Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Beşiktaş - Cska Sofya UEFA Kupası 1. Tur Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Beşiktaş - Cska Sofya UEFA Kupası 1. Tur Maçı

CSKA HAFİFE ALINCAK TAKIM DEGİL BU KURADA GELEBİLECEK EN GÜCLÜ TAKIMLARDAN BİRİ GELDİ BESİKTASA ÜSTELİK SERİ BASI OLMASINA RAGMEN BU DA SANS İŞTE:::::::

BİRDE BULGAR FUTBOLUNDA BİR YÜKSELİŞ VAR

Beşiktaş, UEFA Kupası 1. turunda CSKA Sofya ile Perşembe İstanbul İnönü Stadı'nda yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Siyah-beyazlı takım, BJK Nevzat Demir Tesislerinde bu sabah basına kapalı olarak bir antrenman yaptı. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlıların taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi. Dünkü idmanda sakatlanan İbrahim Toraman'ın yanı sıra Gökhan Zan ve Burak Yılmaz'ın da bugünkü çalışmaya katılmadığı açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, bu 3 futbolcunun durumunun maç günü netliğe kavuşacağını söyledi. Beşiktaş, hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Öte yandan, teknik direktör Jean Tigana'nın yarın saat 16.00'da BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezinde, CSKA Sofya maçı öncesi basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu.

BULGAR TEMSİLCİSİ YARIN İSTANBUL'A GELİYOR

Bulgar temsilcisi CSKA Sofya'nın yarın sabah saatlerinde İstanbul'a geleceği açıklandı. CSKA Sofya, İstanbul'daki idmanını BJK İnönü Stadı'nda saat 19.45'te yapacak ve antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak. Ayrıca, CSKA Sofya Teknik Direktörü Plamen Markov'un saat 19.15'te BJK İnönü Stadı'nda maçla ilgili basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fark olur bence 3-4 olur gibime geliyor.inşallah tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by anakonda52
    bu mac besiktas için cok zor gececek bence fizik gücü cok iyi olna bir takım cska
    gerçekten beşikaşın hafife almaması gereken bi takım zaten moralli geliyolar istanbula

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

bu macı almamız lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by koray_capello
    fark olur bence 3-4 olur gibime geliyor.inşallah tabi.
    sana birsey diyimi bence 3-2 olur mac bol gollü gecer ama besiktas 1 farkla kazanır
    bu arada savunma ya dikkat!!!!!!!!! cska sofya iyi takım söylemedi demeyinnn.......
    çünkü besiktas bu kurada seri bası olmasına raĞmen gelebilcek en güclü takım geldi bunu unutmayın.........
    bu benim görüsüm degil herkesin görüsü..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Trabzon karşısında hem şanslıydı hem de şanssız. Koray'ın ayağından kaçan top, Trabzon'un gol atmasına sebep oldu ve Jefferson'un da güzel kurtarışları vardı. Bu açıdan şanssızdı fakat Trabzon'un da gol kaçırdığı 2-3 tane pozisyon oldu. Bu açıdan ise şanslıydı. Her neyse maç Trabzon maçı değil. Eğer Beşiktaş istediği gibi maça başlarsa; yenmesi çok kolay olur. Fakat defanstaki açıkları doldurmalılar. Çünkü defans tam olarak oturmamış, birçok hataya sebebiyet veriyorlar. Eğer defans oyuncuları o günde hata yaparlarsa; Beşiktaş farkta yiyebilir. Fakat Avrupa da ben Beşiktaşımızın başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence sorun defansta değil orta sahada. Mücadeleci bir orta saha olmazsa bu maçta da çok zorlanır BJK. Gökhan Zan'ın da belirttiği gibi Cannavaro, Nesta ikilisini getirin bu orta saha böyle olduktan sonra yine çok pozisyon verir gol yer BJK...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence berabere bitcek

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by sekopej
    Bence sorun defansta değil orta sahada. Mücadeleci bir orta saha olmazsa bu maçta da çok zorlanır BJK. Gökhan Zan'ın da belirttiği gibi Cannavaro, Nesta ikilisini getirin bu orta saha böyle olduktan sonra yine çok pozisyon verir gol yer BJK...
    ewt kesinlikle sana katılıyorum klebin yanına kosan birinin koyulması lazım(fahri veya serdar ozkan) kleb fazla yeterli olamıyor tek basına

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bana göre trabzondan sonra en zorlu mac bu çünkü kayseri macı yinede belli olmaz besiktas işi zor umarım rakibi kücümsemez vede iyi analiz yapmıstır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bulgaristandan futbol filan çıkmaz.5 atar yollarız Allah'ın izniyle..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52
    bana göre trabzondan sonra en zorlu mac bu çünkü kayseri macı yinede belli olmaz besiktas işi zor umarım rakibi kücümsemez vede iyi analiz yapmıstır
    Ben sana katılmıyorum.. Alkmaar daha güçlü bir ekip ve Kayserispor'un işi zor aslında..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mac sonunda bunları hatırlatırım ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah Koray..

@fenerbahce_1907
    Sanki senin ülkenin takımıymış gibi onu iyi biliyor, ukala cevap veriyorsun.. İnşallah diyip geçsen olmaz mı?!

Beşiktaş CSKA Sofia yı yenecektir aksini düşünmek bile istemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

walla defansı bu performansla dewam ederse beşiktaşın işi zorr

Quote Originally Posted by villamania7
    walla defansı bu performansla dewam ederse beşiktaşın işi zorr
    bu maç için işi zor olucağını düşünmüyorum ama bencede savunma oyuncuları iyi performans sergilemiyor...öve öve bitiremedikleri gökhan zan ın malta maçında ki performansınıda beğenmemiştim...koray ise savunma oyuncusu olmaktan çok uzak...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beşiktaş her bakımdan bu takımdan güçlüdür ve bence tigana dogru bi kadroyla cıkarsa CSKA'ya futbol dersi verir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın rövanş maçı öncesi turu garantileyecek skoru bulması lazım.

Quote Originally Posted by nekop
    beşiktaş her bakımdan bu takımdan güçlüdür ve bence tigana dogru bi kadroyla cıkarsa CSKA'ya futbol dersi verir...
    kesinlikle katılıyorum...
    beşiktaş cska sofia yı her şekilde yener ama tigana nın doğru terçihler yapması beşiktaş ın işini çok kolaylaştırır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon maçını yorumlamadım..Yorumlayasım gelmedi..Bu maçı bekliyorum..
    Mösyö'nün yetenekleri konusundaki endişhemde haksız olmadığım gördüm gibi..neyse..
    maça gelirsek..Serkan sana sonuna kadar katılıyorum..Sorun orta sahada..Lakin maç sonu mösyö'ye bir iki lafım olacak..
    Umarım alırız..ama trabzon maçına bakınca... ?

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

cska 5 te 5 yapmış liginde...
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Eğer kadro seçimi ve taktik anlayışı Trabzon maçındaki gibi olursa olmaz bu iş açık söylemek lazım alınacak bir beraberlik iyi bir sonuç bu durumda

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aman besiktas sakın bu takımı kücümseme yoksa biz türkler cok üzülürüz
    burda işi bitiremessen deplasmanda işin zor atesli taraftar karsında

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

bizim yanımızda onların taraftarlarının lafı bile olmaz anakonda merak etme maçta olcam inşallah burda işi bitirir yolumuza devam ederiz bu sene uefa yı alırsak şaşırmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by pessy
    bizim yanımızda onların taraftarlarının lafı bile olmaz anakonda merak etme maçta olcam inşallah burda işi bitirir yolumuza devam ederiz bu sene uefa yı alırsak şaşırmayın..
    iyisallah ama bu tigana ile zor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

cska sofia güçlü bir ekip..zor olacak ama bjk işini bilir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

beşiktaşın rakibi küçümsenmeyecek kadar iyi,büyütülmeyecek kadar kötü bir takım beşiktaş kendi gibi oynarsa bi terslik çıkmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

aksilik olmazsa bjk geçer turu.elenirse cska elemez bjk elenir.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

cska yı küçümsemeyin..

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri