Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: St-Fc farkı sizce ne olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default St-Fc farkı sizce ne olabilir?

gercek futbolda st daha golcü fc ise daha cok köprü özelliği gösteriyor sizce oyunda kimi forvetlere st kimilerine fc denmesinin nedeni nedir?

mesela bojinov AMR-ST
    ama arshavin AMRC-FC

yorumlarınızı bekliyorum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

nedenini açıklamışsın ya sen kardeş

Wink gercekten farkı ne

yaa bjee fark yok ama ne anlamadım hala abideee bisey sorcam oyuncunun mevkisi hal degişmedi benim.!! 4 ay oldu hala degişmedii.!! nie bolee oluoo
    ?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş öyleleri oluyorki 1-2 sezon beklemen gerekiyor.Yani sabret geçer.Birde mevkilerden oyuncuya kazandırmaya çalıştığın pozisyona bak,gelişmiş olabilir eskiye göre..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

5. Default

fc daha çok orta sahaya dönük bitirmeyi sewmeyen pas wermeyi tercih eden adamdır
    ama st hep öldürücü vurusları yapar

Fc kaleye sırtı donuk oynuo top almakicin geri gelio St'a ise beleşçi diebiliriz

Nesil
    2003

Yazdiklarim benim dusuncem degil isin gercegidir.

ST - Ileri ucta uynayan santrafor'dur.
    FC - Eger bir oyuncu santrafor olup ayni zamanda serbest oynama yetenegi varsa FC olarak gosterilir oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Perpetua abime katılıyorum.Aynen öyle.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

biirde,fc lerde hızlanma,teknik gelişmiş olur,adam çalım atarak top kaparak mücadele etmeyi sever,
    st ler ise allah vergisi bir yetenektir,forvete koy gelene çaksın gidene vursun tipi bir adam olur genelde

st-Genelde pivot görevi üstlenir,sırtı dönük oynar
    fc-Daha çok çalım atarak kaleye yaklaşan ileri uç adamlarıdır

ben böle biliorm

Smile

Quote Originally Posted by Kuvvetmira
    st-Genelde pivot görevi üstlenir,sırtı dönük oynar
    fc-Daha çok çalım atarak kaleye yaklaşan ileri uç adamlarıdır

ben böle biliorm

bende böyle biliyorum...

FC Hareketli forvettir,,koşmayı seven adamlar genelde bu mevkinin adamıdır
    ST Hedef Forvettir,Hakan gibi,Fatih Tekke gibi,genelde az koşarlar ve uzun boylu olurlar...

Quote Originally Posted by perpetua

FC - Eger bir oyuncu santrafor olup ayni zamanda serbest oynama yetenegi varsa FC olarak gosterilir oyunda.
    abi seni tebrik ediorm.tüm konulari en iyi sekilde açıklıosun...
    bu kadar olur yani her menerger oyuncusunun yanına lazımsın...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

hımm öğrendiğim iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

ya st'ler forvet arkası yani amc pozisyonundada ii oynuyorlar fakat fc 'ler oynayamıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Taaa kendisidir...ST günümüz futbolunda sıkça nitelendirilen pivot santrafor yani son vuruş işin yapandır....Örnek Türkiye de genel olark bu tanıma uyna HAkan Şükür o sadec ebekler siz ona kafasına atın yeter....FC ise icabında kendi pozisyonunuda yaratan çalıma giren argoca ipe dizen ve gölünü atan adamdır...Buna Türkiyede pek örnek veremiyeceğim..Ümit Karan necati anelka gibi...Kısacası roneey rud van nistelrooy shevchenko kerlon henry uzrad uzar işte.... Bilmemm anlatabildim mi?

ii açıklamışsın dostum tebrik ederim

abi sebebi sen kendin açıklamışsın

Quote Originally Posted by spreew
    ya st'ler forvet arkası yani amc pozisyonundada ii oynuyorlar fakat fc 'ler oynayamıyor...
    Tam tersin demek istedin sanırım. Santrafor ceza sahası içinde altıpasa yakın oynar ama forvet oyunda ve futbolda atağa dönük ortasaha olarak da oynayabilir. Misal Raul Madridde yıllardır fc oynar.. Ama yine misal Luca Toni ceza sahası dışına çıkmaz pek..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

st striker ingilizce sinden de belli yani daha çok durarak oynayan ve golcülüğüyle ön planda olandır jardel gibi fc ise hakan şükür koşan ve gerektiğinde atak oluşumlarına karışandır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ST oyuncular tamamen forvette görev alır, sırtı dönük oynar ve işi hep bitirmektir. FC ler ise pas yapar, orta sahaya yardım eder, asist yapar, gol atar vs.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by scolari12111
    st striker ingilizce sinden de belli yani daha çok durarak oynayan ve golcülüğüyle ön planda olandır jardel gibi fc ise hakan şükür koşan ve gerektiğinde atak oluşumlarına karışandır
    asıl hakan st bence
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ST: Golü düşünen santrafor oyuncusudur. Geri dönüp savunmaya yardım etmesi beklenmeyen bir oyuncusu. Sadece bulunduğu mevki için görevini en iyi şekilde yapar. Örn; Eto'o
    FC: Forvette yanı sıra takımına diğer mevkilerde yardımcı olana forvet tipidir. Defansına, Orta Sahaya zaman içinde yardım eder. Ayrıca gol vuruşlarından çok yanında partner bulunduğu zaman asist yapmayı sever. Örn; Valeri Bojinov

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by peluk
    asıl hakan st bence

birader ing bilsen bun demezsin strike grev anlamına gelir yani durmaak futbolda sence hakan durarak mı oynuyor tam tersi ama örneğin jardel durarak oynar ve tek işi gol atmaktır

Quote Originally Posted by BarceloGS
    ST: Golü düşünen santrafor oyuncusudur. Geri dönüp savunmaya yardım etmesi beklenmeyen bir oyuncusu. Sadece bulunduğu mevki için görevini en iyi şekilde yapar. Örn; Eto'o
    FC: Forvette yanı sıra takımına diğer mevkilerde yardımcı olana forvet tipidir. Defansına, Orta Sahaya zaman içinde yardım eder. Ayrıca gol vuruşlarından çok yanında partner bulunduğu zaman asist yapmayı sever. Örn; Valeri Bojinov

kardeş tamamen doğru dediklerin

En bilimsel yorum bu en doğrusu da bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

çok merak ediyordum ben açacaktım konuyu ama açmışsınız sağolun açıklamalar için

wAaLLA bENDE bİLMİYORM...

abi güzel bi konuya değinmişsin bunu bende merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anelka mesela oyunda st ama bnce fc olmalı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fc olarak gösterilen oyuncular kesinlikle tavsiye edilir.vucinic sobis gibi fc'ler oyunda gol makinası işlevi görmektedirler.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri