1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Gerets'e tam destek

Nesil
    2006

Default Gerets'e tam destek

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yarın Beşiktaş ile yapacakları derbi maçın sarı-kırmızılı takım için kader niteliği taşımadığını söyledi.

Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu'nun açılışı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adnan Polat, yarınki maçın kendileri açısından kader niteliği taşımadığını belirterek, ''Ama son derece önemli bir maç'' dedi.

Basın mensuplarının, ''Yarınki derbi Galatasaray ve Gerets'in kader maçı mı?'' şeklindeki sorusu üzerine Polat, ''Kimin kaderi? Biz söylentilerin hepsine kulağımızı tıkıyoruz. Son derece önemli bir derbi maçı oynayacağız. Galip gelmek için sahaya çıkacağız. İnşallah galip geleceğiz'' diye konuştu.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun maça Cüneyt Çakır'ı ataması ve bu yönde kuşkuları olup olmadığı yönündeki soruya ise Adnan Polat, ''Bir soru işareti yok. Merkez Hakem Kurulu vermişse saygılıyız'' diye yanıt verdi.

''GERETS SEZON SONUNA KADAR BİZİMLE''

Teknik direktör Erik Gerets'in durumuyla ilgili soruları da yanıtlayan Polat, şöyle konuştu:''Gerets ile en ufak bir sorun olmadı. Tabii ki konuları masaya yatırıp, tartışıyoruz. İşin gereği bu. Sorunlar belki yanlış anlaşılmalardan olmuştur. Bu işin doğasında var. Bunlar hocayı götürüp getirmek için bir neden değil ki. Biz sezon sonuna kadar Gerets ile birlikteyiz. Galatasaray ligi nerede bitirirse bitirsin Gerets ile beraberiz.''

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu hafta besiktasa yenilsin pazartesiye geretmi kalıyor bakıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

umarım her şartta bu sözünün arkasında olursun Adnan Polat..

valla gerets zarar ettiriyor bize eğer bu hareketlerinden vazgeçmezse tez vakitte yollanmalı

5000. mesajda geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bence geretsin durumu bjk maçından sonra belli olacak o maçta ki yenilgi geretsin gönderilme sebebi olabilir
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by hurmet
    valla gerets zarar ettiriyor bize eğer bu hareketlerinden vazgeçmezse tez vakitte yollanmalı
    şuanda ne gibi bi zararı oluyorki GeretS'in..

valla yaz yaz bitmez adamın çıkardığı kadrolar o kadar zıt ki oynatacağı maçlarda ayhanı oynatmaz kalkar iş yapamayacağı maçta koyar carrusca yı attı kenara, illa inamotoyu oynatıcak necatide ısrar, cihanı anca kesti.... daha gider

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

diğer topictede bahsettim adam bu kadroyla oynama muhabbetini bu sezon çıkarmadıki, geçen sezonda olur olmaz yerlerde olur olmaz işler yapıyordu ama sonucunda şampiyonluk gelince kimse sesini çıkartmadı benim anlamadığım nokta bu..

Quote Originally Posted by nart_susruko
    diğer topictede bahsettim adam bu kadroyla oynama muhabbetini bu sezon çıkarmadıki, geçen sezonda olur olmaz yerlerde olur olmaz işler yapıyordu ama sonucunda şampiyonluk gelince kimse sesini çıkartmadı benim anlamadığım nokta bu..
    evet aynen öyle oldu. geçen yıl da pek iç açıcı şeyler yapmadı gerets. özellikle oyucu değiştirmede çok geç kaldı. Ama son dakikalar da gelen goller hem bize şampiyonluğu getirdi hemde gerets in GS de kalmasını sağladı...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Gerets: "Başkan arkamda"

-Çok kritik bir derbi kazandınız. Futbolcuları nasıl motive ettiniz?

Böyle maçlar için ekstra bir motivasyon gerekmiyor. Zaten her zaman konsantre olmasını bilen bir takımımız var. Ben sadece maçtan önce onlara derbinin önemini ve evimizde oynayacağımız tüm derbileri kazanmamız gerektiğini söyledim; o kadar.

-Kötü gidiş, derbi galibiyetiyle biter mi?

Futbol olarak kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Denizli hariç tüm maçlarda iyi oynadık. Hatta geçen sezondan daha çok pozisyon bulduk. Tek fark; geçen sezon girdiğimiz 5 pozisyondan 3'ünü gol yapıyorduk, bu sezon birini bile atamadığımız oldu.

