Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Lyon gibi olacağız

Nesil
    2006

Default Lyon gibi olacağız

"Benim kellemi isteyenler puan durumuna baksınlar. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un üzerindeyiz. Takım oturduğunda ve uyum sorunu aşıldığında F.Bahçe, Lyon gibi müthiş olacak. Biraz sabır istiyorum...".

Avrupa bizi konuşacak
    F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, Fotomaç'a olay yaratacak açıklamalarda bulundu... Sarı-lacivertli takımın, eleştirilen hocası şunları söyledi: "Bu kadar eleştirilmeme anlam veremiyorum. Bu takımın başına çok geç geldim. Yeni transferlerin takıma katılımı da ben geldikten sonra oldu. Bu nedenle sistemimi henüz oturtamadım.
    Ama takım oturduğunda ve uyum sorunu aşıldığında F.Bahçe, Lyon gibi olacak. Bunun ne zaman olacağı konusunda bir süre veremem ama Fenerbahçe, tüm Avrupa'nın konuşacağı muhteşem bir takım olacak.

Asla pes etmeyeceğim...
    Türkiye'de insanlar çok sabırsız. Benim kellemi isteyenler, puan durumuna bir baksınlar. Son şampiyon Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un üzerindeyiz. +10 averaja sahibiz. Asla pes edecek değilim. Bu eleştiriler beni daha da kamçılayıp, hırslandırıyor. Bu arada yeni transferlerin eleştirilmesi de anlamsız. Avrupa'nın en kaliteli transferlerini Fenerbahçe yaptı. Lugano, Edu, Kezman ve Deivid uyum sorununu aşınca, Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuracak. Kimse merak etmesin. Bu takım, ligde ve Avrupa'da başarılı olacak."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

ark. lar bişey söyleyimmi benim fanatik fenerli arkadaşım kendi ağzıyla siz ne düşünyosunuz şöyle dedi:
    deivid yine koşuyo öoşuyo daha iyisini almalıydı bence dedi dierleri iyi zaten ama kabul etmeliyimki edu dan hiç bi (afedersiniz) .... olmaz dedi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ibrahimovic R
    ark. lar bişey söyleyimmi benim fanatik fenerli arkadaşım kendi ağzıyla siz ne düşünyosunuz şöyle dedi:
    deivid yine koşuyo öoşuyo daha iyisini almalıydı bence dedi dierleri iyi zaten ama kabul etmeliyimki edu dan hiç bi (afedersiniz) .... olmaz dedi
    Yazdığından fazla bir bilgi algılayamadım ayrıca arkadaşın değil senin yorumun daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

"Benim kellemi isteyenler puan durumuna baksınlar. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un üzerindeyiz'' demiş....bende diorum ki:LİG DAHA BİTMEDİ!!BREZİLYA DA LİGLER 4-5 HAFTA SONUNDA MI BİTİOMUŞ..

Takım oturduğunda ve uyum sorunu aşıldığında F.Bahçe, Lyon gibi müthiş olacak. Biraz sabır istiyorum...". DEMİŞ...BENDE DİORUM Kİ:BU İŞLER LAFLA OLMAZ.İCRAAT GÖSTERSİN..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Yazdığından fazla bir bilgi algılayamadım ayrıca arkadaşın değil senin yorumun daha önemlidir.
    arkadaşım ben zaten hep bunu söylüyordum zaten
    yani edu yanlış transfer düşünüldüğü gibi deil fener için yetersiz deivid de en azından koşuyo yoksa daha iyiyo lmalıydı die düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

harbi diyorum 2 mesajınıda anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

kardeş nasıl anlayamdın ya işte al
    edu: kötü adam
    deivid: daha iyisi olabilrdi
    anlatabildimmi?

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Edu: İyi adam
    Deivid: Zaman Gösterecek....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by senderson
    Edu: İyi adam
    Deivid: Zaman Gösterecek....
    katılıyorum ayrıca zico doğru söylüyor diğerleri hep aşağımızda zico kadar eleştirilmiyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu edu arsenalde oynadı mıı??

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yok oynamadı sanırım kariyerinde avrupa takımı yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

o edu forvetti kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by ibrahimovic R
    o edu forvetti kardeş
    o edu forwet deildi ayrıca..orta saha ileri dönük..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

oynardı oynatırsan be abi fc yani...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

lyonun hangi yollardan geçerek geldiğini bilmiyor tabi kimse.kaç yıllık bir planın ürünü olduğunu bu takımın hoca seçimlerinin nasıl yapıldığının farkında değiller.haliyle bir şey bilmeyince sallamak daha kolay oluyor.2 sezon evvel şampiyonlar liginde aynı gruptaydı fb lyonla 2 sezondaki arasındaki farkı ne kadar kapattı?

