Re: galatasarayın bu seneki transfer listesi çok iyi

Originally Posted by
gokhanarslan1991
galatasaray bu sene galiba taraftarını üzmeyecek fener anelkayı aldı cimbomda riberyi aldı ama ribery bir dünya starı değil.bu sene dünya starları var
1)rosicky
2)rotten
3)kulıvert
4) ze roberto
5)raul bravo
6)okan yılmaz
7)taccinardi
8)emre
9)kuranyi
bence hepsi süper adamlar özellikle rosicky hem genç hemde çok teknik tam cimbomun raadığı bir 10 numara hakan şükürün yerine kuranyi sağ kanada cihanın yerine raul bravo hasan şaşın yerine ze roberto ve realdeki gravesen gibi taccinardi.yedek ve her zaman etkili okan yılmazıda unutmamalı.salgadonun geri dönmesiyle yedek kalacak olan raul bravo ve ligdeki konumu çok kötü olan dortmundta rosicky gelir heralde.SİZCE BU TRANSFERLER NASIL?(NOT:bu oyuncuların hepsi galatasarayın resmi internet sitesinde yayınlanmıştır.)
Bu oyuncuların hepsini izledim,biliyorum.Yorumlayayım, boşuna hayal kurmayın.
* Rosicky'nin bonservisi 30 M $ . İsteyenlerin başında da Inter geliyor 
Son dönemin en genç yıldızı.Dortmund'un 200 M $ lık borcu olmasına rağmen daha ucuza satmayağı söyleniyor.
* Rotten değil Jérome Rothen 
3,5-4 M Euro gibi bir paraya aldı PSG.Monaco gibi maddi sıkıntısı da yoktur PSG'in.Rothen Fransa'nın son yıllarda çıkarığı en iyi genç sol açık ve 1-2 yıl içinde Avrupa devlerinde birine çok büyük paralar ile gideceği söyleniyor.
* Kluivert gelmez.Newcastle U. niye bıraksın ? 
Seneye Alan Shearer da futbolu bırakacakken niye göndersinler Kluivert'ı ??
* Ze Roberto için söyleyeceklerim biraz fazla.Çünkü Dünya Kupası'nda 2. Ligden alınan oyuncu olarak çok iyi performans göstermişti.Ancak hiç bir zaman takım oyununa adapte olamadı.B.Münih'te zaman zaman iyi performans gösteriyor ama genelde hep kendine oynuyor.Ayrıca B.Münih'in onun yerine adam aramadığını düşünürsek göndermeyecektir.Çok kötü de oyuncu değil, nasıl olsa idare ediyor.Zaten Kovac gidiyor Juventus'a, onun yerine harıl harıl adam arıyorlar.Ze Roberto ile uğraşacakları zannetmiyorum.
* Raul Bravo, Robeto Carlos'un yedeği zaten.Gönderilmez!Çünkü Milli Takım'da da oynuyor ve çok yetenekli.Ayrıca genç olduğu için sorun da çıkarmayacaktır.Dünyada sol bekler az bulunurken, yetenekli bir genç sol beki nedensiz yere göndermek saçma değil mi 
*Okan Yılmaz Fenerbahçe'lidir.Hagi Bursa ile sözleşme imzalamasaydı o dönem, 1-2 saat sonra Okan Yılmaz Fenerbahçe ile sözleşme imzalıyordu (Kendisi açıkladı).Gideceğini zannetmem.Bu listeye göre tek şansınız da o zaten 
* Alessio Tacchinardi niye bıraksın Juventus'u 
Juventus'ta zaman zaman oynuyor ama ben eskiden beri ona alışamamışımdır.Çok eski bir oyuncu olğu ve iyi bir rotasyon oyuncusu olduğu için göndermezler.
* Emre Belözoğlu da gelmez.Niye gelsin İspanya'ya gitmek varken, başkanı Milan hariç istediğin takıma gidebilirsin demiş 
Türkiye'ye gelmez heveslenmeyin, gelse bile bonservisini verebilecek tek takım Fenerbahçe 
* Kuranyi, Almanya Milli Takımı'nın santraforu.Kendisi daha büyük bir takıma gitmek istiyor zaten, niye Galatasaray'ı seçsin ki
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı