1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Skandal hakeme devre arası fırça!

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Default Skandal hakeme devre arası fırça!

Skandal hakeme devre arası fırça!
    26 Ağustos 2006 10:30

Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki maçta geceye damgasını vuran isim hakem Zafer Önder İpek oldu... Maçın devre arası İpek'i arayan Mustafa Çulcu ağır eleştiriler yaptı!

MHK Başkanı Çulcu, federasyonda memur olarak çalışan hakem Zafer İpek'i devre arasında arayarak çok ağır bir şekilde eleştirdi.

Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki maçta geceye damgasını vuran isim hakem Zafer Önder İpek oldu. Verdiği kararlarla her iki takımı da çileden çıkartan ve federasyonda maaşlı Profesyonel İşler Daire Başkanı olarak görev yapan İpek'in devre arasında Mustafa Çulcu'dan fırça yediği öğrenildi.

Merkez Hakem Kurulu başkanının Zafer Önder İpek'i arayarak, "Ne biçim maç yönetiyorsun.. Bir an önce kendine gel.. Bizi rezil ettin. İkinci yarıda toparlan ve hata yapma. Başka hata yapmanı istemiyorum" dediği kaydedildi.

3. GOLLE RAHATLADI
    Bu fırça sonrası ikinci yarıda daha derli toplu maç yöneten İpek, Beşiktaş'ın açılıp maçı asılması ve Burak'ın ikinci golüyle haklı bir galibiyete ulaşmasıyla rahatladı.

Delgado şansıydı!
    Beşiktaş-Konyaspor maçında büyük bir hakem skandalı yaşandı. Dakikalar henüz 2’yi gösterirken, Burak Yılmaz’ın topu eliyle önüne alıp ağlara göndermesini göremeyen Zafer Önder İpek, Konyaspor’un attığı gol öncesinde de olmayan bir faul düdüğü çaldı. İpek’in Siyah-Beyazlılar’ın lehine verdiği penaltı da hatalıydı. Delgado’nun topu kaleci Özden’e teslim etmesi ise şansıydı.

Tayfun’u geç attı
    İpek’in hatalı kararları bununla da bitmedi. Konyasporlu Tayfun’u olması gerekenden çok daha geç bir dakikada oyundan atan İpek, Toraman’ı ihraç ettiği pozisyonda kendisine temas ederek itiraz eden Beşiktaşlı futbolculara da kart çıkartamadı. İpek’in dün gece tartışılmaya açılmayacak belki de iki doğru kararı, rakibine çok sert giren Toraman ile yardımcıya el hareketi yapan Ömer’i kızartmasıydı!

Ahmet Şan: Emeğimizi çaldılar
    Konyaspor Başkanı Ahmet Şan yenilginin faturasını hakem Zafer Önder İpek’e kesti. İpek’in taraftardan ve Beşiktaş kulübünden etkilendiğini söyleyen İpek, “Böyle kararlar verilmez. Biz de bu ülkenin takımıyız. Beşiktaş’ın böyle puanlara ihtiyacı yok. Önce Burak eliyle golü atıyor. Sonra uydurma bir penaltı veriliyor. Ömer saçma bir şekilde oyundan atılıyor. Bizi bugün harcamak için herşeyi yaptılar” diye konuştu.

Del Piero_10 Misafir

telefonlarmı dinleniyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

iyide maç arası olacak iş değil bence futbolumuz bu yüzden adam olmuyor zamansız yapıyoruz her işimizi yapacaksan bişey maçtan sonra çekersin ipini ondan sonra da böyle milletin ağzına sakız olmazsın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin
    konunun başka yere çekildiği yok ben sadece
    "Ne biçim maç yönetiyorsun.. Bir an önce kendine gel.. Bizi rezil ettin. İkinci yarıda toparlan ve hata yapma. Başka hata yapmanı istemiyorum"
    sözünü duyan insanın nasıl maç yöneteceğini sorguladım o kadar bu adamın o andan sonra baskısız maç yönetmesini beklemek herhalde saflık olur
    Not:Tek takım için konuşmuyorum

dnz tepki sana değil senden sonra başka mesajlar vardı onları silip öyle yazdı tarık

Nesil
    2005
    Yer
    ev

anladım zaten ama geç oldu beeee

S-B-Z Misafir

yıllardır aynı masallar,bu adam konyaspora bunu sanki ilk kez yapıyor,geçmiş bi araştırılsa bu adamın konya maçını yönettiği her maç böyle olaylı geçti,skandal oldu,esasında izmir bölgesi hakemlerinin konyaspora karşı karakteristik bir özelliği bu.ve ne zaman izmir bölgesi hakemi seçilse maçımıza tüm konyalılar bilirki o maçta muhakkak birşeyler olur.
    kınıyorum ve futbolumuzun böyle insanlar tarafından yönetilmesinden utanıyorum.
    YETER ARTIK!

Nesil
    2006

İyi de bu telefon görüşmesini nasıl öğrenmişler açıklamamı yaptılar her neyse ama dünkü hakem çok kötüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet kötüydü bazı hataları yanlıştı ama kırmızılar kesin doğruydu bence.

S-B-Z Misafir

bazı hataları yanlıştı da ne demek oluyor
    hata,yanlış???

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

dün gece telegola bağlandı mustafa çulcu ve kesinlikle böyle bişey yok, benim ve hakem arkadaşların telefon no. larına kolaylıkla ulaşılabilir gerekli merciler istedikleri gibi kayıtları inceleyebilirler, böyle bişey kesinlikle olmadı dedi..

S-B-Z Misafir

zaten böyle bişeyin olmasına imkan yok.bu adam bu maça ne için gönderildi?niye fırça atılsın,ancak teşekkür için aramışlardır.

arkadaşlar maçın özet görüntülerini izledimde adam maçı katletmiş.Yazık olmuş

Quote Originally Posted by dnz498
    Skandal hakeme devre arası fırça!

....Delgado şansıydı!
    Beşiktaş-Konyaspor maçında büyük bir hakem skandalı yaşandı. Dakikalar henüz 2’yi gösterirken, Burak Yılmaz’ın topu eliyle önüne alıp ağlara göndermesini göremeyen Zafer Önder İpek, Konyaspor’un attığı gol öncesinde de olmayan bir faul düdüğü çaldı. İpek’in Siyah-Beyazlılar’ın lehine verdiği penaltı da hatalıydı. Delgado’nun topu kaleci Özden’e teslim etmesi ise şansıydı.

....

Bu konuda da penaltı yeniden atılmalı idi. Çünkü Özden öngün delgado vurmadan önce 1-2 adım öne çıkmışıt bile...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

iyide o zaman Türkiye'de atılan bütün penaltıların tekrarı lazım. Gerçi normal olanıda o

Mesaj Yetkileri