Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Sivaspor-Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006

Default Sivasspor-Fenerbahçe SK

Fenerbahçe yarın büyük bir avantajla çıkacak çünkü Sivaspor 3 kart cezalısı as oyuncusu(Santos, M.H Hocaoğlu ve Petkoviç) bulunuyor. Fenerbahçe yarın kazanarak 1 maç eksiği ile önüne geçen V.Manisaspordan liderliğini geri almaya çalışacaktır. Bu maçı Fenerbahçe kazanacağını düşünüyorum. Her iki takımada bol şans.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Sivas bu sene eski sivas değil,3 As adamlarıda yokmuş.Fener kesin alır gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

evet fenerbahçe kesinlikle kazanacaktır çünkü sivasspor eski formundan çok uzaklarda
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3 oyuncusu olsa da alırız derdim ama şimdi bakınca daha rahat bir galibiyet olacak gibi. Güzel maç olsun, defans artık daha az hata yapsın, uyum sorunu çekmesinler yeter....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence bu mac zorlu gececek ama fener kazanır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Sivas'ın eksikleri Fenerin ekmeğine yağ sürücek gibi görünüyor.. Fenerbahçe'nin uyum sorununu açması için de iyi bir şans Sivas'ın 3 As futbolcusunun olmaması..Fenerbahçe Rahat kazanacaktır.. İçimden 5-2 geçiyo..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Eksikleri olabilir, zayıf bir takım olabilir ama görüyoruz ki artık futbolda takımlar kolay lokma değiller. Fenerbahçe, Sivasspor'a göre kat kat güçlü bir takım ama artık yabana atılacak bir takım kalmadığını oynanan maçlarda görüyoruz. Fenerbahçe herkes gibi benimde favorimdir ama yinede Fenerbahçe ekibi temkinli oynamalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ermoon
    Eksikleri olabilir, zayıf bir takım olabilir ama görüyoruz ki artık futbolda takımlar kolay lokma değiller. Fenerbahçe, Sivasspor'a göre kat kat güçlü bir takım ama artık yabana atılacak bir takım kalmadığını oynanan maçlarda görüyoruz. Fenerbahçe herkes gibi benimde favorimdir ama yinede Fenerbahçe ekibi temkinli oynamalıdır.
    evet dogru çünükı randers macında fark atar dedik sonucu gördük
    üstelik fener omacta beklenenden kötü oynadı

ben bu maçta FB nin pek zorlanacağını sanmıyorum... Hatta farka gideceğini düşünüyorum...

Nesil
    2006

Sanırım bu gün Zico yeni bir sistem ile çıkabilir çünkü başkan tarafından defanstaki sorun nedeni ile uyarıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Baylar bence Fenerbahçe'den bi süre kimse fark beklemesin..Takım yeni ve oturmadı.. Fark bekleniyor, sonra fark atamadığında da kötü takım deniyor...Ben bi süre, amatör takımla bile oynasa fark beklemem fenerbahçeden..Fark olursa sürpriz, olmayacak şey değil ama illa da fark beklememek lazım.. Yine de bu maçı rahat kazanacağını düşünüyorum(sivas'ın eksiklerinden dolayı)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fenerbahce tad vermiyor hala. Deplasman macları hep zor gececek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

maç başladı hadi hayırlısı...

Alex'in asistiyle topla buluşan Kezman yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşla topu ağlara gönderdi...

Güzel vurdu Kezman.. Mehmet Ali abinin imzasındaki olay gerçekleşti, Alex, Deived, Alex, Kezman ve gol

İçeriden bir ses duydum galiba, Sivas gol mü attı?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

gol yedik inanamıyorum:s

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dakika 80.Durum 1-1.Lugano kırmızı kart gördü.Fenerbahçe 10 kişi.

1-1 bitti. sivas çanakkale geçilmezi başarıyla uyguladı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1-1 bitti beklenmeyen bi skor bence
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

fenerbahçeli kardeşlerime geçmiş olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bence de beklenmeyen skor=) iddada sivasa oynamıştım hehe=)

Nesil
    2006

Bu akşam maç mı izledim eziheyet mi bu maçta öyle bir futbol vardı ki bunu oynamak için özel yetenek gerekir sanırım Fenerbahçe'nin yıldız farkı bu olsa gerek, uyum sorunu olsa bile bu kadar kötü bir futbol olmaz. Fenerbahçe için yazacak olumlu bir cümle bile bulamıyorum durum berabere gol atmaya giedeceğine Rüştü'ye geri pas veriyorsun böyle bir zihniyet olur mu ilerdeki hiç bir oyuncun ofansif pres yapıp top kapmaya çalışmıyor bu gün herkes kötü oynadı Sivas'ın eksikleri olmasa maç nasıl biterdi bilemiyorum.

Pozisyonlara gelirsek, bu maçta fazla bir yanlış karar yok. Kırmızı kartı net göremedim ama öncesinde sırtından tutuyordu oyuncuyu ama ayağı oyuncuya değdi mi değmedi mi göremiyorum ama hakem yerinde olsam bende gösterirdim eğer faulse yapmaya bile gerek yoktu zaten top Rüştü'ye gelmişti. Maçın başında elle oynama var dedi Sivaslılar ama Edu o pozisyonda ellerini arkaya koyduğu için fiziksel olarakta imkansız bir olay elle oynamak.

Uzun sözün kısası Fenerbahçe bu oyunla ne Avrupada ne Türkiye'de başarı yakalayamaz sistemin değişmesi şart.

Quote Originally Posted by ermoon
    Maça yakın bir zamanda böyle bir mesaj yazmıştım. Bu mesaja hala sonuna kadar katılıyorum. Ligimizde birlikte dünya kulüpleri artık değişime uğruyor. Artık büyük-küçük takım kavramı kalmadı. Herkes eşit şekilde futbol oynuyor, mücadele ediyor..

Gelelim asıl konumuza. Fenerbahçe'yi 6 haftadır izliyorum ve 6 haftadır Fenerbahçe gerçek Fenerbahçe gibi oynamıyor. Son 3 maçında zayıf takımlarla oynadı. 3 maçta 4 gol yedi. Bu 4 golün hepsi duran toplardan. Görüyoruz ki, Edu ve Lugano hava toplarında eksik. Fenerbahçe zayıf takımlara karşı bu golleri yiyorsa, büyük takımlara karşı düşünemiyorum. 6 hafta oldu son 2 haftadır yeni transferler forma giyiyor. Normaldir, alışamamıştır. Kimse süper bir futbol beklemiyordu. Aradan 3-4 hafta geçtikten sonra asıl yazılanı yazmak lazım..

Kırmızı kart olayına gelince. Hakem çok doğru bir karar verdi, gole giden bir futbolcuyu arkadan çekip, düşürmeye çalışan Lugano kırmızı kart gördü..

Bu maçla birlikte görüyoruz ki, Gerets ve Tigana'dan sonra Zico'nunda koltuğu bu 2 isim kadar güven altında değil..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Rezalet, iğrenç, berbat bi futbol.. işte maçın özeti... Yazıklar olsun.. Eğer sistem değişmezse ne avrupada başarı gelir ne derbi kazanırız ne şampiyon oluruz hatta seneye uefaya bile zor katılırız... Şuan Zico gitse Daum gelse çok sevinirdim heralde..O derece yani... (acayip sinirliyim)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Zico'nun durumu zaten çok kritik eğer bir kötü sonuçta gönderilebilecek isimlerden ama yerine bu zamanda nasıl bir hoca gelecek bu soru işareti eğer bu gün 3 büyüklerin hoacaları gönderilmek isteniyorsa demekki anadolu kluplerinin güçlü ve dişli olduğu gözküyor bu sene lig baya zorlu geçecek gibi...

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Zico'nun durumu zaten çok kritik eğer bir kötü sonuçta gönderilebilecek isimlerden ama yerine bu zamanda nasıl bir hoca gelecek bu soru işareti eğer bu gün 3 büyüklerin hoacaları gönderilmek isteniyorsa demekki anadolu kluplerinin güçlü ve dişli olduğu gözküyor bu sene lig baya zorlu geçecek gibi...
    Ben söylemiştim demek istemiyorum ama söylemiştim, köşemde yazdığım yazıylada bunu belirttim..

bknz: http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/296/

Hoca seçimine gelince.. Bana kalırsa Fenerbahçe'yi yerli hocalardan Ersun Yanal başarıya ulaştırabilir. Her gittiği takımda başarılı olan bir ismi Fenerbahçe niye almasın? Zico'dan önce keşke Ersun hocayı getirseyi yönetim..

Nesil
    2006

Ersun Yanal F.Bahçe'yi başarıya kavuşturamaz şuan hiç bir yerli hoca çünkü Ersun Yanal başarılı olduğu bütün takımlar Anadolu Klupleri büyük takımların hocası değil zaten öyle olsaydı milli takımdan gönderilmezdi eğer gelecekse en kötü gene Daum gelmeli eğer olmadı Lucescu'da iyi bir alternatif olabilir veya şuan AZ Alkmar'ın hocası olabilir çünkü çok iyi bir sistem ile oynatıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben hayatımda zico kadar kalitesiz bir hoca görmedim ya takımıa bir anda 4 yeni oyuncuyu birden koydu birbirlerine alısmadan sonrada takım bu hale geldi işte yeni transferleri yavas yavas takıma monte etse böle olmazdı bide gittik edu die bi adam aldık önderin ne eksiği var bu adamdan ya sorarım size bence fenerbahcenin zicoyu yollaması lazım yokssa biz 3-4 hafta içinde şampiyonluktan koparız o köy takımı randersada eleneceğimiz düşünüyorum ben zico sayesinde bu senede basarı hayal olacak bizim için

Ersun Yanal bu takımı 10 puan farkla şampiyon yapar. Küçük takımı yapan, aksine büyük takımı hayli hayli şampiyon yapar. Mourinho Porto'yu başarıdan başarıya kavuşturdu, Chelsea'ye geldi, Chelsea 50 yıl sonra Premier Lig şampiyonu oldu.

Ersun Yanal en ideal isim bence, Zico gönderilmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ersun Yanal her zaman desteklediğim bi Antrenör..Gelmesini isterim..Zicodan 100 kat iyidir.. Ersun da hücumu sever ama en azından bi sistemi var..Zico takımı tabiri cahizse deli dana gibi oynatıyo..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri