Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: İlk 10'a Girer!

Thumbs up İlk 10'a Girer!

"Kezman, futbol sahasının her bölgesinden golünü atabilir. İki ayağını da raket gibi kullanır. Tam bir aşırtma ustası. Kanatlardan yapılan ortalarda çerçeveyi çok iyi görür. Onun müthiş hırsı bütün takımı ateşler"

Bütün golleri harika
    Atletico Madrid'in teknik direktörü Javier Aguirre, dün F.Bahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Mateja Kezman'a övgüler yağdırdı... Aguirre, Fotomaç'a yaptığı açıklamada eski futbolcusu Kezman ile ilgili şu çar***ı ifadeleri kullandı: "Kezman tam bir gol ustası. Futbol sahasında orta noktayı geçtikten sonra her yerden kaleye vurabilir. Şutları bir bazuka gibidir ve mutlaka kaleyi bulur. Rakip kaleciyi çok iyi takip eder. Aşırtma golleri ile ünlüdür. Zaten Kezman'ın bütün golleri jenerikliktir.

ALTIN ÇAĞINI YAŞAR
    EĞER F.Bahçe'de kanatlar iyi çalışırsa, Kezman her maçta kafa golü atar. Ceza sahasında topun nereye geleceğini çok iyi hisseder. İki ayağını da çok iyi kullanır. 90 dakika hiç oyundan düşmez. Onun hırsı bütün takımı ateşler. PSV'de 4 sezonda 105 gol attı. İki kez gol kralı oldu. F.Bahçe büyük bir golcüyü transfer etti. Onun gibi birinci sınıf bir golcüyü kaybettiğim için üzgünüm. Kezman şu anda Avrupa'nın en iyi 10 golcüsünden biri. F.Bahçe'de altın çağını yaşayacağını düşünüyorum."

kezman iyi bir golcü çok golatıcağına hatta türkiye ligini gol kralı olrak bitiriceğini tahmin etmek için kain olmaya gerek yok...

Abi adam iyi golcü onda bişey yok.Gelir gelmez galatasaraya laf atıyo.Kim olduğunu sanıyosa

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by sanalkardes
    Abi adam iyi golcü onda bişey yok.Gelir gelmez galatasaraya laf atıyo.Kim olduğunu sanıyosa
    Sana mı sorucaktı birşey söyleyebilirmiyim diye??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw tamam ama bu kadar abartmayınn

kımseye sormıcak zaten.ayayıgını denk alsın o da sen nıe sawunmaya gecıosun kı??

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yeter artık ama bu kezmanı bu kadar abartmayın sanki ronaLDİNHO geldi

kezman çok iyi bir golcü inşallah fener e faydası çok olur
    ayrıca bitiricilik yönünden de ilk 10 a girer bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kezman abartılır aslında. Abartılmayacak bir futbolcu değil. Hele Türkiye'ye geldiyse; baştan çıkarılır ! Fakat böyle deniliyor da; ya faydası olmazsa ? Çünkü Fenerbahçe, ünlü futbolculardan çok çekmiştir. Bknz. Ortega, Anelka. Bence Kezman'da öyle olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by anakonda52
    yeter artık ama bu kezmanı bu kadar abartmayın sanki ronaLDİNHO geldi
    Kedi-Ciğer Hesabı olmasın

Kezman Çok iyi bir GOlcu Herkes Psvdeki formunu yakalayabilirsee kii inanıorum çünkü Psv o zaman Hep ofans oynuodu Fenerde Aynı Oldu Zİcoyla Herkes İmrenerek bakacak gollerine

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

kezman madem bu kadar iyi golcu atl. madrid de kac gol atti? sizlere soruyorum..

kezman çok iii i adam ve kezmanı tutabilcek defans türkiyede yok bence bursaspor un eskı defansı bıraz zorlardı ama (şaka şaka)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bi ara anelkada gol kralı olcaktı buda ona benzemesin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kezman için bu söylenenler normal.Umarım Fenerbahce de hayat bulur ve Psv deki Kezman gibi oynar. Kezman büyük bir sorun yasamazsa gol krallıgı için en büyük aday
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

birisi atletico teknik direktörünün ağzından güzel güzel sallamış.zaten kaynağın fotomaç olması durumu açıkça ortaya koyuyor.kariyeri ciddi düşüş içinde.zaten sorarlar o adama o zaman madem avrupanın en iyi 10 golcüsünden biriyse neden oynatamayıp bıraktın diye.bu kadar abartmaya gerek yok.latı üstü 12 gol atmış son 2 sezonda.

kezman son 2 seneki performansını sürdürürse anelkadan da beter olur söyliyim size psv günlerine dönerse o zaman şov yapar

Kezman Türkiye'de gol kralı olur. Chelsea teknik direktörü Mourinho onu çok istedi ve transfer etmeyi başardı (26.5 m pound). Kezman şöyle diyor : "Mourinho şu ana kadar çalıştığım en iyi antrenör. Bana sadece 14 maçta 11 oynattı. Onunla anlaşamadık. Bu yüzden oynayamadım ve ayrıldım."