öyle ben lyon olcam demekle lyon olunmuyor belirli bir sistem kurup sabırlı olacaksınız.sabır derken 1 ay 2 ay değil avrupadaki başarı için 1 sezon 2 sezon belki daha fazla çizginizden ödün vermeden sabredeceksiniz.kaldıki lyon da 5 sezondur lig şampiyonu ama şampiyonlar liginde yarı finali bile göremedi henüz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

" Yarı finali bile " Kolay mı abi yarıfinale çıkmak..Çeyrek final de çok büyük başarıdır..
    FB ve Zico kendine hedef koymuş "Lyon gibi olucaz" diyor.. Kötü etmiyor bence.. Lyon örnek alınacak takım
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by dinaMYt
    lyonun hangi yollardan geçerek geldiğini bilmiyor tabi kimse.kaç yıllık bir planın ürünü olduğunu bu takımın hoca seçimlerinin nasıl yapıldığının farkında değiller.haliyle bir şey bilmeyince sallamak daha kolay oluyor.2 sezon evvel şampiyonlar liginde aynı gruptaydı fb lyonla 2 sezondaki arasındaki farkı ne kadar kapattı?

öyle ben lyon olcam demekle lyon olunmuyor belirli bir sistem kurup sabırlı olacaksınız.sabır derken 1 ay 2 ay değil avrupadaki başarı için 1 sezon 2 sezon belki daha fazla çizginizden ödün vermeden sabredeceksiniz.kaldıki lyon da 5 sezondur lig şampiyonu ama şampiyonlar liginde yarı finali bile göremedi henüz.
    Kesinlikle haklısın.. Lyon o kadar sene bekledi, çabaladı şimdi bu çabalarının meyvelerini yiyiyor.. Fenerbahçe öncelikle medyayı karşısına almalıdır. Ne olursa olsun medyayı dinlemeden yoluna devam etmelidir.. İllaki bu sene yıldız futbolcular alındı diye kesin Uefa şampiyonluğu gelecek diye bir kaide yok.. Bu sene çeyrek final veya yarı finale kadar ilerleyip iyi bir performans ortaya koyarsın, gelecek sene yaptığın hataları kapatır ve Avrupa için daha çok mücadele edersin.. Bu iş sabır işi hele hele Avrupa sabır taşıdır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

O kadar çok kişi aynı anda "hani başarı o kadar oyuncu aldınız" vs. gibi bilinçsiz laflar edince takım da olumsuz etkileniyor demekki..Yoksa haklısınz 1 yılda gelecek başarılar değil bunlar...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

zico gitsin o zaman lyon da staj yapsın .... gelsin sonra fb yi çalıştırsın ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

fenerbahçeli arkadaşlarım
    ziconun yaptığı iş şu anda örnek alma olayını geçmiş resmen kıyaslar gibi olmuş
    futbol bilgisi bu kadar yüksek birinin bu kadar kötü bi antrenör olması ne kadar kötü bişey

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot
    fenerbahçeli arkadaşlarım
    ziconun yaptığı iş şu anda örnek alma olayını geçmiş resmen kıyaslar gibi olmuş
    futbol bilgisi bu kadar yüksek birinin bu kadar kötü bi antrenör olması ne kadar kötü bişey
    Kıyaslar gibi mi olmuş? 2. paragrafta gayet açık söylemiş, şu anda takım istediğim gibi değil, sistem oturmadı diye. Ve Lyon gibi olmak istediklerini bunu örnek aldıklarını söylemiş. Ben bir kıyaslama göremedim.

Ayrıca kaynak fotomaç böyle bir haberin gerçek olup olmadığını da bilmiyoruz tam olarak. Bir de bu kadar kötü hoca demişsin, onu kötülemek istemişsin ama 3 maçta 5 maçta iyi mi, kötü mü belli olmaz. Bugün akşam şahane oynayıp fark atsalar, Randers maçında yine güzel oyunla turu atlasalar Zico çok iyi hoca mı diyeceğiz? Böyle 2 maçla yorum olmaz bence, bekleyip göreceğiz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

benim burada mesajım vardı kim neden sildi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

oluo bazen kardeş alış banada oluyo arada bir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bazı fenerbahceliler dogruları görünce dayanamıyorlar herhaldeki siliniyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

burda herkes görüşlerini belirtmiyomu..neden siliniyo bu msjlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ne yazıldığını görmedim ama şurda sadece kışkırtıcı msjların silindiğini hatırlatırım.. O'na göre msj atılırsa silinmez elbet..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

mesajımda kışkırtıcı bişey yoktu sadece yıllardır her sezon başında avrupada başarı dendigini ve her sezon hüsran oldugunu belirttim ki dogrular katlanılmazmış buda öyle oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

k:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by nekop
    mesajımda kışkırtıcı bişey yoktu sadece yıllardır her sezon başında avrupada başarı dendigini ve her sezon hüsran oldugunu belirttim ki dogrular katlanılmazmış buda öyle oldu...
    Quote Originally Posted by Neron_FB
    O kadar çok kişi aynı anda "hani başarı o kadar oyuncu aldınız" vs. gibi bilinçsiz laflar edince takım da olumsuz etkileniyor demekki..Yoksa haklısınz 1 yılda gelecek başarılar değil bunlar...
    Ayrıca DOĞRULAR derken, senin doğrularınla başkalarınınki farklı olabilir ve söylediklerin ya***ı değil yıkıcı oluyo da olabilir..O nedenle kışkırtıcı olarak yorumlanıyodur belki.. Sadece bi ihtimal
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

trabzonspor 20 yıldır şampiyon olamıyor denilince bana kışkırtıcı gelmiyor neden çünkü dogru fenerbahcede avrupada başarılı olamıyor ve kıskırtıcı degil neden çünkü DOGRU!!!

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri