23 Eylül 2007 Saat:20.00
23 Eylül 2007 Saat:20.00
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
cift forvet ve arkalarinda delgado'lu bir oyun anlayisiyla oynamanin zamani gelmistir
artik tek forvetle olmuyor bunu anladik
Rastgele Kartalim
tahmini skorum: 3-1
![]()
kazanırız...
Marsilya maçındaki beşiktaş'ı izlemeyiz umarım ve ikinci defa bir maçta 2 gol atma başarısını gösteririz atak oynatan Ertuğrul sayesinde .
Bjk Alır HeraLde
BeraberLıkte OlabıLır
Maç inönüde kazanır beşiktaş
Beşiktaş Denizli karşısında gol sıkıntısına son verip farklı kazanır..
Gol atarsa Beşiktaş kazanır(=
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu maç en az 3 gol görmek istiyorum.Bu maç bizim silkelenme maçımız olur inşallah.
So what?
Saike
Beşiktaş durdu durdu.Bu maçta patlayabilir.Beşiktaş kazanır bence.
Şemsi senle aynı fikirdeyim.Artık maçlarda canım sıkılıyor.Golsüz maçmı olurmuş.Daha 3 gol attık.
FM Gazetesi
Birde bu maçta Yozgatlı,Nobre,İ.Akın gibi isimleri görmek istiyorum.Kaptan biraz dinlendirilsin.Delgado'da yedeğe çekilip yerinde Serdar Özkan oynayabilir.
So what?
Saike
En kötü ihtimal beraberlik, Beşiktaş'ındır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Soyle ofansif bir kadro istiyorum, duzgun bir 4-4-2 istiyorum, gozunuzu seveyim be.
Bence bu maça Bobo ve Higuain ikilisiyel başlarsa iyi olur.Sadece Diatta oynamassın.Geri kalan as kadro iyi.Birde Rico sakat.Onun yerine de ibrahim akın olabilir.
Eğer bu maçda da tek forvet oynarsa Beşiktaş ben Ertuğrul Sağlam'ın aklından şüphe ederim.
FM Gazetesi
Nobre v Bobo ile başlamalı bence... Nobre gol atamasada çok mücadeleci...
Bu maçı da kazanamassak yine lige erken havlu atarız.Denizli o kadar iyi takım değil.Kazanmak zorundayız...
Alırız bu maçı artık.
Berabere biter.
Pff.ErtuğruL hocanın kafasına bişeyLer düştü ise MarsiLya maçından sonra fark geLir.Ama aynı tas aynı hamam ise Zor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
gollü olsun bana yeter....Akçaabat maçından beridir farklı bir skoru iple çekiyorum...
Fark atıcaz.En az 2-0 5-0 'a kadar yolu varDedi dersiniz...
insallah bu sefer fark atariz özledikmehmet yozgatli bu macta oynayabilir. forvete bence nobre ve bobo oynar higuain sorna girer.
Higuain bu maçın adamı değil.Denizli kapanacak çünkü.Ayrıca Görkem abi Diatta iyi oyuncu.Bence Gökhan iyileşse bile o oynamalı.
So what?
Saike
Şemsicim ben Diatta kötü demedim ki.Sadece takıma ısınamadığı belli ki buda dil sorunu.Tabii ki iyi bir oyuncu.Böyle güçlü , kaslı hatta kalıplı defans bulmak zordur.Diatta tam böyle biri.Ama işte biraz daha zaman lazım.Aynı şey higuain için degeçerli ama onun yapabileceği riskli bir şey yok.Defansta değil çünkü.Sadece gol atmak onun işi.Ama onun da zamana ihtiyacı var.
Bakalım bugünkü maçın kadrosu ne olacak.
FM Gazetesi
Berabere veya Beşiktaş.
Turkcell Süper Lig'de 6.hafta karşılaşmasında Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Denizlispor ile karşı karşıya geliyor. Yunus Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma 20:30'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. Turkcell Süper Lig'de oynadığı son 2 maçta Kayserispor ve Ankaraspor ile golsüz berabere kalan, Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptaki ilk karşılaşmasında deplasmanda Fransa'nın Olympique Marsilya takımına 2-0 yenilen siyah-beyazlılar, evinde oynayacağı Denizlispor maçını kazanmak amacında. Galibiyete hasret kaldığı son 3 resmi maçta tek gol bile atamayan Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunan Ricardinho ile Rüştü, bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Gökhan Zan hakkındaki kararı ise teknik heyet verecek.
KARTAL'DA REVİZYON KAPIDA
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın hem Marsilya karşısında oynanan kötü futbol, hem de Ricardinho'nun sakatlığı nedeniyle kadroda bir revizyon yapacağı belirtildi. Sağlam'ın sağ kanatta Mehmet Yozgatlı'ya yer vererek Serdar Özkan'ı orta sahada oynatmayı planladığı öğrenildi. Sağlam'ın forvet hattında ise çift forvete görev verip Delgado'yu daha da geriye çekmeyi düşündüğü vurgulandı. Ertuğrul Sağlam son maçlarda yaşanan gol sıkıntısı nedeniyle hücum oyuncularını bu konuda uyardığı öğrenildi. Bu arada dizinde ödem oluşan Rüştü'nün maç kadrosuna alınmayacağı açıklandı.
BEŞİKTAŞ İLE DENİZLİSPOR 33. RANDEVUDA
Beşiktaş ile Denizlispor, ligde 33. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 23 Ağustos 1983 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan ve 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmayla başlayan rekabette, bugüne dek 32 lig maçı yapıldı. Bu maçların 20'sinde siyah-beyazlılar sahadan galip ayrılırken, Denizlispor 4 galibiyet alabildi, 8 maç ise berabere sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın toplam 56 golüne karşılık, Denizlispor 30 gol kaydetti. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, Denizlispor'un cezası nedeniyle İzmir'de oynanan karşılaşmada ve İstanbul'da 2-0'lık skorlarla kazanmıştı.
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Beşiktaş, genel toplamdaki üstünlüğünü, İstanbul'daki maçlarda da sürdürdü ve Denizlispor'a galibiyet sayısında açık ara fark attı. Siyah-beyazlılar, İstanbul'daki 16 maçın 11'ini kazanırken, sadece 1 kez yenildi, 4 kez de berabere kaldı. İstanbul'da siyah-beyazlıların 28 golüne, yeşil-siyahlılar 12 golle karşılık verdi.
RİCARDİNHO 1 AY YOK!
Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda oynadığı Olympique Marsilya maçında sakatlanan Brezilyalı futbolcu Ricardinho'nun, 4 veya 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Acıbadem Hastanesi'nde bugün MR'ı çekilen Ricardinho'nun sağ diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık olduğu belirlendi. Brezilyalı futbolcunun tedavisine hemen başlandığı ve en az 1 ay futbol oynayamayacağı bildirildi.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ:
Hakan
İbrahim Üzülmez
İbrahim Toraman
Serdar Kurtuluş
Diatta
Koray
Mehmet Yozgatlı
Tello
Serdar Özkan
Delgado
Bobo
DENİZLİSPOR:
Souleymanou
Bülent Ertuğrul
Kratochvil
Allyson
Carlos Alberto
Serhat
Tomas
Zafer Demir
Moreira
Yusuf
Selahattin
STAT: BJK İnönü Stadı
SAAT: 20:30
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV
DENİZLİSPOR, BEŞİKTAŞ'TAN ÇEKİNMİYOR
Denizlispor'a bu sezon transfer olan Carlos Alberto, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçında gördükleri rüyadan uyandıklarını, tek düşüncelerinin Beşiktaş'la oynayacakları karşılaşma olduğunu ifade etti. Tamamıyla Beşiktaş maçına konsantre olduklarını vurgulayan Alberto, şunları kaydetti: ''3 puan kazanacağız. Beşiktaş'ın nasıl bir takım olduğunu biliyoruz. Deplasmanda oynayacağımızı biliyoruz. Beşiktaş'ın seyircisini tanıyoruz. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Bizi hiçbir şey etkilemez. Karşılaşmaya normal bir maç gözüyle bakıyoruz. Bence küçük büyük takım diye bir şey yoktur. Takım olarak bu maça konsantre haldeyiz. Hocamız, kaptanımız, menajerimiz, hepimiz bu maçı düşünüyoruz ve 3 puandan başka hiçbir şey aklımıza gelmiyor.''
Brezilyalı sol kanat oyuncusu Julio Cesar ise Beşiktaş maçının zorlu geçeceğini bildiklerini, 3 puandan başka bir şey düşünmediklerini, Kasımpaşa mağlubiyetini, Beşiktaş karşısında telafi etmek istediklerini söyledi.
GÖKHAN GÜLEÇ, KARTAL'A KARŞI
Denizlispor'un Beşiktaş'tan kiraladığı Gökhan Güleç, yeşil-siyahlı ekibin İnönü Stadı'nda Kara Kartallar'la oynayacağı karşılaşmadan en az bir puanla döneceğini iddia etti. İki kulüp arasındaki protokol gereği zorlu randevuda forma giyemeyeceğini hatırlatan Gökhan, "İnönü Stadı'na bir kez daha çıkmayı çok isterdim. Ancak oynamam halinde, Denizlispor tazminat ödeyecek. Takım arkadaşlarımın gereken mücadeleyi gösterip en azından yenilmeden döneceklerine inanıyorum" dedi.
Kaynak: Karakartal.com ve Ajanslar
22.09.200
Al 1de burdan yak!.Yine tek forvet Bobo.Nerde Nobre!!!.
HeLe bu maçta istediğimiz gibi bitmesinde sorarım size ben![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Delgado ya da Serdar Özkan'dan birisi yedek çekilip Nobre oynamalı.Bu ikiside kapanan takımlara karşı bize gol kazandıracak isimler değil.
So what?
Saike