Arkadaşalr ben 28. haftada gs la şampiyon oldum.Erken şampiyonluklarınızı paylaşmanızı bekliyorum![]()
Arkadaşalr ben 28. haftada gs la şampiyon oldum.Erken şampiyonluklarınızı paylaşmanızı bekliyorum![]()
30. hafta olmuştum beşiktaş la
ben de 28. haftada olmuştum
şu anda FB ile oynuyorum. 23. hafta 10 puan öndeyim 1 saat içinde şampiyon olurum herhalde o zaman yazarım kaçıncı hafta olduğunu.....
"YÜCE ATATÜRK"
Benim Fb ile 33.hafta trabzonla karsılısıyordum tsde 2. idi puan farkı 1 di çok korkuyodum ya sampiyon olamazcam die ama 2-1 kazanarak 1 puanla sampion oldum en son maçı yenemedim en son macta Konya İdi bende konyalı olarak yenildimama konyada küme düsmeye oynamıyordu ölesine yenildim
buna erken denilirce
:d
27. hafta CIMBOMBOM
ben de 27. hafta besiktasla
26.Hafta ---> GalatasarayBu tip olaylar zaten TSL'de olur
Bir İTALYA veyahut İspanya'da asla hilesiz 7-8 hafta kala şampiyon olunamaz
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Evet hele İtalya 'da..Çok kötü bir lig yahu eğer oyunum bozulmasaydı son Lig durumunu gösterirdim..Originally Posted by LaKe
![]()
doğru bi tespitOriginally Posted by LaKe
![]()
Arkadaslar beni korkutmayın ben sezon sonu lazioya gidiom anlaşma imzaladım![]()
Benim FM HİKAYELERİN de bir başlığım var. Şampiyon oldum ama 34. haftamıydı neydi 9 takımında şampiyon olma şansı vardıOriginally Posted by cngnsry
![]()
Ben ancak son hafta şampiyon oldum. oda 3 puan farkla
![]()
evet arkadaşlar 29. hafta 2. bjk yi yenip şampiyon oldum. puan farkı 17 oldu![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe ile 28. haftada şampiyon olmuştum
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ben fenerle 29. hafta şampiyon olmuştum
valla ılk haftadan sampıyon oluyom ben![]()
![]()
yok yok en erken 25 hafta gelmıstı
fenerbahce ıle 25 haftada
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
en erken seninki galibaOriginally Posted by turgut
bende 26.haftada olmustum trabzonsporla![]()
bal gibi de olunur Romayla 8 hafta kala şampiyonluğumu ilan etmiştim.Originally Posted by LaKe
inanmassanız ss de koyarım
30. hafta oluo dimiOriginally Posted by paradoxmann
Fenerbahçe mle 28. haftada şampiyonluğumu ilan etmiştim...
Galatasaray İle 29. HAFTADA
Ben Barca ile ilk sezonumda 32. haftada ilan ettim ama bu sezon zorlanacam gibi gelio
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hmmm... Milan, Inter, Juventus takımlarının arasından ROMA ile 8 hafta kala oldun. İLGİNÇ!!!Originally Posted by paradoxmann
Çünkü italya liginin son 8. haftası 30. Hafta demek oluyorBaya bi erken
![]()
ben 30 dan erken olamıyorum çünkü puan farkını açınca cıvıtıp yedek takımla çıkıyorum o zamanda fark baya azalıyo ama olsun oyuncular tecrübe kazansın nasıl olsa ben yine şampiyon oluyorum...
Originally Posted by CeZa_06
eveta abı lıgın nerdeyse ılk 4 macı beraberlıklerle gecıldı bende puan farkını actım sora aldıgım galıbıyetşer farkı ıyce actı sora sampıyon oldum ama o sezon hıc zaevklı deıldı en ıyısı son haftaya kalması sampıyonlugun yoksa zavkı kalmıyor
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
32. haftada cimbomla
evet arkadaşa katılıyorum biraz çekişmeli olması gerekiyo ligin erken şamoiyon olunca fazla zevkli olmuyo ama son haftalar şampiyonluğu garantileyince forma bulamayan gençleri oynatıyosunOriginally Posted by turgut
Paylaşyığınız için teşekkür edrim
pes 5 te 10-15 hafta önceden şamp oluom 16 kişilik ligde ama fm de böle bi durum yaşanmaz sanırım