Taktik falan yok.Modlar da bu konuyu silerse sevinirim.
Taktik falan yok.Modlar da bu konuyu silerse sevinirim.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
30 yabancıyla falan oynuosun galiba bari editli savinin ssini verme yaw
dostum sende yanlis anladisan solersin kusurmuza bakmazsin senle armaizda tatsizlik yok peluk denen adam gelio bana ozel mesaj atio burda olay oluo yine bi rahatsizligin varsa solersin duzgun bi sekilde haklisindir ama senle bi olayimiz yok herifin teki kendini ne saniosa hersey karisip bnm basimi belaya sokmaya calisio ya sabır ne diyelim
hakkaten yaw editor ile istersem alırım en kötü 1.lig takımını şampiyon yapıp 2.sene cl alırımOriginally Posted by master_ozzy
![]()
alla alla sinir oldum ha bende kartalsporla şampiyonlar ligini alırım ozaman burkina fasoylka dünya kupası ne diom sen...
arkadaş 2011 yılında bazı oyuncular türk olabilir
30 yabancı değil agüero ve vidic 5 yıldır takımda oyuncular Türk vatandışlıkları var.Diğer yabancıların yabancı statüsünde görünmeme sebebi uluslararası bir turnuvaya çıkacağım içindir.SS atıyorum gerçi siz inanmazsınız.Allah biliyor neyin doğru olup olmadığını inanmayanlar çıksa bile çok umrumda olmaz.Originally Posted by master_ozzy
Bunları dikkate alanlar kartalsporla şampiyonlar ligi şampiyonu olabilir editlemedenş.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
ya hem hile yapıo hemde burda utanmadan sergiliyor
Ne hilesi kardeşim sinirlendiyorsunuz adamı.Azıcık fm bilseniz 5 yıl oynayan oyuncuların Türk statüsüne geçtiğini bilirsiniz kanıtları da attım hala saçma sapan konuşuyorun yersiz yere suçluyorsunOriginally Posted by real_footballer
![]()
ii tamam tamam inandık
Bende kabahat paylaşım yapıyım dedim hile diyenlere bak gerçeği gösterince alınan tepkiye özür dileyeceğine küfredermiş gibi ii yaaa tamam anladık.Anlamaya devam et böyle.
Hoşgörüsüyle tanınan eski Türk milleti gitmiş şimdi ne hallere geldik."Şu adamı aşağılayım ben çok iyi fmciyim bu hileci utanmaz" demek için anında şuçlamalar çok bilmişlikler alın o zaman kardeşim 5 yıl oynatın Türk olsun adam madem o zaman kolay taktik kötü işime yaramadı deseniz anlarım ama amaç direk ezmek karşınızdakiler.Pazzini_06 hariç kimse o oyuncuların bir süre Türk olabilecğini düşünmemiş çünkü maskatları aşağılamak kendilerini üstün göstermek.Böyle devam edin taktikmiş fmmiş hikaye bunlar önce insan olun biraz.
tamam inandık dioz oda kabahat allah allah adam 6 sene oynamış gördük tmm özür alla alla
bu payşalışımı haketmiyosunuz gerçektende biraz saygılı olun ya![]()
![]()
teşekkürler dick kardeş
yapma be pazzini be tammam be varya kabul ettik kabahat etmedik kabahat herşeyi kötüye yormayın be kardeşim
kötü yoran ben miyim sen misin
bence hile yoktur yabancilarda...
hile olsa arkadas neden ss koysunki hileli takimindan)
türk olmuslar iste besbelli..
pazzini inandım diom adam küferdermiş gib söylüyorum dio ya özür tmm oldumu şimdi
ya tmm ya uğraşmaya değmezsiniz bile
konuyu kapatalım
dick kardeşime tekrar teşükkürler
dick özür diliyorum senden emeğne saygısızlık yaptım ne olursa olsu emek çok özür...
özür için saol kardeş
guzel bi takyik olmuş emegine eline sağlık dick abi.![]()
yine insanların emeklerine saygısızlık edin.. yine karalayın... ayıp bu yaptığınız... Emeğine sağlık dick
aynı sey bana da yapıldı... seni cekemiyorlar dick kardesim... sen meraketme basarılı olanlar yorumlarını yazacaklardır
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
pardon ama kime diosunuz?
sen kendi ustune alınma...... taktik yapan insanlara karsı bir antipati var genel olarak... bunu yapmak yerine saygılı olalım ve hile yapıp yapmadıgını ö.m ile soralım..
herkese karsı karalama olmaz... ama sozum sana deil
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ya tmm bende inamamıştım ama aslında tşk etmem gerekliymiş hem zaten özür dilemdim arkadaşla aramız iyi![]()
O gün zaten gerekeni yaptık, ben arkadaşa, emeğine saygısızlık yapıldığı için mesajları silmeyi düşünüyordum ama arkadaş ibret olsun kalsın dediği için silmedim.
Konu orada kapanmıştır, bundan sonra taktikle ilgili yorumlarınızı yazınız....
"YÜCE ATATÜRK"
tebrikler arkadaşım başarılı bi çalışma deniycem eleştirilerede aldırma bilmeyenler atıp tutuyo
sen özür dileme büyüklüğünü göstermişsin laf sana değilOriginally Posted by ibrahimovic R
![]()
msjla ilgisi olan arkadas varsa ilk mesaji editledim buyursun okusun eger bana laf eden varsa
kardeş biraz ağır konuştun sanki peluk'a karşıOriginally Posted by master_ozzy