stad büyültürken veya antreman sahası çok fazla üstüne varırsanız atma veya o tarz kötü bir şey yapma şansları var mı veya daha önce başına gelen varmı ?
bu soru hiç bir yerde yazmıyordu özellikle baktım ama gözden kaçırdıysam özür dilerim.
stad büyültürken veya antreman sahası çok fazla üstüne varırsanız atma veya o tarz kötü bir şey yapma şansları var mı veya daha önce başına gelen varmı ?
bu soru hiç bir yerde yazmıyordu özellikle baktım ama gözden kaçırdıysam özür dilerim.
evet aslında ultimatom verme var eğer ultimatom verirsen atılırsın
evet ben buyultmek isiyrum
ultimatom verince direk atıyolar ben bi sefer denedim o yüzden![]()
ya zaten saçma başkana ültimatom verme sanki siz kiracısınız ev sahibini kovuyomuş gibi![]()
eğer takımda çok başarılı isen ultimation versen bile kabul ederler ama sadakatın ve bvaşarıların çok büyük olmalı![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
walla ben verdim baskana ultimatom atilmadim ve cok da iyi teknik trektorum eger verirsem stadi buyulte bilyor muyum
walla eğer kabul etmezlerse istifa etmiş sayılıyorsun ama kabul ediolarsa takımdasındır birde eğer top facilities plus yotuh academy ise en süperidir zaten
wallahi ben top facilities plus yotuh acaemy yim walla var bende acaba naskan versem ultimatom stadim mi buyulte bilir miyim
ben bikere ulimatom verdim beni kovmadılar taraftarlar yanımda oldumu acıkladı baskanda boyle degerli bi manejeri kovmam salaklık olur dedi
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
ben baskana ulitmatom versem stadim buyur mu birde bende top facilities plus yotuh academy var
ultimatomu biliodum onun dışında fazla baskıdan vs bişe olmuyo diye tahmin ediyorum
arkadaslar siz bana degin nerden stadimi buyultebilyorum
Sende murat her konuda aynı souryu soruyorsun![]()
Stat BÜyÜltme KulÜp GÜvenİne Gİr Sol Alt KÖŞede YÖnetİmden İstek Talep Et Ordan Stat BÜyÜltme Var Tikla Sora Ver ÜltÜmatomu Atil Oldu Mu GÖnlÜn
Valla Ben 2-3 Defa Verdim AYrı Aırı Takımlara Taraftarlar Saolsun Kovamadılar Beni![]()
ben veriyoum ultimatom o zaman stda buyur
No Ultİmatom
No Ultimatom
No Ultİmatom
No Ultimatom
No Ultİmatom
No Ultimatom
ultimatom verirsem ya baskan kovas yada stad yaptirir