-Derbide en iyi futbolcunuz hangisiydi?

Bütün takım iyi oynadı. Ama özellikle ayırılması gereken bir futbolcu varsa o da Sabri'dir. Çok koştu, çalıştı. Sanırım seyredenleri kendine hayran bıraktı.

-İki forvetle çıkmak risk değil miydi?

Sahaya iki forvetle çıkmak benim içimden geçiyordu. Maçtan önce takımımla da görüştüm. Onların rakipten korkmadığını gördükten sonra bu kararı aldım. Çünkü onlar da galibiyete inanıyorlardı.

-Hasan niye ilk onbirde yoktu?

Maçtan önceki gün hafif sakatlığından dolayı idmana çıkmadı. Ne kadar hazır olup olmadığını bilemiyorduk. Ayrıca Hasan bir kanat oyuncusu ve bizim takımımızda da kanatlarda büyük rekabet var. Elbette; Hasan yüzde 100 hazır olursa her zaman bu takımda oynayacak.

-Sezon başı olmasına rağmen sizin gönderilmeniz gündemdeydi...

Aslında ben buna hazırdım. Geçen sezon kendimiz için rekor anlamına gelen 83 puanla şampiyon olduktan sonra herkes beni ve Galatasaray'ı eleştirdi. Rekor puanla şampiyon olan birhoca eleştiriliyorsa, bu sezon yapılanlar çok normal.

-Yönetim kurulunda gönderilmenizi isteyenler olabilir mi?

Böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Zaten bunları düşünüp vakit de kaybetmem. Ben Galatasaray'ı çok seviyorum. İşimi iyi yaptığımızı düşünüyorum. Ancak yönetim bana gelip, "Sen elinden geleni yapıyorsun ama yeterli değilsin" derse, bunu kabul etmek zorundayım. Bu da benim açımdan çok önemli bir şey değil. Çünkü her sezon başı birçok seçkin takımdan bana teklif geliyor. Ben buradaysam, Galatasaray'ı çok sevmemden kaynaklanıyor. Tek hedefim var; burada yapabileceğimin en iyisini yapmak. Görevim bittiği gün de şerefimle herkesin elini sıkıp ayrılmak.

-Başkan Canaydın'la ilişkileriniz nasıl?

Geldiğim günden beri çok sevdiğim ve çok iyi anlaştığım bir başkanım var. İnsanların başkanın Florya'ya pek gelmemesini eleştirdiğini duyuyorum. Ama bunun, başkanın benim işime saygısından ve bana duyduğu güvenden olduğunu biliyorum. Kendileri her zaman Mecidiyeköy'de zaten... Başkanın arkamda olduğunu çok net biliyorum.

-Gençlerden yeterince yararlandığınıza inanıyor musunuz?

Kadromuzda bu kadar kaliteli genç olması aslında bizi biraz zora sokuyor. Mesela Aydın... Bu sezon Arda geldikten sonra Aydın'ın bu rekabetten biraz zarar göreceğini biliyorduk. Gençlerin oynadığı mevkiilerde büyük rekabet var. Özgürcan'a gelince Beşiktaş ile oynanan PAF Ligi maçını izledim, süperdi. Ama unutulmamalı ki, A takımda forvette rekabet ettiği isimler de çok büyük futbolcular. Mehmet Güven, Beşiktaş PAF maçında takımın generali gibiydi. Ama A takımda büyükleri ona bir şey söylendiğinde hemen olumsuz etkileniyor. Oynamak için bunu aşması gerekiyor.

-En çok korkaklıkla suçlanıyorsunuz...

Benim oyun sistemim belli. Bu suçlamalara karşı verebileceğim tek bir yanıt var: Oyun felsefemden asla vazgeçmeyeceğim.

Kaynak : Sabah

-En çok korkaklıkla suçlanıyorsunuz...
    bu soruyu kim sormuş ki böyle?

düşünülmeden sorulmuş saçma bir soru aslında tam tersi sürekli hücum ettiği için eleştiriliyordu

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

şunu okuyunca bir kez daha anladım ki gerets çok akıllı bir adam. onu kaçırmamamız gerekir. fener parasıyla getire getire zicoyu getirebiliyosa bizim onu elimizde tutmamız gerekir.

aynen hocam katılıyorum sana şu şartlarda sahip olabileceğimizin en iyisi

Mesaj Yetkileri