Arkadaşlar ben şimdi editorden güncellemeyapıorum .Lig B kategorisi geçen sene 11 takımdı u sene 10 takım editorden onun sayısını 10 nasıl düşürüoz ve ya düşürebilioz mu bilen varsa lütfen sölesin acilen.......
Arkadaşlar ben şimdi editorden güncellemeyapıorum .Lig B kategorisi geçen sene 11 takımdı u sene 10 takım editorden onun sayısını 10 nasıl düşürüoz ve ya düşürebilioz mu bilen varsa lütfen sölesin acilen.......
Onunla hiç uğraşmamıştım.Kardeş biraz ilginç bir soru.......
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
demek istediğim şu 2.Lig B kategorisi 1,Grup 11 takımlı 10 takıma nası düşürücez onu soruyom bu araa yine de yanıtladağın için sağol
İşte kardeş bilmiyorum onu.Yani sanırım editörde böle bişi yok...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
valla ne ugrastım nede ugrasanı gordum!!!bi ligler bolumune bak belki oluyodur.olursa ordan olur.baska yerden olucagını sanmam...
kardes baktım bole bise yok ne yazıkkı.1 takımdan bise olmaz oyna gitsin...
Baktım d bende bulamadım en gerçekçi olabilecek şey bna ne yapabilirim en gerçekçi nasıl olabilir ne yapim arkadaşlar bir fikir verin o takım fazlalığını nasıl yapim?
yapamazsın onu yaw kardes editor olan ayarı duzeltme merkezidir takımı yok edebiliyo olsaydın eger kendin takımda yaratırdın??!!??bilmem anlatabildimmi
ok arkadaşlar çok sağolun yinede bari yapamicamı öğrendim.... tşkler
rica ederim...
ya kardeş hiç uğraşama o işlerle sen sitede sağolsun dolu güncelleme yapan arkadaşlar var birininkini kullan
BenCede öle Bişe Yok
kardeş öle bişi yok
öle bişe yok kardes