yoktan var ettiğiniz oyuncular varmı
mesela ben tarsusla oynarken can arat'ı 3 Mn ytl ye bjk ye sattım
yoktan var ettiğiniz oyuncular varmı
mesela ben tarsusla oynarken can arat'ı 3 Mn ytl ye bjk ye sattım
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
sürüyle umut guzelses 8 tr
hatta bı deneme yaptım.
10 super adam 1 tane nerdeyse tm ozelıklerı 1 olan adam koydm adam mıllı takıma cıktı tr de![]()
Yoktan var etmek ALLAH'a mahsustur...!
yaratmak Allaha mahsusturOriginally Posted by KaÇaK_1907
bnm war ettıgım bı adam yoq yanı adamLarı aLıp oynatıom
tuncay 15 m $ dı
55 m $ a sattım real madrid e rekor bende![]()
necati ateşi 25 milyon euroya bayern münih e sattım
Originally Posted by denizimo
Tabi tabi bende müslimcanı 200 m $ ' a sattım...Tey...
naptın oyle bi ss koysanaOriginally Posted by Pazzini_06
![]()
yalan atmayin, yok tuncay 55 necati 25. siz guzel attiniz bide ben atim umit ozat i real madridle takasta kullandim, bana robinho,raul,sergio ramos ve baptistayi verdiler ama kabul etmedim, bu sefer okadar oyuncunun uzerine bide cassilas koydular ozaman cevabim evet oldu.
bence tuncay için o çook normal bi fiyat
ne dıosunuz ya ne yalanı ne rekoru tuncay atl madrıdde 65 trılyon oldu 150 tr real madrıde satmadım
ne yalan ne rekor????
Yoktan var etmek Allah'a özgü bir sıfattır . Ama hiçken değerli yaptığım oyuncularım oldu tabii ...
Abi tuncay'ı 10mn yt ye aldım.82mn ytl'ye rea'e sattım.Ne var bunda...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
evet gayet normal.Originally Posted by hp-fm-gs
yok tuncayi 10 aldim 80 ene sattim. ss ekleyinde bakim
ancak 5 sene sonra olur ama yalan denizimo arkadaş başka bi konuda gene aynı olayı söledi ama 55 m. euro ya satamaz ss atmış ss side hileli yalan lar havada uçuşuyo yani anlıyacağınız
seninkine bakarsak 3 küsur kata geliyorOriginally Posted by denizimo
ben Furkan Bastan ı 30 bin yüro ya alıp
14,5 milyon yüroya fenerbahçeye satmış ve takıma kçşeyi döndürmüştüm![]()
(takım kartalspor)
nerden baksan yaklaşık bir 500 kat var
bu arada inanmayanlar için forumda konum var isterseniz bulur gösteririm
ya oyndan haberin yok milleti suçlama..Originally Posted by ibig61
http://img125.imageshack.us/my.php?imageOriginally Posted by ibig61
eklif6wh.jpg yahu Allah ın kerlonuna bu teklif yapılıyosa bizim necatiye tuncaya 55,25 neden yapılmasın anlamadım..
Allah'ın kerlonu dedigin adam 2006 nın en iyi adamıOriginally Posted by ugur1905
yapma gözünü sevim bu kerlon ibrahimoviç ten adriano dan ronaldinho dan hatta silva dan iyi miOriginally Posted by kkanke
gelişince iyi oluyoOriginally Posted by ugur1905
![]()
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
şu anda en pahalı oyunu o bendeOriginally Posted by ugur1905
benim de uğur uçar.15 m sattım
benim oyundada kerlon suan bir numara ve barcelona da oynuyo, ve sizin su mesur necati bursasporda oynuyo, tuncay da en son bolton daydi.
MAHOO kardese de lafim var, sen burda yazacagina git evde fm oynamisini ogren istersen ogretirim yani!!!!
yabancı sınırlaması die bişi var destekli atalım arkadaşlarOriginally Posted by ibig61
![]()
biraz fazla atmisim. degilmi kendimi kaybetim biraz. bunlar sacma konular ya ayni kisi 10 tane konu acmis 2 gundur mesgul ediyo forum lari
Benimde Volkan Bekci 12 mn a Sattım - Yoktan var ettikOriginally Posted by eser_3131 ft kuvvetmira
![]()
peki vardan yok etmek. ben mesela yildiray 6m sterline aldim 550 k ye bjk ye sattim