Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Fenerbahçe'de Ersun Yanal sesleri

Default Fenerbahçe'de Ersun Yanal sesleri

Sivasspor beraberliği, Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik direktörü Zico'nun suyunu iyiden iyiye ısıttı. Şimdi tüm gözler hafta icinde yapılacak yönetim toplantısına çevrildi

Sivas’tan alınan beraberlik F.Bahçe’de Zico’nun suyunu ısıttı. Daha önce de takımın oyunundan memnun olmayan bazı yöneticilerin , “İşin başındayken tedbirimizi alalım. Trabzon’un yaptığı gibi takımın kan değişikliğine ihtiyacı var. Bu hocayla ve bu oyun anlayışıyla değil Avrupa’da, Türkiye’de bile başarı hayal” diyerek Başkan Aziz Yıldırım’a baskı yaptığı öğrenildi.

Yönetimin ilk toplantısında Zico’dan rapor isteyeceği ve hoca konusunda karara varacağı ifade edildi. Sarı-lacivertlilerde ilk adayın Ersun Yanal olduğu ifade edildi.

Nesil
    2006

Ben gelmesini istemem Ersun Yanal büyük takımları yönetecek bir güç göremiyorum çünkü Manisa bu yıl şampiyon olmasada olur o yüzden içi rahat ona 5.'lik yetiyor veya başka bir anadolu klubune ama Fenerbahçe'ye Şampiyonluk lazım bu onu strese sokar ve bu stresten kalmakamaz örnek olarak Milli takım bu yüzden başarılı olamadı Ersun Yanal gibi hocalar sadece anadolu kluplerinde başarılı olur çünkü o takımların kaybedecekleri fazla bir şey yok ama Fenerbahçe için aynısı söylenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ikiz Kulede

ben gelmesini cok isterim, basarilari sadece turkiyede sinirli degil ankaragucu, denizlispor, genclerbirligi ile avrupada basarilari var...

batuhan1907 bu dusnceye katilmiyorum ozaman hep yabancilara teslim edelim takimlarimizi...

FB ersunu alirsa cag atliyacak bir oyun sistemi olacak...

Sivasspor - Fenerbahçe maçında Sivasın attığı golden sonra kendi kendime diyip ilk yarı bittikten sonra Ersun Yanal gelmelidri dedim.. Nitekimde öyle oldu.. Sesler yükselmeye başladı..

Nesil
    2006

Sizlere soruyorum Ersun Yanal bu baskıyı kaldırabilir mi çünkü hayatında böyle bir baskı hiç yaşamadı 4 büyükler arasında kaç kez Türk hoacayla şampiyonluk yaşadılar Fatih Terim, Mustafa Denizli vb. isimler başka yok bence Ersun Yanal başarılı olamıyacaktır adım gibi emin konuşuyorum ve gelceğinide sanmıyorum çünkü kendisi Galatasaraylı ve V.Manisa'dan şuan Zico'nun aldığı maaşında daha yükseğini alıyor olması gerek.

Nesil
    2006

Hem fenerbahçe hem ersun yanal hem vestelmanisa hem de Türk futbolu için olumsuz bir hamle olur bence.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

öyle bişey hayatta olamaz zico dan daha fazla maaş almsı ayrıca galatasarylı değil fenerli öyle olsa bile nolacakki hem onun milli takımda başarılı olamamasının nedeni milli takım klup takımı gibi sürekli değil bu yüzden istediüi sistemi oturtamadı ayrıca fenern başında değil beşiktaşın başına gelsin bu da son
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Böyle bir medya varken hiç bir türk hoca Fenerbahçenin başında başarılı olamaz. olsada bir yolunu bulup aşağı çekerler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına geçmek istediğini biliyoruz.Ama Fenerbahçe yönetiminin ona böyle bir teklif götüreceklerini düşünmüyorum.Eğer Zico'yu yollarlarsa başka bir yabancı teknik direktörle yollarına devam ederler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Böyle bir medya varken hiç bir türk hoca Fenerbahçenin başında başarılı olamaz. olsada bir yolunu bulup aşağı çekerler.
    Haklısın abi rıdvan dilmen örneği. adam MTK die bi takıma elendi die şutladılar onu. Şimdi Randes a elensek aynısı zico ya yapılırmı koca bir ?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    Haklısın abi rıdvan dilmen örneği. adam MTK die bi takıma elendi die şutladılar onu. Şimdi Randes a elensek aynısı zico ya yapılırmı koca bir ?
    Rıdvan kendi istifa etmişti.Ayrıca haber biraz bomba gibi geldi bana yalan dolan hurafe gibi sanki

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına geçmek istediğini biliyoruz.Ama Fenerbahçe yönetiminin ona böyle bir teklif götüreceklerini düşünmüyorum.Eğer Zico'yu yollarlarsa başka bir yabancı teknik direktörle yollarına devam ederler.
    böyle radikal kararları verecek başkanlar pek yok artık anca Ali Şen gibi çılgın adamlar lazım bence

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Saçma sapan haberler Zico yerine Ersun Yanal, Tigana yerine Daum, Gerets yerine Lucescu geçsinler bunları en azından bu sezon sonuna kadar çok büüyk bir gelişme yaşanmazsa hiçbir teknik adam koltuğunu kaybetmez çünkü hepsi kötü günler geçiriyor ya da diğer bir değişle Anadolu takımları iyi zamanlar yaşıyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Rıdvan kendi istifa etmişti.Ayrıca haber biraz bomba gibi geldi bana yalan dolan hurafe gibi sanki
    Rıdvan takımı bıraktığında takım liderdi ve gs'yi yenmiştik ama rıdvan büyük konuşup maçtan önce bu takıma elenirsek bırakırım demiş ve bırakmış

fenerbahçede yerli antrönerün çalışması zor ama ersun yanal hırslı bir adam
    benim duyduğum bi haber görede ersun yanal beşiktaştan teklif almış ama ben fenerde çalışmak için bekliyorum demiş ne kadar doğru bilmem

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

çok değerli bir hoca her ne kadar h. şükür konusunda hata yapsa da büyük camiaları kaldırmak zor gelebilir bu konuda görüş bildiren arkadaşlara katılıyorum.görmek sonra yorum yapmak gerek ama bu şansı hakettiği de söylenebilir.

Nesil
    2006

Dikkatimi çekti Fenerbahçe Yönetimi her haberde saniyesinde yalanlama yaparlardı ama gündemin bir numaralı konusu olan bu durumda herhangibi bir yalanlama yok acaba gerçek mi olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Ikiz Kulede

Quote Originally Posted by scolari12111
    çok değerli bir hoca her ne kadar h. şükür konusunda hata yapsa da büyük camiaları kaldırmak zor gelebilir bu konuda görüş bildiren arkadaşlara katılıyorum.görmek sonra yorum yapmak gerek ama bu şansı hakettiği de söylenebilir.
    bence hakan sukur konusunda cok iyi yapti... yas olmus 35 ne isi var milli formada... bak hakan yoken milli maclarda fatih tekkeyi oynatiyordu fatih tekke 9 golle elemelerin en cok gol atan 2. oyuncusuydu, hakan geldi onu kesti bi gol dahi atamadi 3 senedir atamiyor... kariyerine saygim var... su an geretse bile zarar veriyor 35'lik hakan...

Ersun Yanal, Yunanistan milli maçında Hakan Şükür'ü oynatmıyor. Atina'da Hakan 2 saat önce sahaya çıkıyor. Ve fizik kondüsyon antrenmanı yapıyor. Yani "Ben sakat falan değilim. Oynatmıyorsa suç hocamın'' diyor. Ve bu olay Ersun'un kellesine kadar uzanıyor. Şimdi Bordeaux karşısında yine yok. Ama kendisi tribünde boy gösteriyor. Basın ve taraftara aynı şekilde "Hiçbir şeyim yok'' mesajı veriyor. Hedef tahtasına da Gerets'i koyuyor. Boşverin sonradan verilen demeçleri, Hakan Şükür bunu hep yapıyor. Görünen o ki kurbanlarının arasına Gerets de girecek. Zaten ha bir olmuş, ha beş ne farkeder ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by SaRouMaNe
    bence hakan sukur konusunda cok iyi yapti... yas olmus 35 ne isi var milli formada... bak hakan yoken milli maclarda fatih tekkeyi oynatiyordu fatih tekke 9 golle elemelerin en cok gol atan 2. oyuncusuydu, hakan geldi onu kesti bi gol dahi atamadi 3 senedir atamiyor... kariyerine saygim var... su an geretse bile zarar veriyor 35'lik hakan...

Ersun Yanal, Yunanistan milli maçında Hakan Şükür'ü oynatmıyor. Atina'da Hakan 2 saat önce sahaya çıkıyor. Ve fizik kondüsyon antrenmanı yapıyor. Yani "Ben sakat falan değilim. Oynatmıyorsa suç hocamın'' diyor. Ve bu olay Ersun'un kellesine kadar uzanıyor. Şimdi Bordeaux karşısında yine yok. Ama kendisi tribünde boy gösteriyor. Basın ve taraftara aynı şekilde "Hiçbir şeyim yok'' mesajı veriyor. Hedef tahtasına da Gerets'i koyuyor. Boşverin sonradan verilen demeçleri, Hakan Şükür bunu hep yapıyor. Görünen o ki kurbanlarının arasına Gerets de girecek. Zaten ha bir olmuş, ha beş ne farkeder ki.

kesinlikel katılmıyorum h.şükür gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olduğu gibi adam gibi adamdır da e. yanal çok büyük bir hata yaptı o nu almayarak fatih terim in de dediği gibi başka bir hakan şükür daha yok alternatifsiz yani.futbol oynadığı sürece.35 lik hakan diyorsun oynadığı maçlarda örneğin malta maçında ki ilk gol. ya neyse tartışmak yesiz diye düşünüyorum zaten konu erseun yanal.

