arkadaşlar oyuma tek bir ligten girdiğimiz zaman diğer liglerden bize teklif gelmiyor mu?
arkadaşlar oyuma tek bir ligten girdiğimiz zaman diğer liglerden bize teklif gelmiyor mu?
oyunu kurarken seçmediğin liglerde oynayamıyorsun.
hyr teklif gelmez
gelmez sadece milli takımlardan teklif alabilirsin
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
peki mevcut oyunumuza baska ligler ekleyebiliyor muyuz
sadece milli takımlardan teklif gelir
yeni bir lig de ekleyemezsin
onu da başarsalar zaten olay bitmiştir derizsensible da vardı öyle bişey zamanında hatırladığım
aslında çok kötü yaea sıkılıyorum aynı ligde oynamaktan ama başka bir lige başlayamayancada yeni biş veritabanı oluşturmak gerekiyo ondan solnra da bütün emeklerin boşa gidiyo
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
bende fatih öküz arkadaşıma katılıyorum oyun hızlı olsun bir ülkeyi seçiyom sonra sıkılıyom yeniden başlıyom herkese hayırlı FM'LER
__________________ONULDİNHO______________HİZMET___ ________________
_________________GALATASARAY___________KAYSERİSPOR ________________
_____________________1905__________________1966___ _________________
_________________________________1992-?____________________________
pardon kardeş fatih öksüzmüş yanlış yazmışım kusura bakma
ben oyuna başlarken italya ispanya türkiye'yi her zaman eklerim
benim sorunum şu eğer varsa;
ben seçtiğim liglerin hepsini yanlışlıkla 2. liglerini seçmişim... acaba bu ülkelerin 1. liglerinde çalışabilirmiyim ?
teşekkürler
çalışabilirsin senin o yaptığın secim 2. lig ve üstü anlamına geliyor![]()
hadi ya bu çok kötü oldu bn sadece ingiltere ligini seçtim... sizce oyuna yeniden başıyım mı daha 1 sene bitirdim... saadece? en baştan bi kaç lig daha ekliyip yenidenmi girsem??
maaalesef gelmio
İtalya İngiltere İspanya Türkiye bu ligleri hep eklerim başlarken zaten en iyileri bunlar
Ben oyuna başlarken ALMANYA, İSPANYA, İNGİLTERE, İTALYA Ligleri'nin sadece 1.liglerini açtım. Almanya'nın da 2.ligleirni de. Çünkü Schalke ile oynuyorum. 3.senemdeyim... Şimdiye kadar; REAL MADRİD-INTER-ARSENAL-FC BAYERN-MILAN-WERDER BREMEN'den teklif Aldım hiçbirine de gitmedim...
Bence her zaman Türkiye + Avrupanın en önemli 5 ligi ( almanya,fransa,ingitere,ispanya,italya) + hollanda ligini açın.Tabii bu liglerdeki takımlara gitmek istiyorsanız ancak oyun çok yavaşlıyo![]()