Maçın hakkı beraberliktir...
Forza De Nigris..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Berabere veya Beşiktaş.
Bence konu erken açılmış.Milli maçtan sonra açabilirdin
Maç hakkında ise Gaziantep'i Fenerbahçe karşısında hiç beğenmedim.Bence kazanıo yolumuza devam ederiz![]()
02..ama öncelik beşiktaş
Beşiktaş yine kazanır. Ancak bir ihtimal beraberlik şansı var.
Beşiktaş bu maçı 3-1 kazanır..
Beşiktaş formda. İlk kez bu haftaiçi maç oynamayacaklar. Bu maçı kazanacaklarını düşünüyorum.
Beşiktaş bu maçı kazanır..
fener macinda antep te bi halt olmadigi goruldu besiktas rahat alir
Benim görüşüm Beşiktaş'ın alacağı yanındandır.Konya ve Kasımpaşa maçlarındaki oyun cidden güzeldi.Aynı oyun oynanırsa maçı kazanırız.Fakat akılların Zürich maçında olacağı unutulmamalı.
Antep bize geldimi Oynar buraya yazıyorum Fener maçınaki gibi oynamıyacakalr ....
gönlüm Beşiktaş'tan yana ama...zürih maçını düşünerek bikaç as oyuncuyu kenarda tutabiliriz beraberlik ağır basıyor bence![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
G.Antep güle oynaya kazanır
Beşiktaş'ın Süper Lig'deki 2 maçını kazanmasına karşın aman aman bir futbol sergilediklerini düşünmüyorum. Tabi daha 2.hafta ve gelecek haftalarda bu daha olumlu ya da daha olumsuz şekilde değişebilir. Ancak Antep'in bende Fener maçından daha farklı ve daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Sonucu kestirmek gerçekten güç. Fakat Beşiktaş'ın şansı yaver gidip bu haftayıda kazasız atlatacakmış gibi geliyor bana.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Fenerbahçe maçındaki gibi oynarlarsa fark atarız gibime geliyor.
FM Gazetesi
G.Antepspor bize gelince CL Finali oynuyor gibi oynuyor bu hep böle olmuştur çok zor bir deplesman ama ben yenicemizi düşünüyorum...
Geçen sezon oynanan ikinci maçta yine böyle olmuştu. Ama bu sefer kilidi mutlaka açarız diye düşünüyorum.
Tam bir beraberlik maçı olacak ...
antep alir![]()
Beşiktaş'ı beğeniyorum.En büyük sürpriz beraberlik olur.0/2 çifte şans
Gönlüm Antep'le birlikte ama mantığım Beşiktaş diyor..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Antep'in 3 istanbul takımı içinde en kolay yendiği takım Beşiktaş...
bence önce beraberlik, sonra Antep...
Beşiktaş lıqdekı hıc bı takımı koLay yada raat yenemez qıbıme qeLio(kasımpaşada bıLe zorLandı)
zor mac beraberLık oLabıLır