1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: 81 İlden Bayrak

Default 81 İlden Bayrak

Beşiktaş'ın taraftar grubu "Çarşı" bir ilke imza atarak şehit aileleri ile birlikte kapsamlı bir organizasyon yaptı. Her ilden bir şehit ailesi maça getirildi ve 81 ilin isminin yazdığı 81 flamayla ülke bütünlüğü için mesaj verildi.
    Maç başlarken gördüğümde çok sevinmiştim.Yakından görünce il isimlerinin yazdığını da gördüm.Ama bence dünkü en güzel olay saygı duruşundayken bütün stadın "Şehitler ölmez! VATAN Bölünmez!" diye tezahürat yapmasıydı.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ÇARŞI Teröre Karşı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Çok güzel bir düşünce ve şehit ailelerine onların arkadaşlarına askerlere iyi bir jest yapılmış.fikir kimden çıktıysa tebrik ediyorum.eline sağlık çarşı...

süper bişey yav.dünyanın en iyi taraftar grubu seçilmesine şaşmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

çok guzel bişey her stadda gormemiz lazımm

Nesil
    2005
    Yer
    ev

güzel çalışma yapanlara tebrikler
    "Türk futbolu onlarla gurur duyuyor"
    Ailesinden birini şehit vermiş biri oalrak çok duygulandım gerçekten

Nesil
    2006

Saygı duruşu yapılırken ses çıkmaz ve ölünün arkasından alkışlanmaz bunlar görgü kurrallarıdır bence söyledikleri söz ne kadar güzel olsa bile bu saygı duruşunda yapılmayacak bir davranıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

güzel düşünmüşler..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Saygı duruşu yapılırken ses çıkmaz ve ölünün arkasından alkışlanmaz bunlar görgü kurrallarıdır bence söyledikleri söz ne kadar güzel olsa bile bu saygı duruşunda yapılmayacak bir davranıştır.
    sen öyle yaparsın o zaman

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Fenerbahçenin dünkü maçının başını seyretmedim ancak o maçtada Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diye tezahürat yapılmış.Beşiktaş taraftarına görgüsüz demeden önce kendi taraftarına bakmanı öneririm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi düşünmüşler. Çarşı grubunu kutluyorum
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

herşeyi eleştirmek çok basit ama eleştirilere katlanmak zor olsa gerek
    Çarşı'yı tekrar kutluyorum tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben kendi açımdan şöyle düşünüyorum. Eğer bir kişiye saygı duruşunda bulunuyorsan hiç ses çıkarmazsın, alkış yapmaz, bağırmazsın. Bunları yaparsan o kişiye saygı değil saygısızlık yapmuş olursun. Bu benim şahsi görüşümdür. O sesszilik o kişiyi hatırlatır sana benim o sessizlikte tüylerim diken diken olur.

Ayrıca konuyu yanlış yerlere çekmeyelim. Sanırım Batuhan neden ŞEHİTLER öLMEZ diye bağırdılar demiyor saygı duruşunda neden bağırdılar diyor. Dünkü FB maçına gelirsek; saygı duruşu başladı fakat yine 1 dakika dolmadan alkışlar ve protesto başladı. Tamam yapalım protestomuzu fakat saygı duruşunda değil. Dün ben tam ne güzel sessizlik derken bozuldu. Ama sonrasında Şehitler Ölmez diye bağrılması tabi ki doğru.

Konuya dönersek sanırım şehitler hakkında herkes duyarlıdır bu ülkede. Aslında bunları yapmak isteyerek olmamalı mecburi olmalı. Her Türk vatandaşı Gereken tepkisini göstermeli. Teşekkürler buradan bunu düşünen ve gerçekleştirenlere....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

çArşı kalitesini beeli ediyo onu eleştirenlere mükemmel bir cevap verdi çArşı

çünkü herkes çArşı olamaz bunuda herkes yapamaz şehit ailelerini getirmek nedir ya övünmek gibi olmasın çok büyüğüz övünmek gibi olmasın çArşılıyız..

...NuRiSaHiN...

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

gercekten super bı sey yapıldı stadda

Mesaj Yetkileri