takımın itibarı kupalar kazandıkca değisiyo mu hiç dikkat ettiniz mi?yani ulusal kıtasal diye giderek artıyo mu?
takımın itibarı kupalar kazandıkca değisiyo mu hiç dikkat ettiniz mi?yani ulusal kıtasal diye giderek artıyo mu?
evet degisir
ama avrupa kupalarında puanini yükseltmen lazimdir en çok sanirim.türkiye liginde şampiyon olmuşuz adamlara nee dimii![]()
Katsayılarda ilk 15 e Gir.Ben Galatasarayla Bi keresinde Girdim(Sene 2010)İtibar World Class Oldu.
ilk 15 e girinceemii world class olduu ohaaa. o kadarinida beklemiyordum.birde türkiye ligini alayip deneyim bari şunuu..adamlarr gelirr herhalde world class oluncaa falann dimii mantiken..hiimmyaa sabiirrrr neysee duu bakalimmm
Sen Uefa Kupasını Bi kere Al.Yada Şampiyonlar Liginde Yarı Final Yada Finale Gel.Bi Sezonda Hem Lig Şampiyonu Hemde Fortis Kupasını Al.İşte O Zaman Olabilir.
evet değişiyor.
ewet değişiyo mesela ben gs ile uefa kupasını aldığımda baktım kıtasal olmuştuOriginally Posted by marakesh
ZARGI Dostuuum.Galatasarayın İtibarı Zaten Kıtasal.Vallaha Güldürdün Beni.Umarım Senin de FM deki Maçlarında YÜZÜN GÜLER
o zaman hedef avrupa kupası artık world class bi takım için
abi bende national başlıyo gsOriginally Posted by eser_3131
national mı? yani ulusal... bendede gs kıtasal başlıyor...
Originally Posted by zargı
![]()
national zaten ulusal demek.... walla benide güldürdün haa
Bendede Kıtasal Başlıyor.Ulusal Nasıl Başlayabilir ki.Galatasaray Zamanında Hem UEFA Hemde SUPER CUP ayı Aldı.O Yüzden Heryerde Kıtasaldır
barcelonayi calistirirken ballack in klubuyle sozlesmesi bitti kendi klubunun sozlesme teklifini reddetti onunla sozlesme imzalamaya calistim benimkinide kabul etmiyor bazi oyuncular itibara bakmiyor sanirim
ligin itibarı düşükse o zamanda gelmiolar.
abi ben bende ulusal başlıyo kıtasal yaptım diyprum ben yukarıyı okusan anlıycanOriginally Posted by ekoklu3
kardeş sende beni güldürdünOriginally Posted by ekoklu3
![]()
türkiye bir ulus, avrupa bir kıtadır
![]()
![]()
takım itibar atlarsa daha fazla oyuncular gelir
kupa kazandıkça değişir
ben galat.ile uefa aldım worlclass oldu takım 18.oldum avrupada rio fredinand geldi saviola ronaldo falan denemeye geldiler 6 yabancı sınırı olduğu için alamadım
Tabiiki değişiyor.Ben gs ile 2cl,2süpercup,3lig,2turkish cup ve 1clubworld aldım.Takımın reputationu 10000 oldu....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
tabiki değişir
evet değişiyo avrupadaki başarına göre...peki bnde bişi soriim o zaman...fm scouttan takımların reputition una bakılmıyo dimi?..bakılmıyosa arkadaş nasıl öğrenmiş 10000 olduunu rep.inin
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
Oluyor oluyoor hemde çok güzel oluyor...Ayrıca menajerlik puanında yükselince oyuncular güzel de gelir sana..
Bende Bİ Kere Sİİrt KÖy Hİzmetlerİ World Class Ti
Originally Posted by eser_3131
fenerde kıtasal fener bişey yapmadı ki ?
bjk ulusalayrıca bende fener ulusal gorunuyo