Sizce Ersun Yanal basarılım değil mi? Gitmeli mi kalmalı mı?
Giderse kim gelmeli vs vs...
Sizce Ersun Yanal basarılım değil mi? Gitmeli mi kalmalı mı?
Giderse kim gelmeli vs vs...
Ben basından beri Ersun Hoca'nın kalması taraftarıyım.
Milli takım bir degisim surecine girdi ve bu surec sancılı olacaktı ve oluyorda.
Bazı hataları olabilir ama bence Ersun Hoca kalmalı..
bana görede kalmalı ersun hoca eminim bu kadar baskı göreceğini bilseydi severek gelmezdi bu göreve.. işte biz türk milleti iyi olanı çok çabuk yıkıp atmasını iyi yapıyoruz adamı bıktırdık psikolojisini düşünemiyorum. allah kolaylık versin bizde destek olmalıyız
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ilk geldiği zamanlar çok sevinmiştim ama gelen basarısız sonuclar beni üzdü ama takım toparlanıyor gibi bence kalmalı dünya kupasına katılabilirsek ordaki basarıya göre hareket edilebilir
Bence Ersun Yanal şimdi değil ama şu Dünya Kupası macersından sonra gitmeli, çünkü hakkında bu kadar çok spekülasyon birinin bence ulusal takımın başında kalması yanılş olur. Şöle de bir durum war onun yerine kimin geleceğini düşünemiyorum, Fatih Terim derdim ama o da kabul etmez heralde bu tarz şeyler duymuştum ama ne kadar gerçek bilemem......
Bence alınan 2 galibiyet pek yeterli degil. Zaten hakan sükür olayı ile milli takım büyük zarar gördü. Buna hasan sas ve ergun eklenirse olay giderek cıgrından cıkar. Bence daha fazla zarar vermeden ersun yanal ayrılmalı.
Yerine kim gelsin derseniz 1. tercihim Fatih Terim olur.
eğer Dünya kupasına gidemezsek değişim filan dinlenmemeli gönderilmeli ama şimdi kesin kalması lazım
Gürcistan maçını seyrederken halini, oyuna bakışını gördüm... Cidden çok zor bir iş, medyada hakkında denmedik kalmadı.. Düşünsenize, onun yerinde siz olsanız oyuncularınızı çalıştırırken kendinizi onların üzerinde baskı kurabilecek bir otorite gibi hissedebilir misiniz?
Ersun Hocanın kendine güvenini de yok etmeye başlamıştık, basit bir Gürcistan takımını yendiğimiz de bile sevinçten ne yapacağını şaşırdı...
Milli takıma gelmeden önce tek favorimdi herkesin olduğu gibi! Ancak öylesine acımasız davranılıyor ki şuanda ne yapacağını şaşırmış bir vaziyete getirdiler adımı..
Neler demediler ki, "hiç futbol geçmişi olmayan birisini Milli takımın başına getirmemeliydik, kariyeri ne ki?, Grubumuzdaki diğer ülkelerin hocalarının yanında daha çoluk çocuk!" ...
Ben bu soruları neye benzetiyorum biliyormusunuz, askeriyede subaylar kendi içlerinde ikiye ayrılırlar birincisi askeri okullular, diğeri de sivil kaynaklılar. Aslında ikisi de aynı işi yapar, aynı statüdedirler ancak birkez yerleşmiştir "askeri okullu sivil kaynaklı ayrımı" kendi kafalarında... Zira biri çocukluk, gençlik devirlerini orduya vermiş, ezilmiş bu yere gelebilmek için, diğeri ise sivil hayatta rahat bir hayat sürmüş, her şeyi serbestçe yapmış ve sonrada bu mevkiye onunla aynı rütbeye gelmiştir...
İşleyişte ikiside aynıdır ama içlerinde ayrım yaparlar... İşte bu Ersun hoca için de yapılıyor... Biz milletcek çok severiz böyle genç yetenekleri göklere çıkarıp sonra da " vay sen misin göklee çıkan" diyip yerin dibine sokmayı...
Sonuç olarak Ersun hoca böyle hırpalanmaya devam edecekse gitsin, hem kendisi için hemde ülkemiz için en hayırlısı bu olur, ancak bazı şeyleri içimize sindirebileceksek, başarının öyle damdan düşer gibi gelmeyeceğini fark edebileceksek kalmalı.. zira daha çook yolumuz var...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
bence hakan olayını bırakıp defansa bakmalı .
Hakan olayını ısıtıp ısıtıp gundeme getiren basındır.
ersun yanal'ın düşündüğü sistemin oturması için zamana ihtiyaç var, futbol iyi olmasa da iyiye doğru bir gidiş var, en azından gol pozisyonu üretmede zorlanmıyoruz, ama yarın öbür gün bir danimarka çıkınca karşımıza, ne yaparız orası muallakta işte.
Ama bu yola ersun yanalla başladık, ersun yanalla iyi ya da kötü bitirmemiz lazım. Elemeleri geçelim oturur düşünürüz, nerede hata yaptık diye.
bence gitmeli daha başarılı birisi gelmeli bu taktikle biz bu sefer değil hiç bir zaman ne dünya kupası ne de avrupa şampiyonasına gideriz
saygılar.......................................... ...........
ben bu değişim işini anlamadım hayatım boyunca.aynısını GALATASARAY içinde söylemişlerdi.yüzler eskimiş de takım yaşlıymış da.e peki bu nakodumun milan ı salak mı maldini yi costacurta yı elinde tutuyor.32 yaşında cafu ve stam ı alıyor.inter salak mı mihajlovic i alıyor.bizim aptal futboldan zerre kadar anlamayan türk basının sözleriyle kendinize bakış açısı yaratmayın.oturup kendi gözleminizi kendiniz yapın.bu grubun favorisi bizdik ne hallere düştük.ayrıca ismi bu kadar şike işine karışan birinin değil milli takım hiçbir türk takımında işi olamaz.
ben ersun hoca'ya biraz daha şans verilmesinden yanayım.
hatta sonuna kadar güvenilmeli ki üzerindeki baskıdan kurtulup
güzel işler yapabilsin.
basının kendine konu bulamayışı ve yer alan polomiklerin prim yapmasıdır
ersun hoca'nın üstüne bu kadar gidilmesinin sebebi.
ben şahsen sonuna kadar arkasındayım.
yunanistan maçından kötü sonuç çıkarsa ersun yanal yolcu![]()