ya siz ?! 1 Sezonu ne kadar zamanda bitiriyorsunuz
ya siz ?! 1 Sezonu ne kadar zamanda bitiriyorsunuz
Ben günde 7.5 saat hiç oynamadım. Bir sezonu 4-5 günde bitiririm benHer ne kadar FM müthiş bir oyun olsada, bilgisayarın başında 7.5 saat oturmak çok zararlıdır
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ben günde 1 sezon bitirmem de zaten zevki de çıkmaz.Genellikle ortalama 4 günde 1 sezon bitiririm
wendel sanırım tatil modunda oynuyo öyle bence hiç zevk alınmaz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kardeş her zaman aşırı oynamıyorum ama bazen ben de senin gibi 1 günde bi sezon bitiriyorum
15 saat'te bir sezonu bitiririm tatile çık yapmam.
ooo abi bizim ewde bilgisayar paylaşıma açık olduğu için sadece ben oynamıyorumabim'de oynuo ondan ben bir sezonu yaklaşık 8-9 günde bitiririm.
kardeş 7.5 saat ne demek ya.ben 3-4 günde bitiriyorum bir sezonu.
Sen belki tatile çıkmışındır. Ondan çabuk bitmiştir. Biz bir maç için taktik kadro oluşturmak için zaman çok harcıyoruz. Toplam 13-14 saatte lig bitiyor bu da 3 günümü alıyor.
ben neden 2-3 haftada bitiriyorum bi ligi hergün ortalama 3 saat oynamama rağmen![]()
katılıyorum.Originally Posted by LaKe
10-12 saat sürüyo bende de
2 günde bi sezon bitiriyom
tadını çıkarmak iidir 3-4 günde sezon biter kardşler 7,5 saat olmaz
2 güne bi sezon
ben o kadar oynasam bönlesirim herhalde
rekorum 2 günde bi sezon tatile çıkmadan tüm maçlarımı aynı taktikle oynarım
bende 2 günde anca bitiriyorum tatil yapmadan yoksa bi günde bitiririm tabi database ve acılan liglerlede alakalı bi konu...
Ya Arkadaslar Tatİl Matİl Yapmadim OturmuŞ Bİ Kadrom Ve Cok İyİ Bİr Antreman Programim Var Her Yil BÜtÜn Kupalari Topluyorum Basinda Dursam 4 Saatte bitiririm
ben iki kardeş olduğum için 2-3 haftada bitiyor
bilirim o olayı allahtan kardeşimi dandik bilgisayarla kazıkladımOriginally Posted by ulumemo295
bende ablam ve annem pc istiyo ve daha 13 yaşında olduğumdan öle çok uzun açınca başıma dikilip kapa artık sabahtan beri açık dio ama çok zevkli gelio oyun
devamlı oynarsam 3 günde falan bitior ama diğer türlü 6-7 gün olur belki ..
Arkadaşlar tatile çıksın veya çııkmasın 7.5 saat bilgisayar başında kalmak gerçekten çok zararlıdır.Oyunu zevkli kılmaktan çıkar bence eziyete dönüşür..
ben genelde bir sezonu 5-6 günde bitiriyorum 7.5 saatte bir ligde süper bir ortalamaymış yaw
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben günlük 2 saat oynuyorum bu da demek oluyorki 3 günde bir sezon bitiriyorum
bn çok oynamama ragmen 17 saatte bitti bi sezon
ben gecen 18 saat oturdum yarim sezon+transfer donemi ancak bitti![]()
7.5 saat bilgisayarın basında zararlıdır ben 3 gunde Falan Bitiriyorum Bir Sezonu
ben bir sezonu 3-4 günde bitiririm.senin gibi 7,5 saat oturmam bilgisayarın başında ,ama bi doğru daha varki tatile çık yapmadan 1 sezonu 7.5 saatte bitirmen çok zor
ben hiç öle 7.5 saat oynamadım oynamayıda düşünmem![]()