Nesil
    2006
    Yer
    Ikiz Kulede

Quote Originally Posted by scolari12111
    kesinlikel katılmıyorum h.şükür gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olduğu gibi adam gibi adamdır da e. yanal çok büyük bir hata yaptı o nu almayarak fatih terim in de dediği gibi başka bir hakan şükür daha yok alternatifsiz yani.futbol oynadığı sürece.35 lik hakan diyorsun oynadığı maçlarda örneğin malta maçında ki ilk gol. ya neyse tartışmak yesiz diye düşünüyorum zaten konu erseun yanal.
    malta macinda belki baska bir adam olsaydi daha farklida olabilirdi...

halil altintop bundesligada 20 gol atmis

nihat kahveci kil payi ispanyada gol kralini ronaldo gibi adama kaptirfi

kaybedersek bunlarla kaybedelim... 2008'de demi hakan sukur oyniyacak... 37 yasinda... oynarsa turk futbolu olmus demektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by SaRouMaNe
    malta macinda belki baska bir adam olsaydi daha farklida olabilirdi...

halil altintop bundesligada 20 gol atmis

nihat kahveci kil payi ispanyada gol kralini ronaldo gibi adama kaptirfi

kaybedersek bunlarla kaybedelim... 2008'de demi hakan sukur oyniyacak... 37 yasinda... oynarsa turk futbolu olmus demektir...

hayır öldüğüne bittiğinne veya o olsaydı nasıl olacağına nasıl kaybediyorsun.bunlar varsayım bir gerçek var ki hakan şükür!!! konuya dönelim ersun yanal a.

dereyi geçerken at değiştirmek hiçde iyi sonuçlar doğurmaz

takım kötü olabilir ama GS'li olmama rağmen fenerbahçe'nin potansiyelinin farkındayım Zico fenerbahçenin tüm maçlarını kazanmak zorunda olduğunu anlarsa iş bitecektir bence

edit:konumuzla Hakan Şükür'ün ne alakası var

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence değişiklik fenerbahçe için daha iyi olacaktır e.yanal gelsin demiyorum aklı başında biri olması yeterli zico ya güvenin sarsıldığını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ikiz Kulede

Quote Originally Posted by rectangle
    dereyi geçerken at değiştirmek hiçde iyi sonuçlar doğurmaz

takım kötü olabilir ama GS'li olmama rağmen fenerbahçe'nin potansiyelinin farkındayım Zico fenerbahçenin tüm maçlarını kazanmak zorunda olduğunu anlarsa iş bitecektir bence

edit:konumuzla Hakan Şükür'ün ne alakası var
    o at o dereyi gecemiyor malesef yeni at lazim boyle anlatiyim

o at o dere'yi(avrupa futbolunu) tanimiyor

edut: o konuyu ben acmadim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zannetmiyorum ama eğer fener böyle birşey yaparsa bence müthiş doğru bişey yapmış olur. umarım bizim tigana ondan önce gider biz alırız ersunu
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Ben artık Aziz Yıldırım'da böyle bir değişikliği yapicak cesareti görmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

tabi şu da akla geliyor a. yıldırım o koltuğu tapusuyla mı aldı?o nun gitme ihtimali hiç göz önünde bulundurulmuyor.gerçi o gitse de geri dönüyor.olmadıysa bırakacaksın dönmeyeceksin.zico yu da gönderemezse artık sıra kendine gelecek bence.inanç sıır çünkü takımda.alex bile hayal diyor.bu tabi yalnış umarız böyle olmaz ama bize yani izleyicilere de öyle geliyor.ben daha ilk forumda demiştim ico yla olmayacak diye bana karşı çıkanlar da artık vazgeçmiştir herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Ben artık Aziz Yıldırım'da böyle bir değişikliği yapicak cesareti görmüyorum
    bence yapmalı ligde pek bişe değişmez bence fener yine şampiyon olabilir ama uefa yı kurtarmalı bence. ersun yanalla uefa da büyük işler yapılabilir.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by koray_capello
    bence yapmalı ligde pek bişe değişmez bence fener yine şampiyon olabilir ama uefa yı kurtarmalı bence. ersun yanalla uefa da büyük işler yapılabilir.
    aynen katılıyorum sana takıma bir kan değişikliği lazım ama bu sadece teknik drektörle sınırlı kalmamalı bazı oyuncularında takımdan uzaklaştırılması lazım

Zico'yu getirmek zaten mantıksız bir işti.Gündemlerinde bir sürü düny çapında teknik adam varken sen tut Japon milli takımının hocasını getir.artık şu bir gerçek ki mill takım hocalarıyla kulüp hocaları ayrımı başladı.Ama bu hocayıda başta getirdiysen hemen göndermeyeceksiz zira sadece 5 hafta oynandı.

bazı futbolcuların gitmesi konusunda da hemfikirim.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri