1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Christoph Daum'un gözü bu takımda

Default Christoph Daum'un gözü bu takımda

Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Christoph Daum’un Türkiye sevdası bitmek bilmiyor... Deneyimli teknik adamın ilk hedefi ise adının tarihe geçeceği bir takım...

Daum’un yeniden Türkiye’de görev almayı çok istediği belirtildi. En büyük hayali Galatasaray’ı da çalıştırıp, tarihe geçmek olan Alman teknik adamın diğer tekliflere de açık olduğu bildirildi

Rusya’yı istemedi
    Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Christoph Daum’un Türkiye sevdası bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nı Beşiktaş’a kaptırdıktan sonra, Süper Lig’de şampiyonluğu son haftada Galatasaray’a hediye eden tecrübeli teknik adamla birçok kulüp yöneticisinin şimdiden temasa geçtiği iddia edildi.

Deneyimli çalıştırıcının yakın çevresine “Rusya’dan inanılmaz bir teklifi reddettim. Çünkü Türkiye’yi unutamıyorum, dönmek için sabırsızlanıyorum” dediği belirtildi.

İlk tercihi Aslan
    Daum’un Türk futbolundaki gelişmeleri yakından takip ettiği ve en büyük isteğinin Galatasaray’da görev almak olduğu sızan haberler arasında. Ünlü çalıştırıcının, dost sohbetlerinde Türkiye serüvenini arkadaşlarına anlatırken, “Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi şampiyon yaptım ancak Galatasaraylılar beni daha çok seviyor. Bu yüzden bu kulübün başına geçip şampiyon olmak istiyorum. Böylece üç büyükleri şampiyon yapan ilk teknik adam olarak tarihe geçmek niyetindeyim” dediği bildirildi.

Milli takımı da istiyor
    Her gittiği yerde Türkiye’ye övgüler yağdıran Daum’un aklında Türk Milli Takımı’nı çalıştırmanın bulunduğu da ifade edildi. Ay-Yıldızlı ekibin iyi bir altyapı projesiyle dünya devlerinin arasına girebileceğinden bahseden başarılı çalıştırıcının, Fenerbahçe yönetiminden 2-3 kişinin kendisini aradığı için Sarı-Lacivertli ekibe dönmeye de sıcak baktığı açıklandı. Türkiye’ye dönmeyi kafasına koyan Daum’un Tigana ile kriz yaşayan Beşiktaş’tan gelecek teklife de ‘hayır’ demeyeceği kaydedildi.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daum hayal dünyasından bi çıksa artık..Galatasaray'a gelmeyi düşünüyo hala..

3. Default

yalan haber.......

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Kendisi Galatasarayı istiyorda Galatasaray Taraftarı ve Yönetimi onu istemezzz

aslında adam yalan konuşmamış galatasaray taraftarı onu çok seviyor ama karşı takımın başındayken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence yalan Bu adamın tek isteği GS'nin başına geçip FB'yi unutulmayacak bir yenilgiye uğratmak Şampiyonluk falan hikaye Adam hırs yapmış

Şaka bi yana, bu olayın gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Niye 3 büyükler? Başarılı olmak istiyorsa gitsin anadolu takımlarını çalıştırsın.. Almanya'dan teklif gelmedi heralde..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aman aman türkiye milli takımı ona mı kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

walla yaw istemiyozzzzzzzzzz daumu

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

koko kafa yapıyordu di mi, daum fazla kaçırmışsın dozunda al şunu.. :P

geçmişinden dolayı türk milli takımını çalıştırmasının söz konusu bile olacağını düşünmüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boşuna beklemesin.Ağzıyla kuş tutsa Galatasaray'ın başına geçemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Daum un Türk liglerinde herhangi bi takımı yönetmesini istemem
    [SIGPIC][/SIGPIC]

aman bizden uzak FB diğer takımlara yakın olsun

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

garibim iş bulamadı heralde...türk takımlarına göz kırpıyo
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

türkiyeden uzak dursun

Mesaj Yetkileri