizzmi oluyoruz

Gecin bu isleri. Avrupa Fatihinin muzesinde 2 kupa var.Bizde birsey yok maalesef
    her ihtimalde gs nasıl daha fazla puan topluyor anlamadım gs nin karsına cıkacak manchester eger Fener Uefa ya giderse(ins böyle bi sey olmaz) karsısına cıkacak feyenoord(ör.) hangisinin puan alma ihtimali daha fazla?

Umarım tüm TÜRK takımları avrupada iyi isler cıkarır ve tekrar üst sıralara tırmanırız..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya ne saçma bir şey olmuş bu sıralama.neye göre yapılıyor uefa kupasıyla clde kazanılan puanlar aynımı bunu bilmiyorum.aynıysa doğru olabilir.
    bjkliler kızamayın yemin ederim hiçbir art niyet aramadan soruyorum bjk ne zaman topladı bu kadar puanı yav.......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biz saman altından su yürütüyoruz gökhan..Uefa'da parmağımız var,fazladan yazdırıyos

Avrupa Fatihi Galatasaray a sıralamlarda her zaman türkiye ligi takımlarından daha üst sıralarda yer aldığı için verilmedii kiiii.....
    Avrupa da elde ettiği başarılar sonucu verildi...
    ama esas bu adınanlamı =UEFA KUPASINI MAĞLUBİYETSİZ ALDIĞI İÇİN VERİLDİ.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri