Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Başkana Ültimatom Verme

Default Başkana Ültimatom Verme

ark lar aramızda baskandan bise isteyipte baskan istemeyince ültimatom weripte yaptıran war mı ben ültimatomu werince ne kadar basarılı olursam olayım adamlar kowuyo

aynisi benimde basimda geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tavsiye etmem ültimatom vermeni

ama daha vermiyrum

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bendede kovuyooo

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

eger cok basarın varsa ve senı baska takımlar ısterse dırek ıstedıgını yaptırabılırsın ozellılede senı ısteyen sen fenerın ant galatasaraysa azız baba saolsun cok yardımcı oluyo
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ültimatom vermeyin yaw işinizden olma ihtimaliniz çok yüksek

ben fenerbahceyim oyunda

gs seni istiyosa ver anasını satayım ültimatomu ama bavullar hazır olusun

verecem bi teklif yapsinlar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

yok yaa gs ısteyınce dırek her ıstegını yerıne getırıyolar ama 4 5 seneden sonra
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Türkçe'de w harfi yoktur!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Abi belkide bu oyunun bir hatasıdır....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

o kadar başarı yakaladım ültimatom verdim başkan beni kovduuuu :@ ama Barcelona dan hemen teklif geldi tabii :P

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ben bazen veriyorum bazen kabul oluyor bazen itiraz ediyorlar fakat hic kovulmadim

Ben G. Birliğiyle oynuyom stadın kapasitesinin yükseltilmesi için ultümatom verdim. İlhan Cavcav kabul etti. 2 sezon geçti bekliyoz hala

bi kere yaptırttım çoğunda kovuldum

1-2 ark ın ültimatomu kabul edilmis sasırdım walla fm 05 te kabul ediliyodu bazen ama 06 d daha hic kabul ettiremedim :S

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ark. cahilliğime verin ama bu başkandan bişee isteme nasıl oluyooo

sag ust kosede kendi ismin yazıyo oraya tıkla sonra ( turkceye gore anlatıyorum) kulup guwenine giriosun ordan yonetime istek yap yazan yere tıklıosun orda gorursun istekleri

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

abi benm 3 sezonda 2 cl,1 uefa,3süper kupa,3 türkiye kupası 3 lig şampiyonluğu vardı adam ultimatom verince kovdu daha napiim bilmiorm

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by turgut
    eger cok basarın varsa ve senı baska takımlar ısterse dırek ıstedıgını yaptırabılırsın ozellılede senı ısteyen sen fenerın ant galatasaraysa azız baba saolsun cok yardımcı oluyo
    Ne alakası var yaa ültimatom rest çekmektir...Yani sert bir şekilde emir vermesi olayı gibidir bu hangi başkan menajerin bu tavrına hoş yanıt veriri koyar kapının önüne tabi...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by LeHeb
    Ben G. Birliğiyle oynuyom stadın kapasitesinin yükseltilmesi için ultümatom verdim. İlhan Cavcav kabul etti. 2 sezon geçti bekliyoz hala
    oyunun gerçekçiliği burda işte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

acıkcası başkandan öyle fazla talebi olan biri degilimdir bu olayıda 4-5 kez yapmışımdır 2 kere hariç hepsinde kovuldum..

Default sen bide buna bak

Quote Originally Posted by gordon753
    abi benm 3 sezonda 2 cl,1 uefa,3süper kupa,3 türkiye kupası 3 lig şampiyonluğu vardı adam ultimatom verince kovdu daha napiim bilmiorm
    milan la 5 yılda 3 şam ligi 1 uefa 5 serie A 4 italya kupası aldım adam yinede attı yaa ültimatom weripte kawulmadıgım zaman olmadı daha :'(

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by rekliox
    sag ust kosede kendi ismin yazıyo oraya tıkla sonra ( turkceye gore anlatıyorum) kulup guwenine giriosun ordan yonetime istek yap yazan yere tıklıosun orda gorursun istekleri
    çok sağol kardeş

ben valenciada adrianoyu alabilmek için 2 kere ültüimaton verdim 2sindede ek bütçe verdiler adrianoyu baya büyük paraya aldım ama sora bi baktım bütün oyuncular mutsuz takım maddi krize girmiş maaş ödeyemio sora fazla maaş alan 1-2 oyuncumu satmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende sadece 3-4 kere isteğim olmuştu. Onun dışında pek fazla ultimatom vermem zaten Adetim değildir
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ben ilk yaptığımda stad buyutulecekti once kabul etmedi sonraultumatom verdim stad buyutuldu bi kere daha deneyim dedim bu sefer transfer butcesi için söledim bunda affetmediler kovdular:

baktın başarılısın seni başka klüp alabilir ver ültimatom ama öyle olmazsa verme sakın benim başıma gelmişti

2. bir yol mesela stadyum kapasitesi için istekte bulundun kabul edilmedi ültimatom ver atıl kulüpten sonra menejer ekle hemen istifa et sonra kovulduğun takıma iş başvurusunda bulun biraz seni bekletip işe alacaklardır tekrar kulübe geri döndüğünde stadyum kapasitesi genişetme çalışmalarına senden önceki menejerde başlamışlardı.AMA BU HİLE OLUR HİLE YAPMA ALINININ TERİYLE KAZAN

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri