1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Pascal Nouma Döktürdü

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Pascal Nouma Döktürdü

Pascal Nouma döktürdü

Pascal Nouma, siyah beyazlı ekibi Marsilya'nın internet sitesine değerlendirdi.

Beşiktaş taraftarının unutamadığı isimlerden biri olan Pascal Nouma, siyah beyazlı ekibi Marsilya'nın internet sitesine değerlendirdi. Beşiktaş'taki günlerini unutamadığını belirten Fransız yıldız, "Çok büyük kalpleri var" dedi.

2000-2001 ve 2002-2003 yıllarında Beşiktaş forması giyen Pascal Nouma, Fransız ekibinin internet sitesindeki açıklamada, Beşiktaş'ın Türkiye'nin 3 büyük ekibinden biri olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ta unutulmaz günler yaşadım. 100. yılda oradaydım. Kendimi evimde hissettiğim bir yerdi. Birçok insanın beyninde çok kötü bir Türkiye imajı var ama benim için dünyanın en güzel ülkelerinden biri ve ben Beşiktaş'ta oynamayı çok seviyordum" dedi.

Beşiktaş'ın çok önemli bir tarihe sahip olduğunu belirten Nouma, "Beşiktaş İstanbul'un yoksul kesimlerinin tuttuğu bir ekip ama yoksul oldukları kadar da büyük kalbe sahipler. Bundan emin olabilirsiniz" diyerek Beşiktaş taraftarına hayranlığını da dile getirdi. Türkiye'de futbolcular üzerindeki baskının yüksek olduğunu belirten Fransız yıldız, "Runje ile de konuştum, o da aynı sıkıntıları yaşadı, Bir türk takımıyla 4 yıllık bir sözleşmeye imza atabilirsiniz ama orada ilk yılın ardındaki 3 sezonu geçirmeniz oldukça zor" dedi.

Son olarak iki ekibin durumlarını karşılaştıran Nouma, "Benim gönlüm iki ekibin de çıkmasını istiyor. Ama Marsilya ile Beşiktaş'ı karşılaştırısam şansları yüzde 50-50" şeklinde konuştu.

http://www.om.net/fr/Saison/101002/I...conte_Besiktas

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel konuşmuş Paskal.
    So what?
    Saike

Pascal Nouma besiktasta yönetici olcak adam valla hatta başbakan olcak adam

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Helal sana Nouma

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Pascal evine dön artık .

Nesil
    2007
    Yer
    34

Pascal aşkı böyle birşeymiş demek
    Konunun yeri yanlış olduğu halde takmadan cvp yazıyorlar
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahh Pascal ahh..

omer-faruk-14 Misafir

Güzel konuşmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ah be çok özledim Pascal Nouma'yı. Gelse de Ahmet Dursun ile yan yana oynasalar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erken gittin be Nouma.Daha neler yapardın sen.Ligin efsane oyuncusu olurdun.Ama bir el hareketi ne yazk ki bizim ülkemizde namus demek
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fransa'da doğdu
    Beşiktaşlı oldu
    Helal olsun sana
    Pascal Nouma

Güzel konuşmuş

Mesaj Yetkileri