1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: sahada ölüm...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Thumbs down sahada ölüm...

Sahada ölüm

Elazığspor’un dünkü antrenmanında futbolcu Gökmen Yıldıran kalp krizi geçirdi. 28 yaşındaki Gökmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yöneticiler müdahale etti
    İkinci Lig A Kategorisi’nde mücadele eden Elazığsporlu futbolcu Gökmen Yıldıran, dün antrenman sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamanı yitirdi. Elazığspor’da forma giyen 28 yaşındaki forvet oyuncusu Gökmen Yıldıran, saat 18.00’de Atatürk Stadı’nda yapılan antrenman sırasında birden yere yığıldı. Elazığspor Yönetim Kurulu üyesi olan ve antrenmanı izlemeye gelen Dr.Burhan Taneli ile Dr.Cihan Pelo tarafından ilk müdahalesi yapılan Gökmen’in kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Hastaneye gitti ama...
    Ambulansla Elazığ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç oyuncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gökmen’in kalp krizinden ölmesi futbolcu ve teknik heyette büyük üzüntü yarattı. Evli ve bir çocuk babası olan Bursa’nın Orhangazi nüfusuna kayıtlı Gökmen Yıldıran, Elazığspor’dan önce Adanaspor, Ankaragücü ve İstanbulspor formalarını giymişti. Süper Lig’de 62 maçta 7 gol atan Gökmen, 1 kez Ümit, 21 kere de A Genç Milli Takım’da yer almıştı.

Allah rahmet eylesin diyorum...

KAYNAK:FANATİK

ligi ağustosta başlatanların...........Yazık ya adama gerçekten.Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bende az once tv de izledim yazık 2 çocuğu varmışş..allah rahmet eylesin,yakınlarına da sabır diliyorum.

bende aksam duyunca sok oldum.sahalarda bir ölüm daha.ne zaman sonu gelcek arkadaslar.bize allah rahmet eylesinden baska bir sey düsmez

bende çok üzüldüm bu tip olayların olması futbol için kötü şeyler

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

akşam maç izlerken tele mesaj geldi, şok oldum ya..

Allah rahmet eylesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de haberlerde gördüm ve çok üzüldüm. Bursa'dan amcamlar gelmişti onlara anlatıyordum meğer tanıyorlarmış. Babası da kalp krizinden ölmüş genç yaşta. Allah rahmet eylesin 2 de çocuğu var ailesine sabır diliyorum....
    "YÜCE ATATÜRK"

hata federayonun değil doktorların bence yada doktoruı olmayan kulüplerin.babasıda kalp krizinden vefaat ettiyse eğer aileden gelen ırsi bir olay vardır mutlaka bunu ortaya çıkaramayan doktorlarda veya futbolcuları kontrol ettirmeyen yönetimdedir hata bence

futbola başlamaktan(altyapıdan) vazgeçtim tvde dramatik sahneleri izleyince
    cok uzucu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

yaw çok üzüldüm gerçekten adanasporda sevdiğim oyunculardan biriydi

S-B-Z Misafir

ben daha yeni izledim bu haberi tv de ve çok üzüldüm.ecel geldimi yer ve mekan,yaş dinlemiyor alıp götürüyor.çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yazık ki çok yazık
    Allah rahmet eylesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

üzüldüm ya dün akşam maç izlerken arkadaşın Telefona mesaj olarak gelmişti. allah rahmet eylesin...

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Allah rahmet eylesin...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Allah rahmet eylesin Duyduğum an çok üzüldüm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmit Merkez Haddini Bilecek Herkes!!

karşılıklı maç bile yapmıştık gökmen abiyle ben Elazıgspor altyapısındayken

çok iyi biriydi Allahtan rahmet , Ailesine ise bassağlığı diliorm...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben onu tanıdıgım için cok üzldüm adanasporda az mı goller atmadı hatta adanaspor süperligden düserken 14 gol mü ne atmıstı ümit ozanala falan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Benim de Adanaspordan tanıdığım ve sevdiğim bi futbolcuydu..Allah rahmet eğlesin..İngilterede,İtalyada vs. bile lig daha başlamazken biz daha ağustosun ilk günleri ligi başlatıyoruz.. Yorumsuz..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Mesaj Yetkileri