ark lar aramızda baskandan bise isteyipte baskan istemeyince ültimatom weripte yaptıran war mı ben ültimatomu werince ne kadar basarılı olursam olayım adamlar kowuyo![]()
ark lar aramızda baskandan bise isteyipte baskan istemeyince ültimatom weripte yaptıran war mı ben ültimatomu werince ne kadar basarılı olursam olayım adamlar kowuyo![]()
aynisi benimde basimda geliyor
ama daha vermiyrum
bendede kovuyooo
eger cok basarın varsa ve senı baska takımlar ısterse dırek ıstedıgını yaptırabılırsın ozellılede senı ısteyen sen fenerın ant galatasaraysaazız baba saolsun cok yardımcı oluyo
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ültimatom vermeyin yaw işinizden olma ihtimaliniz çok yüksek![]()
ben fenerbahceyim oyunda
gs seni istiyosa ver anasını satayım ültimatomuama bavullar hazır olusun
![]()
verecem bi teklif yapsinlar
yok yaa gs ısteyınce dırek her ıstegını yerıne getırıyolar ama 4 5 seneden sonra
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Türkçe'de w harfi yoktur!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Abi belkide bu oyunun bir hatasıdır....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
o kadar başarı yakaladım ültimatom verdim başkan beni kovduuuu![]()
![]()
:@ ama Barcelona dan hemen teklif geldi tabii :P
ben bazen veriyorum bazen kabul oluyor bazen itiraz ediyorlar fakat hic kovulmadim
Ben G. Birliğiyle oynuyom stadın kapasitesinin yükseltilmesi için ultümatom verdim. İlhan Cavcav kabul etti. 2 sezon geçti bekliyoz hala![]()
bi kere yaptırttım çoğunda kovuldum![]()
1-2 ark ın ültimatomu kabul edilmis sasırdım walla fm 05 te kabul ediliyodu bazen ama 06 d daha hic kabul ettiremedim :S
ark. cahilliğime verin ama bu başkandan bişee isteme nasıl oluyooo
sag ust kosede kendi ismin yazıyo oraya tıkla sonra ( turkceye gore anlatıyorum) kulup guwenine giriosun ordan yonetime istek yap yazan yere tıklıosun orda gorursun istekleri
abi benm 3 sezonda 2 cl,1 uefa,3süper kupa,3 türkiye kupası 3 lig şampiyonluğu vardı adam ultimatom verince kovdu daha napiim bilmiorm
Ne alakası var yaa ültimatom rest çekmektir...Yani sert bir şekilde emir vermesi olayı gibidir bu hangi başkan menajerin bu tavrına hoş yanıt veriri koyar kapının önüne tabi...Originally Posted by turgut
![]()
oyunun gerçekçiliği burda işteOriginally Posted by LeHeb
![]()
acıkcası başkandan öyle fazla talebi olan biri degilimdir bu olayıda 4-5 kez yapmışımdır 2 kere hariç hepsinde kovuldum..
milan la 5 yılda 3 şam ligi 1 uefa 5 serie A 4 italya kupası aldım adam yinede attı yaa ültimatom weripte kawulmadıgım zaman olmadı daha :'(Originally Posted by gordon753
çok sağol kardeşOriginally Posted by rekliox
ben valenciada adrianoyu alabilmek için 2 kere ültüimaton verdim 2sindede ek bütçe verdiler adrianoyu baya büyük paraya aldım ama sora bi baktım bütün oyuncular mutsuz takım maddi krize girmiş maaş ödeyemiosora fazla maaş alan 1-2 oyuncumu satmıştım
Bende sadece 3-4 kere isteğim olmuştu. Onun dışında pek fazla ultimatom vermem zatenAdetim değildir
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ben ilk yaptığımda stad buyutulecekti once kabul etmedi sonraultumatom verdim stad buyutuldu bi kere daha deneyim dedim bu sefer transfer butcesi için söledim bunda affetmedilerkovdular
:
baktın başarılısın seni başka klüp alabilir ver ültimatom ama öyle olmazsa verme sakın benim başıma gelmişti
2. bir yol mesela stadyum kapasitesi için istekte bulundun kabul edilmedi ültimatom ver atıl kulüpten sonra menejer ekle hemen istifa et sonra kovulduğun takıma iş başvurusunda bulun biraz seni bekletip işe alacaklardır tekrar kulübe geri döndüğünde stadyum kapasitesi genişetme çalışmalarına senden önceki menejerde başlamışlardı.AMA BU HİLE OLUR HİLE YAPMA ALINININ TERİYLE KAZAN![]()