Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ersun kalsın mı?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Kalsın

3 17.65%
  • Gitsin

14 82.35%
1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Ersun Yanal Hemen İstifa Etsin

Default Ersun Yanal Hemen İstifa Etsin

Futbola senelerini vermiş bir çok kişinin gördüğünü federasyon görmüyo mu hala.Bu Ersun Yanal denilen adam Türk Futbolunu ve bizleri mahvediyo .Artık birileri bu adamdan ve grubundan bizi kurtarsın.Bu ekip ve anlayış durduğu süerece hep boynumuz bükük kalacağız.Lütfen sporseverler olarak bu Ersun Yanal komplosoundan türk Futbolunu kurtaralım.

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Arkadaşım bu dakikadan sonra istifa etse ne olacak ki .Bu sefer bambaşka bir kaos başlayacak.Yeni gele hoca hiç hazırlık maçı oynamadan takımımı oturtacak...

Şu anda elimizden gelen tek şey dua etmek...
    Resmen turnuva bizim 2.evimizde düzenleniyor ama biz ne yapıyoruz...Ersun hocanın gereksiz kompleksleri yuzunden puan kaybediyoruz kıl,yün...Adam inatla H.Şükür taktiğime uymuyo diyo, maç bounca kanat oynatıyo takımı. ne diyim ben.Ama şu da bir gerçek ki istifa etmesi sanılanın aksine türkiyeye yarardan çok zarar getirecek...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

daha ne zararı gelebilir ki?
    zaten 2006 hayal oldu ..

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

şimdi onun yerine gelebilecek birinin hiç şansı yok ama su anda en azında bence&30 da olsa bir şansımız var ve şansı sonuna kadar zorlamalıyız...

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

bence en basindan itibaren ersun yalanin milli takiminin basina getirilmesi yanlisti

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ersun Yanal artık bırakmasın çünkü bundan sonra aynı totti_20 nin de dediği gibi yarardan çok zarar verir......

Ama maçlar bittikten sonra hemen bırakmalı, Türkiye'nin katılamayacağını göze alıyorum ki ne yazikki çok büyük bir ihtimalle öle olcak, ondan sonra yeni bir teknik adam getirilmeli...

Onun yerine kim getirilcek derseniz açıkçası pek bir isim bulamıyorum ama Mustafa Denizli olabilir...... Fatih TErim daha bir süre Türkiye'de çalışacağını sanmıorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

bende totti_202ye katılıyorum.bu saatten sonra bırakması yarar getirmez.
    bu arada 2.lik hala şansımız'ın %50 olduğu unutulmasın.Yunanistan Danimarka ile oynarken biz Kazakistan'la oynayacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Oradan...Buradan...Her Yerden!

YANAL İSTİFAAAA

Nesil
    2005
    Yer
    Oradan...Buradan...Her Yerden!

Takıma Yeteri Kadar Zarar Verildi Zaten
    Zarardan Dönülüp Kar Edececek Yol Sapımını Geçelide Çok Oldu
    SADECE İSTİFAAA

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

açıkçası elinde böyle bir kadro bulunan bir hocanın oyun anlayışı daha farklı olmalı. Ersun hoca bekleneni veremedi. milli takımda değişim şart. ama bu iş işten geçtikten sonra kimseye bir fayda getirmeyecek...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Türkiye hala Avrupa'nın en zengin ortasaha kadrosuna sahip 3-4 takımından bir tanesi. Bütün dünyada sistem futbolculara göre belirlenirken, Ersun Yanal futbolcuları bir sisteme uydurmaya kalkışıyor. E sonuç da ortada...

Ersun Yanal'ın şu ana kadar başarısız olduğu ortada. Ancak bir çok kişinin dediğinin aksine ben hala 2. olabileceğimizi düşünüyorum. Yunanistan'la aramızda sadece 2 puan fark var. Örneğin çarşamba günü Yunanistan Ukrayna karşısında puan kaybederse puanları eşitliyoruz. 2002 Dünya kupasınada ön eleme oynayarak katıldığımızı unutmayalım. Protesto edip şansımızı yok etmektense, olan şansımızı sonuna kadar kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.Ayrıca Avrupa Şampiyonasında Çek Cum., Fransa ve Portekizde bu savunmayı aşamamıştı hatta bizim bulduğumuz pozisyonları bile bulamamıştı. Herkes ne bekliyordu anlamadım Yunanistan'a karşı 10 tane pozisyon bulmamızı mı? Eğer Fatih normalde çok rahat atabileceği o iki pozisyonu gol yapsaydı şimdi zafer nağraları atıyor olacaktık. Herşey bu kadar ince bir çizgide gelip giderken nasıl bu kadar acımasız olabildiğimizi anlamıyorum. Eğer Ersun Yanal takımı Dünya Kupasına götüremezse o zaman tabi ki istifa etmeli?

Bence istifa etmeli. Sirf Yunanistan maci degil. Gurcistanla berabere kaldi, evimizde Ukrayna'ya 3-0 kaybetti, vs.

Yarinki mactan sonra istifa ederse ve de yeni teknik direktor getirilirse, bi dahaki mac gunu Eylul'de olacak. Butun yaz boyunca yeni TD takimi duzene sokabilir. En azindan 2 ayi olur yeni TD'nin elinde. Yanal'la bi yere gidilemegilecegi belli. Iyi bir direktor'le takimi tamamen yeniden duzeltme firsati yakalayabiliriz Eylul'deki macgununden once bence.

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

İSTİFA İSTİFA ERSUN YANAL İSTİFA
    kardeşim zararın nersinden donulse kardır diye dusunuyorum belki zarar olacak ama su halimize bakın yok yunanistan yenilsin yok onlar berabere kalsın yok bular yensin biz boyle hesap yapacak takım değildik değilizde hala sadece basımızdaki bu beceriksiz,hiç bir seyden cakamayan,topun seklinin kare oldugunu zanneden adam bozuntuları gitsin sadece ersun yanal değil tum TFF MHK falan filan bıraksınlar gitsinler Senol guneşin kıyafetine Fatih terim in hareketlerine mana bulanlar ne yapıyor kına yaktılarmı acaba vatan hayinleri ne olacak

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

OHHHH be rahatladım kendime geldim sinirimi bosalttım rahatladım

Ersun Yanal hadi sahilden sahilden

Mesaj Yetkileri