1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Sergen'den müthiş başlangıç

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Sergen'den müthiş başlangıç

Beşiktaş ile sözleşmesi bittikten sonra sürpriz bir kararla 2. Lig B Kategorisi takımlarından Şekerspor'a transfer olan Sergen Yalçın, sezona 2 golle başladı.

Ankara'da OSTİM Stadı'nda oynanan Etimesgut Şekerspor-Fatih Karagümrük karşılaşmasında takımı adına 2 gol atan Sergen, yaptığı klas hareketlerle de bol bol alkış aldı.

LİG B'nin ilk hafta maçında Karagümrük'ü ağırlayan Şekerspor'da Sergen fırtınası esti.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, İstanbulspor ve Siirt Jet-PA'da futbol oynayan, milli takım formasını defalarca terleten ve Avrupa kupalarında boy gösteren Sergen Yalçın, kendisini izlemeye gelenlere futbol resiteli sundu.

Sahaya kaptan olarak çıkan Sergen, 27. dakikada topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 29. dakikada Erol eşitliği sağladı. İlk yarı berabere tamamlandı.

Maçın 84. dakikasında Sergen bir kez daha sahneye çıktı ve galibiyeti getiren golü attı.

Sergen karşılaşma sonrası DHA'nın sorularını yanıtlarken, "ilk maç önemliydi. Zor geçeceği belliydi ve hava sıcaktı. Çok durarak oyun oynandı ama yine de iyi mücadele ettik. Aslında çok durarak oynadık ama takım olarak iyiydik" dedi.

Sergen "Burada olmaktan mutlu musun ? sorusuna ise "Yukarıdan aşağıya inmek kolay değil. Benim gibi bir insan için zor ama, hedeflerimizin bilincindeyiz. Ne yapmak istediğimizi biliyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunu göstereceğiz

sergen yine yapacağını yapmış fazla söze gerek yok

2. Default

sergen buralara yakismiyor ama kendi düsen aglamaz örnekte ki gibi

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yeteneklerine uygun olmayan bir yerde sergen ve yetenekleri de ortaya çıkıyor böylece

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    yeteneklerine uygun olmayan bir yerde sergen ve yetenekleri de ortaya çıkıyor böylece
    cok haklısın

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

en azından renk getirdi ankaraya.haftasonu bi keyfimiz olur artık.gol kralı olursa şaşırmam b kategorisinde.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    en azından renk getirdi ankaraya.haftasonu bi keyfimiz olur artık.gol kralı olursa şaşırmam b kategorisinde.
    Valla bende burda Çanakkale'de Sergen'i ve Ahmet Dursun'u izleme fırsatı bulacağım için çok mutluyum ama biz kazanırız maçları.

Nesil
    2006

Sergen Yalçın bu takımı Lig A çıkarır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

90 dk oynamış ve de 2 gol atmış vayy, hemde bu sıcaklarda..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Vayy be Chelsea yi dize getiren sergen 2. ligde oynuyo öylemi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

golleri normal de 90 dk oynaması baya bi şaşırttı beni

Nesil
    2005
    Yer
    ev

aslında başlık şöyle olamlıydı bence
    Sergen'den Müthiş Sonun Başlangıcı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

helal olsun sergene ,ama şekerspor o kadar transfer yaptı skor 2-1 fark beklerdim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ozgrkc
    golleri normal de 90 dk oynaması baya bi şaşırttı beni
    Sonuna kadar katılıyorum.Heralde 15-20 dakka yatıp uzanmıştır yedek kulübesinde.

Mesaj Yetkileri