başıma ilk kez gelio
basın soruyo makaaya ozel onlem varmı diye
![]()
başıma ilk kez gelio
basın soruyo makaaya ozel onlem varmı diye
![]()
resimden pek bişe anlaşılmıyor birazda büyüğünü koysan ?
Valla banada olmuştu galiba ama tam hatırlamıyorum..Takım için mi yoksa yildiz oyuncu için mi sorduklarını...Ama nick on numara aferrrrrrriiiiiim...![]()
her oyunda aynı nicki alırımOriginally Posted by istanbul1453
ilginç bişey
bizim arkadaştada bi oyuncu sakatlanınca al başına belayı yazıomuş
şey birde konuyla alakası yok ama ben yan tarafa nasıl resim koyabilirim
nick hoşuma gitti.
dostum bunu ilk kezmi görüyorsun final veya yarı final maçlarında bu tip sorular çıkıyor sen 4 şıkkı seç.
resimdfen pek bişey anlayamdım...
anladığım tarafı için yorum yapayım:İLGİNÇ...
ilginç bir olay hiç böyle bişey olmamıştı bana...
...NuRiSaHiN...
yok arkadaşlar ilginç değil özellikle ispanya liginde olmak üzereee,çooğu zaman karşıma çıktı.önemli maçlarda rakip takımın kaliteli bir forvetine önlem olarak ne aldınız diye soruyor.sen buna cevap vermek istemiyorum seçeneğine bas tatkğinden tiyo vermeiş olursun.ben hep ööle yapıorum,karşı takımın forveti top bile alamıo
nick güzel de resimden birşey anlamadım ama ilginç diyorsan öyledir.
Önemli maçlarda çok çıkıo![]()
Kardeş önemli maçlarda önce oluyor...Önemli oyunculara özellikle...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bn rizedeyken bjkyle önemli maçtan önce fahriye önlem alcak mısınız diye bi soru çıkmıştı...bnde fahri ii oyuncu ama almıcam demiştimfahriyede önlem alırsak bittik zaten
![]()
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
Originally Posted by deadlausfb1907
![]()
![]()
![]()
![]()
haha kahrolsun amerika
iSMİN DAHA iLGİNÇ...
bende meday alex e karşı önlem var mı diye sormuştu türkiye kupası finaliydi
bu arada isim süper değil süper ötesi!
böyle şeylerle karşılaştım ama seninki çoook ilginç
abi ççooook garip
dostum oncelikle ismin super.cok hosuma gitti.konuya donelim...
bu tur olaylar hep oluyo ama sana ilk olduysa sasırman normal bana 5-6 defa olmustu...
heralde daha once turkiye liglerinde oynadıgımdan gormedim
Yok kardeş diğer liglerde de çok oluyor...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bana bikaç kez oldu van nistelrooy için sordular
resimden bşi anlaşılmıyo
o kadar oynadım hiç olmadı neden ki sorun mu var acep ya da önemli bir oyuncu yok karşı takımdaDd
banada oldu bi sefernde totthneam da iken manu ile yapacagım macta aynısını wayne rooney için solemisti