Atletico Madrid'de ise sıkıntılı günler yaşadı. Sakatlık geçirdi yanılmıyorsam.

PSV'de 2 yıl üstüste Hollanda Ligi gol kralı oldu.

Türkiye'de gol atmak kolay. Alex ve diğer orta saha oyuncuları onu iyi beslerlerse, gol kralı olur. Sorunlar da yaşamaz umarım.

kezman ın yugoslav liginde iki hollanda liginde iki gol krallığı var...

Kezman iyi bir golcü ama şu da bir gerçek Hollanda PSV takımındaki performansı iyiydi fakat çok iyi bir golcü olsaydı İngiltere ve İspanya'da da PSV deki performansına yakın gollerine devam edebilirdi. İkinci bir gerçek ise Türkiye Liginin İngiltere ve İspanya liglerine oranla daha kolay bir lig olduğunu düşünürsek Hollanda PSV takımındaki performansını yakalayabilir ve hatta bu performansının üstüne çıkabilir diyebiliriz Yani Türkiye'de başarılı ve etkin ofans oynayan bir Fenerbahçe de Kezman dan bol bol goller görebiliriz.

Türkiye liginde Nobre gibi 3. sınıf bir futbolcu bile 15'in üstünde gol atıyorsa, Kezman da sorun yaşamayıp formunu yakalarsa 15'in üstüne çıkar.

Alex deivid'e kıyak geçiim die KEZMAN'ı unutmazsa 20 golü geçeceğini tahmin ediyorum...Ayrıca deivid de en az bi 15 gol atar...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    Alex deivid'e kıyak geçiim die KEZMAN'ı unutmazsa 20 golü geçeceğini tahmin ediyorum...Ayrıca deivid de en az bi 15 gol atar...
    Eger Alex Anelka ya yaptıgını Kezman ada yaparsa kendi kaybeder hem taraftarın gözünden düser hem baskanın
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sallama haber. Fotomaç yazmış Abartılmış

herkes madrid ve chelsea deki günlerini söylüyoda adam demekki büyük ligleri öyle kaldıramıyo... Türkiye liginin de Hollanda liginden kaliteli olduğu söylenemez orda 2 kere gol kralı olduysa burda da olur... tek rakibi de bence Deivid... Alex arkalarındayken bu ikili kapışır gol krallığında FB de 100 gol barajını da geçebilir... ama Avrupa da nolur işte asıl soru bu...

Sheriff Misafir

Bence bu Kezman çok abartılıyo düşündüğünüz kadar iyi değil. adam eksiltme özelliği yok, asist yapma özelliği yok, hızlı değil, hava topu indiremiyo.Nobre'den farksız bence.Deivid Kezmandan çok daha eidir bence asıl kral Deivid.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşeyi zaman gösterecek. Ama Kezman'ın öyle abartıldığı gibi çok iyi işler yapacağını pek zannetmiyorum. Ben Fener'e çok ünlü biri gelipte müthiş işler çıkaran bi tek Van Hooijdonk'u gördüm şu ana kadar.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by LaKe
    Herşeyi zaman gösterecek. Ama Kezman'ın öyle abartıldığı gibi çok iyi işler yapacağını pek zannetmiyorum. Ben Fener'e çok ünlü biri gelipte müthiş işler çıkaran bi tek Van Hooijdonk'u gördüm şu ana kadar.
    Alex'in istatistiklerine bi bak istersen

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Bence bu Kezman çok abartılıyo düşündüğünüz kadar iyi değil. adam eksiltme özelliği yok, asist yapma özelliği yok, hızlı değil, hava topu indiremiyo.Nobre'den farksız bence.Deivid Kezmandan çok daha eidir bence asıl kral Deivid.
    Kezman'ı Nobre ile karşılaştırma, karşılaştıracaksan stilindeki Nihat ile karşılaştırmalısın.Dribbling de yapıyor ama gereksizce değil.Tuncay da biraz ders almalı artık, dribbling yapmak için dribbling yapılmaz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Nobre ve Kezman ? Şahin ve Mercedes karsılastırması gibi kalıyor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

ne vurursa gol oluyordu psvde iken.

özellikle skor fenerbahçe lehine yani kezman üzerindeki markaj hafif olduğu zaman, atar da atar.. rakam olarak yüksek gol atsa da, giden maçı çevirecek bir yetenek değil. ama farka koşturur takımı, skor garantisi sağlar.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri