Anket Sonuçlarını Görüntüle: kim kazanır?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • TÜRKİYE

5 62.50%
  • yunanistan

0 0%
  • berabere

3 37.50%
1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Türkiye-Yunanistan

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Default Türkiye-Yunanistan

4 Haziran Cumartesi günü İnönü Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak .
    hakem:markus merk
    yardımcı hakemler:Christian Schraer,Jan-Hendrik Salver,Michael Weiner(4.hakem)
    bence maç 1-1 biter.

Editörden not: Büyük harfler ile konu başlığı açılması yasaktır.Başlık imla kurallarına göre düzeltilmiştir.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

bu maç kesinlikle bizim.

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

inşallah

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bence de biz alıcaz bu maçı....

Umarım anketteki kadar kazanma ihtimalimiz yüksek olur...Ama yinede zor maç olacağını düşünüyorum...

1-0 olsun bizim olsun...Başka birşey istemiyorum...Eğer kazanamazsak Ersun Yanal başta olmak üzere Federasyon'un başı çok ağrır...Öyle olmasıda normal bence...Çok kaliteli oyuncularımız var...Rahat Lider çıkmamız gereken bir grupta oyun anlayışımız ve yapımız yüzünde ne duruma düştük...

Ukrayna ve Gürcistan maçlarını hatırladıkça deliresim geliyor....Nasıl olduda böyle olduk...Çok garip...

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

bencede kesınlıkle cok zor bır mac olucak ozellıkle turlıyenın evınde oynadıgı maclarda zprlandıgını goz onune alırsak yunanıstanın bızden puan alma ıhtımalının yuksek oldugunu anlayabılırız.ama tabıkı temennımız turkıyemızın yunanlılara sahayı dar etmelerı ve bozguna ugratmaları......

Bence bizim bu adamları deplasmanda yenme şansımız daha fazlaydı, biz beraberliğe sevindik. şimdi işimiz daha zor çünkü dünyanın en iyi kapanan takımına karşı oynayacağız. fransa, çek cum., portekizden gol yemeden avrupa şampiyonu oldular. ukrayna maçındaki salaklıkları yapmazsak duran top dışında bize gol atma şanslarının olduğunu düşünmüyorum. Umarım biz gol atmayı başarır ve kazanırız.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Türkiye iç sahada Yunanistan karşısında oldukça başarılı, Yunanlılarda eksikler var, ibre bize dönük, ama ne olacağı belli olmaz, top yuvarlağa yakındır
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

ya arkadaşlar bir yanda ben ersun yanalla bu işin yürümeyeceğini düşünüyorum, ersun yanal yalnış düşünüyor, bu sezon hiç 11 de oynamamış adamlarlamı bu turu geccez,ben ersun yanalın gitmesini istiyorum fakat ozaman da yunanistana yenilmemiz gerekio fakat bu işte gurur meselesine dönüştü ersun yanalın gitmesini istesem yoksa türkiyenin yunanistanı yenmesinimi.tabiki yenmesini fakat bu turu gecersek dünya kupasında rezil olmaktan başka bir şey yapamayız bu kafayla.ersun yanal ne kadar bu mac benim sonum olmıycak desede bu macı kaybettiğimizde bakalım nolcak.ama ben türkiyenin ne pahasına olursa olsun bu maçı alacağına inanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

maç bitti berabere kaldık.Artık 1.lik şansımınzda yok.2.lik şansımızda çok azaldı.Maçın en dikkat çekici yönü maç sonunda tüm taraftarların Hakan Şükür diye tempo tutmasıydı.
    Hakan milli takıma çağrılsın demeyeceğim.Çünük bu saatten sonra Ersun kesin almaz. ama onun gibi hava toplarına hakim bir oyuncu lazım bizim takıma.bunu bugünde gördük.en az 5 tane havadan çok müsait toplar geldi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

hakan'ın bugün ikinci yarıdaki tempoya ayak uyduracağını sanmıyorum artık. Ya yerden kısa paslarla oynayacağız artık, Terim'in dediği gibi dandunları keseceğiz, ya da uzun boylu yeni bir futbolcu aramaya koyulacağız.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

skoru tutturamadım ama sonucu bildim,görünen köy kılavuz istemez.ersun yanal fm ye fazla dalmış.4-2-3-1 yuh artık daha neler!avrupanın en iyi defans yapan takımına karşı tek forvet çıkıyoruz.orta sahada hiçbir organizasyon yokdu.emreyi zaten çok iyi kapattılar,yıldıray zavallım deli gibi bir sağ bir sol kanat koşup durdu,gökdeniz orta alanda oynarsa ancak bu kadar olur,hamit bi kaç adam eksilttikten sonra topu ya köşede öldürdü ya da berbat ortalarıyla öldürdü.maç boyunca orta yapıp durduk,sanki tekke tek başına 2 adam arasından sıyrılıp veya havada dombalak açıp topu kontrol edebilecek gibi.orta sahaya defansdan doğru dürüst hiç top gelmedi.defans sadece topu uzaklaştırmaya oynadı,bu yüzden de orta saha topu kontrol edebilmek için ekstra efor sarfetti.
    oyuncu seçimi hakkında zaten konuşmakdan konuşulanları dinlemekden sıkıldım.bugün şunu da gördük:ersun yanal taktikden de anlamıyor.sanki yunanistanı hiç analiz etmemiş gibi çıkdı sahaya.keşke yenilseydik de istifa etseydi,ama şimdi hala umut var ayağı çekip hala utanmadan görevinin başında kalır.

Mesaj Yetkileri