1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Mesut Alman Milli Takımı yolunda

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

Default Mesut Alman Milli Takımı yolunda

Bundesliga takımlarından Schalke'nin altyapısından yetişen ve henüz 18 yaşında olmasına rağmen A takım kadrosunda kendine yer bulan Mesut Özil, Almanya Milli Takımı yolunda. Mesut, Almanya 21 yaşaltı milli takımından kendisine gelen teklife olumlu baktığını açıkladı. Bu sezon Schalke'nin lig maçlarında oynamaya başlayan Mesut, kısa sürede Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün gözüne girdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bizede fatih terime gençlerle çalışmayı sever dedik
    İlk önce malik fathi,Sonra bu elemean hepsi elimiden kayıp gidiyor.

Nesil
    2006

Bu yeteneklerin hepsini kaybediyoruz bunlar sayesinde Alman Milli takımı Dünya Şampiyonu olursa aklımıza hep bu günler gelecek.

Nesil
    2006

Beyler o kadar futbolcumuz var gurbetçi 2 tanesi almanya milli takımını seçince hemen üzülmeyin.

Sezer Öztürk bizde,Nuri Şahin bizde Ümit Karan Serhat hep bizde bu oyuncular.

Mesut şimdi Almanya Ümit Milli takımında oynasa bile 21 yaşına gelmeden Türkiye milli takımına geçebilir kendisine kalmış karar.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fatih Terim Mesut u damı arap kökenli sanıyordu yoksa. Böyle oyuncuları kacırmayalım ama arkadasında dedigi gibi cogu oyuncu yine bizde Sezer Öztürk Yıldıray Hamit Halil
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Şu an bizim eksiğimiz sol bek o mevkidede malik fathi diye çok süper bir adam wardı biz onu almanlara kaptırdık

bu karar oyunculara kalmış...eğer onlar türk milli takımında oynamak istediklerini söylerlerse mutlaka milli takıma çağırılıp oynatılmalı ama alman milli takımını seçerse bunada saygı duymak lazım...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

birisi şu Almanyadaki Türk Milli Takım bürosunu dağıtmalı onların işi oyuncuyu bildirmek ve bu işi yapmıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncular gelmek istemiyorsa ne yapacaklar peki?Tarama ekibinin hataları olduğunu kabul ediyorum ama bazı oyuncular da bizim Milli Takımımız'da oynamak istemiyor.Bunu da gözardı etmeyin.

Almaya gerek yok böyle genç yetenekleri, bizim Hakan Şükür'ümüz, Ergün'ümüz var !!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Almaya gerek yok böyle genç yetenekleri, bizim Hakan Şükür'ümüz, Ergün'ümüz var !!!
    Katılıyorum.Ergün ve Hakan Şükür'ün bu takımda yeri yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

fatih hoca şimdide bu adamı ben azeri kökenli biliyodum derse şaşırmayın. sonra kaçan biri için kazak, sonra özbek bu böyle gider

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ilk once bi umıt milli de oynaması lazım bencee

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

benim Suudi Arabistan ve Hollanda da arkdaslarim var Arabistandakileri zaten gören yok orda muthis yetenekler var onlara milli takim teklifleri geliyor Arabistan Qatar Dubai vs. ama kabul etmiyolar.. Hollanda daki arkadaslarim ise Turk milli takimi uyuyor bizleri hic görmuyolar bizde onun icin burayi seciyoruz diyolar..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by enesao
    benim Suudi Arabistan ve Hollanda da arkdaslarim var Arabistandakileri zaten gören yok orda muthis yetenekler var onlara milli takim teklifleri geliyor Arabistan Qatar Dubai vs. ama kabul etmiyolar.. Hollanda daki arkadaslarim ise Turk milli takimi uyuyor bizleri hic görmuyolar bizde onun icin burayi seciyoruz diyolar..
    Haklılarda onları görmek lazım izlemek lazım.Adam çağırılmassa tabiki ulusal platformda kendini göstermek için başka takım seçebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fatih terimin bu genc yetenekleri izlemesi lazım ama hiçbirsey yaptığı yok eğer bu böle devam ederse almanyadaki bütün türkler aman milli takımında oynayacak

Mesut'u Almanlar kaptı
    Türkiye ile Almanya arasındaki Türk gençlerini milli takımlarına kazandırma yarışı iyice kızıştı. Yıldıray Baştürk, Nuri Şahin ile Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri milli takımlara kazandıran Türk Milli Takımı yöneticileri, Malik Fathi'den sonra Mesut Özil'i de Almanlar'a kaptırdı.

15 Ekim'de 18 yaşına girecek olan Schalke 04'ün orta saha oyuncusu Mesut, Almanya 19 Yaşaltı Genç Milli Takımı'nın yarın Avusturya ve 7 Eylül'de Galler ile yapacağı maçlarda forma giyecek.

Daha önce ay yıldızlı formayı giymek istediğini açıklayan Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan herhangi bir davet almadığı için Almanya Milli Takımı'nın teklifini kabul ettiğini söyledi. Genç futbolcu, "Almanya Futbol Federasyonu yetkilileri yaklaşık bir yıldır beni milli takımlarında oynatmak için uğraş veriyor. Bu dönemde bana Alman pasaportu da çıkardılar. Türk Milli Takımı yetkilileri de benimle doğru dürüst ilgilenmeyince Almanlar'ın davetini kabul ettim" dedi.

Mesut'un babası Mustafa Özil ise, oğlunun Almanya Milli Takımı'nda oynamaya karar vermesinden sonra en yakınlarının bile kendilerine vatan haini gibi baktığını söyledi. Mustafa Özil, "Bizler seçim yapmadık. Sadece Alman Milli Takımı'ndan resmi bir teklif aldık ve bunu değerlendirdik" dedi.

Mesaj Yetkileri