1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Kazim Kanat’in AĞzini Bİr KariŞ AÇik Birakan Şaka

Nesil
    2006

Default Kazim Kanat’in Ağzini Bir Kariş Açik Birakan Şaka

Fenerbahçe’nin Türk vatandaşlığına geçen futbolcusu Aurelio’nun Milli Takım’a çağırılmasına başından beri karşı çıkan spor yazarı Kazım Kanat “Joker” ekibi tarafından çok fena şakalandı!..

Olay Santra” programı bitiminde saat 04.00 sularında gerçekleşti. "Santra" programı yorumcuları sırasıyla Kazım Kanat, Ahmet Çakar, Ersin Düzen ve Gürcan Bilgiç araçlarında kanaldan ayrılıyorlardı. Kazım Kanat'ı taşıyan araç güvenlik kapısının açılmasıyla binadan çıkarken, binaya doğru hareket eden bir otobüs süratle Kazım Kanat'ın arabasının önünü kesti. Otobüsün içinden pankartlarla ve bayraklarla kırk-elli kişi kadar siyahi Brezilyalı indi. Pankartta "Türk Brezilya kardeş-Ayıran kalleş" yazıyordu ve Brezilyalılar "Türkiye Türkiye" diye slogan atıyordu. Göstericiler Kazım Kanat'ın otomobilinin etrafını kısa sürede sardılar. Kazım Kanat’ın yüreği ağzına gelmişti. Brezilyalılar daha sonra hep bir ağızdan “Dağ Başını Duman Almış’ı söylediler. Kazım Kanat otomobilinin içinde dondu kaldı. Ardından ortamda Brezilya Konsolos arabası gözüktü. Konsolosla göstericiler bu kez hep bir ağızdan istiklal marşını söylediler. Kazım Kanat duyduklarına inanamıyordu.

Ortada inanılmaz bir arbede vardı ve kanalın güvenlikleri göstericileri püskürtmekte zorlanıyorlardı. Ama Ahmet Çakar arkadaşı Kazım Kanat’ı Brezilyalılara yem yapmamaya kararlıydı. Cesaretle arabasından indi. Olaya el koyup ortada bir yanlış anlama olduğunu söyleyerek önce konsolosu fırçaladı sonra kızgın Brezilyalıları yatıştırdı. Daha sonra hepsine barışmaları maksadıyla tek tek Kazım Kanat’ın elini öptürdü. Kazım Kanat bu kez daha da şaşkındı. Ahmet Çakar’ın otoritesi Brezilyalıların da üzerinde etkisini göstermişti. Sıra Kazım Kanat’ın elini öpecek son Brezilyalıya geldi. Ama bu son Brezilyalı Joker programını hazırlayan ve sunan Yavuz Seçkin’di. Yavuz Seçkin; Ahmet Çakar ve Ersin Düzen’in işbirliğiyle Kazım Kanat’a çok güzel bir şaka yapmıştı.

Şaka sonrası “Bu bana iyi bir ders oldu, meğer şöhretim Brezilya’ya kadar gitmiş” diyen Kazım Kanat, hem Yavuz Seçkin’i hem de dostu Ahmet Çakar’ı bu başarılı şakadan dolayı tebrik etmekten başka çaresi olmadığını söyledi. Bu film gibi şakanın da yayınlanacağı “Süper Joker” programı 7 Eylül Perşembe günü 23.30’da ATV’de ekrana gelecek.

İyi olmuş akıllanır belki daha dikkatli yorum yapar...

Nesil
    2006

O program en son anlarında "Nobre neden kadroda yok golcü lazım bize" demiştir kazım kanat.Elimde kayıtlı belgesi de vardır.

Çok pis tongaya düşürmüşler Kazım Kanat'ı kaçırmamak programı
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Bence de bi daha dikkatli konuşsun yoksa diğer çakar gibi onu da brezilyalılar topuğundan vurmasınlar

bu Kazımı nasıl yazar yapmışlar anlamadım. Ben bile işletirim bu adamı

Sheriff Misafir

Keşke şaka oldunu sölemeselerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi bu probramı kacırmamam lazım

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Turksportal Cafe'ye..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

düzgün yorum yapmayı öğrensin

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ewet yorumları daha dikkatli yapsın

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Özhan Canaydına Galatasaray tarihinin en başarılı başkanı diyen bi adamı daha neden yorumcu diye çıkarırlar
    Tek yaptığı iş saçmalamak olan biri
    Kazım Kanatın yüz şeklini görmek isterim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by dick
    O program en son anlarında "Nobre neden kadroda yok golcü lazım bize" demiştir kazım kanat.Elimde kayıtlı belgesi de vardır.

Çok pis tongaya düşürmüşler Kazım Kanat'ı kaçırmamak programı
    eeee Neden Mehmeti istemediğini anladık şimdi Üzerindeki forma başkaymşş demek

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Süper iş yapmışlar...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

oo yarasın

merak ettim olayı ama fena keklemişler

Nesil
    2006

Beyler şu an tekrarı var kaydediyorum yarına hazır olur video bu akşam maça gidiyorum Denizlispor - Galatasaray.

Yarına youtube linkini veririm buraya herkes izlemiş olur.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

neciiiiip sırayla gönder elemanları elini öpsünler kazım abinin..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bekliyoruz merekla

Nesil
    2006

Beyler dünyanın en büyük mallığını yaptım sessiz kaydetmiş makine.Daha doğrusu kaydetme aygıtı olarak mikrofon seçili kalmış mikrofondaki sesleri kaydetti ki çok ama çok az ses geliyor videoda.Programın sonuna doğru farkettim.O kadarını yükleyeceğim artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi kazım kanat korktu bencee muhattap olmak istemıyorum lafları hikaye . bayağı tırsmışş.ama o konsolosluk arabası gelincee harbiden şok olmuştur..

iyi olmuş akıllanır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gecen gece izledim şakayı adam az daha kalpten gidiyormuş hele bide o fabio sivaslı cıkmadımı koptum valla

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Dağ Başını ve İstiklal Marşınıda söylediler ya..
    komiser acaip adamdı..

Kazım Kanat amma korkak admmış arabadan inene kadar milletin yapmadığı hokkabazlık kalmadı.

Mesaj Yetkileri