1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: "Saha içinde aklıma para gelmez"

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Exclamation "Saha içinde aklıma para gelmez"

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Necati Ateş, takım arkadaşı Hasan Şaş ile Ankaraspor maçında tartışmasının arkasında Hasan'ın kendisinden daha fazla ücret almasının yattığı şeklindeki iddianın doğru olmadığı kaydetti.

Kulübün resmi internet sitesinde bir açıklama yapan Necati, bugün bir gazetede yayınlanan ''Hasan Şaş ile Necati Ateş arasındaki 800 bin dolarlık fark, Florya'da sorunlar yaratıyor'' şeklindeki haberin doğru olmadığını ifade etti.

Necati, ''Profesyonel futbolda hiçbir oyuncu takım içindeki diğer oyuncuların kazançları ile ilgilenmez. Galatasaray forması altında ter döken hiçbir futbolcu saha içinde aklına parayı getirmez'' dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

doğru futbolcu saha içinde değil masa başında düşünür eğer bu takımdan bi kişi para için oynamıyacak olsaydı Galatasaray geçen sene hiçbir zaman sahaya bir 11 süremezdi Onların aralarında başka bir dava olduğuna inanıyorum hatta Necati'nin özel hayatında olumsuzluklar yaşadığını tahmin ediyorum doğal olarak bu da sahaya yansıyor

olayı saptırmaya çalışan basını kutluyorum

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by hurmet
    olayı saptırmaya çalışan basını kutluyorum
    haklısın aslında dün Mehmet Demirkol'u izledim bi kanalda adam aynen şunu söyledi "Gerets gönderildide yerine kimin geleceği tartışma konusu" bunu da içerden (yöneticilerden) aldığı bilgilere dayanarak söylüyormuş tür adamların Galatasarayla ne tür bir alıp veremediğ var anlamıyorum

Quote Originally Posted by dnz498
    haklısın aslında dün Mehmet Demirkol'u izledim bi kanalda adam aynen şunu söyledi "Gerets gönderildide yerine kimin geleceği tartışma konusu" bunu da içerden (yöneticilerden) aldığı bilgilere dayanarak söylüyormuş tür adamların Galatasarayla ne tür bir alıp veremediğ var anlamıyorum
    Bugün Adnan Polat basın açıklaması yaptı. Diyor ki, Gerets ile yollarımızı ayırma gibi bir şey söz konusu olamaz. Maça göre hoca değiştirirsek her ay hoca değiştirmemiz lazım diye konuştu.

Bizim basın kadar konuları saptıran başka basın yoktur.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

cl ye kalınamazsa, yeni hoca ile tanışıcaz.. hazırlıklı olun..

necati sahadışında neler düşünüyormuş öğrendik çok şükür

adam gibi basın olsa da sırf haber yazmak için haber yazmasa

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Pohotoshopcu kolpa basına hayır rezil herifler

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

basını zaten takmıyorum ben halen ahh Necati vahh Necati, kendine gel Necati diyorum..

Türkiyede en kıl olduğum futbolcu necati

Nesil
    2006
    Yer
    İzmit Merkez Haddini Bilecek Herkes!!

bu basın haRBi caCık yaa

Konuyu Saptırmış iyice Basın !

necati nin bugunku çek takımyla yaptığı maçta necatinin oynamaması tam isabettir ve bence takımdan iki üç hafta kesilmelidir ben bunu para için yazmadaım bu adamlar profosyoneller bu tip işerler pek ilgilenmezler zaten bilmezlerde kimin nekadar kazandığını ama bu form düşüklüğü nedir niyedir anlamadım gitti ama necatiye bunu anlatmanın yolu budur

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ama hasan oyuna alında bence çifte standart oldu biraz notformoney

Mesaj Yetkileri