Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Fm başında en çok kaç saat geçirdiniz?

1. Default Fm başında en çok kaç saat geçirdiniz?

Fm başında en uzun süre kalma rekorunuz ne kadar?Mesela ben en fazla 5-6 saat durabiliyorum daha fazla duramıyorum.Başka bi sitede arkadaşın biri tam tamına 70 saat yemek ve tuvalet harici durduğunu söylemişti yanlış okumadınız tam 70 saattt Sizler ne kadar durdunuz acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ben bu oyunu ilk oynadığımda akşam 10 dan sabah 8 e kadar oynamıştım.uykusuzluktan yığılıp kalmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

En Fazla Benimde Yemek ve Tuvalet Harici 14 Saat olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ben bugün 11.00 de oturdum saat 01.00 e geliyo 2 yemek molası verdim o kadar yani 10 saatten fazla

5. Default

helal sizlere bea

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

cm 03-04'te 2-3 hafta hergün düzenli olarak sabah 8'den öglen 14'e kadar oynuyodum, ama fm'de en fazla 3-4 saat kalabiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

İyide arkadaşım yaa bak söyleyeceğim yine alınacaksın..Bu konudan kaç tane var yaaa..... Ama cvp vereceğim... Ben öğlen zaruri ihtiyaçlar harici öğlen 12 geceyarısını devirip sabah 3 4 e rahat oynarım..Artık hesabını sen yap...Ancak bir hafta böyle sıkı oynarsam sonra günde 4 -5 saate düşüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi trilyon tane konu açıldı size ne abicim kim kaç saat oturuyor alla alla ..

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Sert Konuşma Atarım Seni Siteden

Açılmış Açılmamış Modlar Karar versin Bizler Değil - Ne Güzel Mesaj Yazıyon Mesaj Sayınız Çoğalıyo - Başka Konulara Sırf Mesaj Sayınız Çoğalsın Diye Sallama Mesajlar Atıyoasunuz ( Arkadaşa Katılıyorum - Evet Söyleyecek birşey kalmadı Arkadaş Anlatmış) - İlla Artisliğinizi Yapcaksınız Kaç kere Açılmış Sanane Kardeşim Adam Açar Açar Sende Yazacaksan Cevap yaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cevap yazmıyorum,forum kirliliği yarattığı için rahatsızlık duyuyorum,eleştiriyorum senide hiç bağlamaz ayrıca mesaj sayısı triplerinide geçiceksin millet burnunu karıştırırken ben forum kullanıyodum arkadaşım.
    Siteden atma mevzsuna gelincede şaka olduğunu umuyorum ha yok aksi şekilde düşündüysen buyur elinden geleni ardına koyma der yerim seni ...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Thumbs up

Quote Originally Posted by Vale
    Cevap yazmıyorum,forum kirliliği yarattığı için rahatsızlık duyuyorum,eleştiriyorum senide hiç bağlamaz ayrıca mesaj sayısı triplerinide geçiceksin millet burnunu karıştırırken ben forum kullanıyodum arkadaşım.
    Siteden atma mevzsuna gelincede şaka olduğunu umuyorum ha yok aksi şekilde düşündüysen buyur elinden geleni ardına koyma der yerim seni ...
    Birader Bende Sana Diyorumki Bırak Bu Boş İleri - Modlar Konu Açmış Oraya

Konulara Atılan Cevaplar

Oraya Bak Konu Kirliliğine Onlar Karar Verir - Kirli Konular Gereksiz bölüme Taşınır - Buna Sen Karar verseydin Mod Olurdun - O Siteden Atma Meselesinde Ciddi Değildim

saat i den 8 e kadar oynadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım birincisi mod dediğin adamda insandır yedi yirmidört burda olamayabiliyor doğal olarak ... bende bizzat rahatsızlık duyduğum bir konuda eleştiride bulundum en tabii hakkım olarak ... Cünkü bir değil iki değil kaç tane açıldı çok rahatsız ediyor artık beni ..

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

gerginlik yaratmayalım arkadaşlar...nese cvp veriyorum dün akşam 8 de oturdum 4 e kdr başından kalkmadım..rekorum o dur heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Neyi tartışıyosunuz. Konuya dönelim

Beni en fazla 12-13 saat olmuştur oda ilk zamanllar. Ama şimdi bi takım buldum süper mainz 05. forvet sorunu vardı takımda. karlsuhe den aleksander freis die birini aldım 20 yaşında 350 bin € ya. adam süper çıkt iimi hem kafa vuruşu 20 civarında hemde hızı ve hızlanması 17-18 geziyo. süper yani

sabah kacta kalkıyosam taaaa 9 a 10 a kadar oynarım bana oyun sardıgı zaman her zaman degil...cok oynayınca sıkıyo...yani yaklasık 10 saat falan

önceden 10-12 saat oynardım,şimdi 2-3 saat

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

8 saaaatttt

22 saat hiç kalkmamıstımyatağa yattığımda hep yuz ustu uyumak istedim nedense

öncede 1 gün durmadan oynardım şimdi canım sıkıldı 1 dakka bile oynamak istemiom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-2 saat. En fazlada 4
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ben en fazla 4 saat oynuyorum ardındanda 2 saat pes oynuyorum

23. Default

9-10 saat gecirdigim oldu

ilk yukledigim gun bi kac sene once tam 7 saat gecirmistim sabaha karsı kalktım basından

25. Default

abi ben birşey saptadım.Siz de farketmişsiniz dir.FM adamı manyaklaştırıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

18 saat desem )))))))

arasıra 6-7 saat(takım iyi giderse) arasıra 1-2 saat(takım kötüyse)

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Bu Kadar Çok Oynamak Zararli BaĞimlisi Olabİlİrsİnİz Dİkkat Edİn

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bikaç kere saat 12'den gece 2ye kadar oynadım yemek tuvalet dahil.

akşam 7 den bir sonraki gün gece 1 e kadar.Yani=30 saat

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri