Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Kızıl: "Anadolu'dan şampiyon çıkacarsa bu Bursaspor olur"

Default Kızıl: "Anadolu'dan şampiyon çıkacaksa bu Bursaspor olur"

Uzun vadede hedefiniz nedir?
    Anadolu’dan eğer bir şampiyon daha çıkarsa bu Bursaspor olur. Ama bunun için 5 yıla ihtiyaç var. Türkiyenin en büyük 4. şehri Bursa. Buradaki potansiyeli paraya ve sportif başarıya dönüştürmek bize kalıyor. G.Birliği gibi olsaydık uçardık. Ama yine de potansiyelimize güveniyoruz.

Kaynak: Zaman

2. Default

Başkanımıza güveniyoruz. Bugüne kadar ne dediyse yapmıştır. Şampiyonluk neden olmasın. Bursaspor Bursa'nın tek takımı. Taraftar potansiyeli müthiş. Bursa sanayisi ile Türkiye'de 1 numara. Nüfus açısından 4.sırada. Türkiye'nin en iyi yerel basınına sahip. İş adamları Bursa'da bolca mevcut ve desteklerini biraz daha arttırmaları gerek. Aralık ayında Bursaspor'un hizmetine girecek Özlüce Tesisleri Türkiye'nin 1 numaraları tesisi olacak. Ancak Psikolojik olarak eksiklik şampiyonluğa inanmak gerekir ve 3 yıllık şampiyonluğa oynayacak istikrarlı bir kadro gerekir. Taraftar açısından en büyük eksiklik Stadın büyütülmesi. 20.000 kapasite Atatürk Stadı Bursaspor taraftarına yetmiyor. En az 30.000 kapasite olması gerekir. 30.000 kapasite ile her maçını da çok rahat doldurur. Ama Bursaspor şampiyonluğa oynarsa 30.000 de yetmez. En az 40.000 kapasite stad gerekir. Çünkü bunun en güzel kanıtı Bursaspor'un geçen senelerde 2.ligde olmasına rağmen HER MAÇTA stadı full doldurmuştur. Geçen seneki istatistiklere de bakarsak Fenerbahçe'den sonra maç başına 18.000 ortalaması ile en çok seyirci desteğini alan Bursaspor olmuştur. Bazı maçlarda da stad dışında binlerce kişi dışarıda kalmıştır. Böylesine taraftar potansiyeline sahip ve takımını ateşleyen ateşli bir seyirciye sahip Bursaspor'un en önemli olan bu desteğiyle şampiyonluğa oynamaması için hiçbir sebep göremiyorum.

3. Default

Bugüne kadar gelmiş geçmiş hiçbir yönetimden şampiyonluk kelimesi bile duymadık. Levent Kızıl herzaman verdiği sözleri tuttu. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Levent Kızıl ne diyorsa odur. Yeterki Levent Kızıla güvenelim inanalım ve destek olalım. O bu işi gerçekten çok iyi biliyor. Profosyonel ötesi bir başkan.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Fenerbahçe ve Adanademirspor'dan sonra Bursaspor'a sempatim var anaodolu'dan şamp. çıkacaksa Bursa'nın olmasını isterim...

Nesil
    2006

Çok ama çok zor bir iş.Eskiden olsa belki münkündü ama artık futbolda parası olmayanın başarılı olması imkansız hale geldi.Ki Türkiye'de 4 tane şampiyon takım çıktı şu ana kadar.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

6. Default

Levent Kizil'a sempatim vardir.5 yil sonra sampiyon olmak hayaldir.belki ilk 3'e oynarsin ama sampiyonluga oynamak uzun bir birikime sahip olmak demektir.bursa gec kalmistir.taraftari sampiyonlugu yerden göge hakediyor her ne kadar adapazari'nda yaptiklari barbarlik dan baska bisey olmasa da...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

göztepe de levent kızıl gibi başkan olsa şamp olurdu

Nesil
    2006

Bende Konysapor'un olmasını isterim ama şuan Kayserispor daha yakın gözüküyor. Bursaspor için biraz zor.

9. Default

Quote Originally Posted by celepao
    Levent Kizil'a sempatim vardir.5 yil sonra sampiyon olmak hayaldir.belki ilk 3'e oynarsin ama sampiyonluga oynamak uzun bir birikime sahip olmak demektir.bursa gec kalmistir.taraftari sampiyonlugu yerden göge hakediyor her ne kadar adapazari'nda yaptiklari barbarlik dan baska bisey olmasa da...
    Herşey güzel de Barbar benzetmenize ve görüşlerinize saygım çerçevesinde sizden birşey rica ediyorum. Bir an kendinizi o durumun içinde hissetmeye çalışın. Bu şekilde hissetmenize yardımcı olacak video linkini aşağıya koydum.

http://www.youtube.com/watch?v=2hmhj...arch=bursaspor

Bu videoda en basit örneğiyle, özellikle polislerden yediği jop acısını hissetmeden aldırış etmeden yere yatıp kapaklanan bir taraftar var. Sadece aklında Bursaspor'un düşmesi var ve o şoku, o acıyı yaşıyor. Polislerin jop acısı Bursaspor'un düşmesinin verdiği acı yanında devede kulak kalıyor.

Bunun yanında o durum şöyle de anlatılabilir. Yani Bursaspor'u Sakarya'da gördüğünüz durumlara getiren unsurların perde arkası... Bursaspor taraftarının hiç suçu yok. Bursaspor futbolcularının o dönemde sezon boyunca yan gelip yatmaları ve son 5 maçta ölümüne oynamaları, bütün sezon boyunca binlerce taraftarın deplasmana gitmelerinin yanında Bursaspor futbolcularının deplasmanda bir tek Kocaeli deplasmanında kazanmaları ve BJK nın düşme potasında olan Sebat ve Rize'ye son haftalarda maç kaybetmeleri, Rize'nin Sebat karşısında maç kaybetmesi, taraftarı çileden çıkarmıştır. Taraftarı çileden çıkaran özellikle o dönemdeki Bursaspor futbolcularıdır. Tüm sezon boyunca paralarını eksiksiz almaları fakat tüm sezon boyunca son 5 maç hariç ruhsuz ruhsuz oynamaları taraftarı deli etmiştir. Tüm sezon boyunca taraftarın muhteşem desteği arkasında futbolcuların motive olmayıp ruhsuz oynamaları taraftarı çileden çıkarmış, taraftarın çileden çıktığı maçlarda 90 dakika sonunda futbolculara küfür bile edilmiştir. O sezon, George Hagi'nin sezon başında gelip birinci devreye kadar kalamadan istifa edip gittiği o sezon tam bir kabustu ve beklenen oldu Bursaspor küme düştü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bende Konysapor'un olmasını isterim ama şuan Kayserispor daha yakın gözüküyor. Bursaspor için biraz zor.
    bole hakemler varken ne bursa nede kayserispor şampiyon olurr

Nesil
    2006

hah iyi cvp verdin bursa mc bu hakemlerle basınla federasyonla çok zor

Yürü be başkan. Helal sana. Daha önce başkan bir rest çekmişti. Demişti ki: Bursaspor eski yöneticileri 9 Milyon Dolarlık eski alacaklarını Bursaspor'a bağışlamazlarsa çeker giderim. Hepsi de bağışladı. Hadi Başkan çek bir rest daha. De ki: "Bursa İş Adamları kulübe 50 Milyon Dolar bağış yapsınlar, ben de Bursaspor'u şampiyon yapayım. Yoksa çeker giderim". Çek bir rest daha Başkan.

Kızıl Başkan Kızıl Başkan RESt çeksene
    İş adamları İş Adamları bağış yapsana

Biliyorsunuz küfüre acayip ceza var. Geçen gün Başkan bir rest daha çekti. Tribünler küfür ederse bırakır giderim dedi.

13. Default

Quote Originally Posted by greencrocodiles
    Yürü be başkan. Helal sana. Daha önce başkan bir rest çekmişti. Demişti ki: Bursaspor eski yöneticileri 9 Milyon Dolarlık eski alacaklarını Bursaspor'a bağışlamazlarsa çeker giderim. Hepsi de bağışladı. Hadi Başkan çek bir rest daha. De ki: "Bursa İş Adamları kulübe 50 Milyon Dolar bağış yapsınlar, ben de Bursaspor'u şampiyon yapayım. Yoksa çeker giderim". Çek bir rest daha Başkan.

Biliyorsunuz küfüre acayip ceza var. Geçen gün Başkan bir rest daha çekti. Tribünler küfür ederse bırakır giderim dedi.
    muuhahahhaaa süperdi.

LEVENT KIZIL BAŞKAN
    BURSASPOR ŞAMPİYON

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

levent kızıl takla atsana atsana atsanaaa

15. Default

Quote Originally Posted by greencrocodiles
    güzel uydurmuşsun sıkça tezahüratı yapılır.

......... ......... SİLAH ÇEKSENE
    ......... ......... ŞİKE YAPSANA

Bizim Başkanımız süper yaw. Bursaspor için en sevdiği dostuyla bile kavga eder. Hiç gözünün yaşına bakmaz. Başkanımızın Bursaspor için çok iyi planları var.

17. Default

Başkanımız bir tane. Umarım ileride istediği Federasyon başkanlığı hedefine ulaşır.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

kızıl başkanın çok etkilendiğim bir sözü var kongrede söylemişti.
    "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır."zaten levent kızıl söyledikten sonra o laf çok meşhur olmuştu

Tarih-Saat : 08.08.2006 - 18.00
    Kaynak : Bursaspor.org

Başkan " Altı doldurulmayan hedefler, her zaman çökmeye mahkumdurlar”

Ankaragücü maçından sonra “ Hedefimiz şampiyonluk değil, öyle olsa tabii ki üzülür ve eleştirirdik” şeklindeki demecim farklı yansımalar yaratmış. Bu doğrultuda kulübümüzün hedefleri hakkında görüşlerimi kamuoyu ile paylaşmak istedim.

2002-2003 sezonunda hedefimiz şampiyonluk diye yola çıkıldı, son hafta küme düşmekten kurtulduk. Bir sonraki sezon da ise, UEFA hedefleri ile yola çıkıldı ve haksızlıklara uğrayarak da olsa şehir olarak küme düştük. Ertesi sezon Süper Lig’e yükselme hedefi vardı, fakat bu da bir takım şansızlıklar ve aksilikler sonucunda gerçekleşmedi.

Biz yönetim olarak, koyduğumuz hedeflerin altını mutlaka doldurmaya çalışıyoruz. Altını dolduramadığımız, sağlam temellere oturtamadığımız hedefler koymuyoruz.

Geçen sene Süper Lig’e yükselme hedefini, LİG A şampiyonluğunu da yayına ekleyerek gerçekleştirdik.

Bu sezon boyunca hedefimiz ise, sıkıntı yaşamadan ligi tamamlamaktır. Futbol açısından bu hedefler varken, daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim üzere kurumsallaşma adına gerekli çalışmaları yapacağız. Kulübümüze tesisler kazandırıp, gerekli profesyonel kadroları oluşturmak, kulübümüzün gelirlerini artırıp, gelir gider dengesini sağlamak önemli hedeflerimiz arasındadır.

Eğer bu hedeflerimizde başarılı olur ve bugüne kadar ki yaratılan şehir birlikteliğinin devamı sağlarsak, 5 senelik plan çerçevesinde istikrarlı bir yönetim, istikrarlı bir teknik kadro ile yeni hedefimiz şampiyonluk olacaktır.

Camiamızın, kulübümüzün içerisinde bulunduğu mali durumu gözardı etmemesini ve bu gerçekler çerçevesinde, gerçekçi hedefler koyduğumuzu bilmesini isterim.

Ayrıca Ankaragücü maçında taraftarımızın gösterdiği sağduyulu davranışa da çok teşekkür ederim. Türkiye gündemine böyle dostane bir karşılaşma ile gelmek onur vericiydi.

Saygılarımla
    M. Levent Kızıl

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

trabzonumdan sonra inşallah bir anadolu takımı da şampiyon olur
    bu takım bursa veya bir başkası olsun ama yeter ki olsun

S-B-Z Misafir

evet bencede anadolu bir şampiyon çıkarmalı artık.
    ama ilk başta bunun için temiz bir lig gerekli.oyunsuz,şikesiz falan filan.buda zor gerçekten.

Tüm Anadolu takımları İstanbul takımlarını yenmek için canla başla mücadele ederse İstanbul'dan şampiyon çıkmaz. İstanbul takımlarının birbirinden aldığı puanlar zaten yetmez. Tüm takımlar Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlarda olduğu gibi nasıl İstanbul takımlarını genelde hep yenebiliyorsa diğer takımlarda böyle olmalıdır. Anadolu'dan şampiyon çıkacaksa Anadolu takımlarının İstanbul takımlarına puan vermemesi gerekiyor.

Nesil
    2006

Birde arayı açması lazımki ilk haftalardan gerisinide getirmelidir teamlarımız ona göre hazırlanmalılar ...

HEDEFİNİ BELİRLE VE YAPMAK İSTE GERİSİ GELİR !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

1.haftaa
    ankara gs den puan aldı
    westel bkj den puan aldıı

bu hafta gs-kayseri maçında ben kayseriyi favori olarak görüyorumm

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

kulağa hoş gelen sözler söylemiş başkan ama bunun çok zor olduğunu kendisininde bildiğine eminim, bekleyip göreceğiz bakalım neler olacak..

Quote Originally Posted by bursa_mc
    1.haftaa
    ankara gs den puan aldı
    westel bkj den puan aldıı

bu hafta gs-kayseri maçında ben kayseriyi favori olarak görüyorumm
    başkan kızılın röportajının devamımı bu, ben alaka kuramadım da konu ile..

Quote Originally Posted by nart_susruko
    başkan kızılın röportajının devamımı bu, ben alaka kuramadım da konu ile..
    Ropörtajın devamı değil. Eski demeçlerinin ve 5 senelelik şampiyonluk planlaması konusunda daha önce yaptığı ropörtaj ve açıklamalara yanlış anlaşılmalar dolayısıyla açıklık getirmek için Başkan, ayrıca böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş.

Şu kısım konu ile alakalı diyebiliriz

Quote Originally Posted by teamsah
    Bu sezon boyunca hedefimiz ise, sıkıntı yaşamadan ligi tamamlamaktır. Futbol açısından bu hedefler varken, daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim üzere kurumsallaşma adına gerekli çalışmaları yapacağız. Kulübümüze tesisler kazandırıp, gerekli profesyonel kadroları oluşturmak, kulübümüzün gelirlerini artırıp, gelir gider dengesini sağlamak önemli hedeflerimiz arasındadır.

Eğer bu hedeflerimizde başarılı olur ve bugüne kadar ki yaratılan şehir birlikteliğinin devamı sağlarsak, 5 senelik plan çerçevesinde istikrarlı bir yönetim, istikrarlı bir teknik kadro ile yeni hedefimiz şampiyonluk olacaktır.

Saygılarımla
    M. Levent Kızıl [/B][/SIZE][/COLOR]

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

demek istediğimi anlamamışsın, neyse önemli değil..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hehheh bana komik geldi

bence bursaya daha çook sıra var mesela gençler birliği var,sivas var vb...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

bursayı seviom ya adam doğru demiş bence tek şampiyon bursa çıkar anadoludan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kayserispora bu maddi destek sürerse bence en büyük adaylardan biri haline gelir 4-5 yıl içinde

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri