ya arkadaşlar Kayserispor um şimdi 2008 deyim ne iyi sonuçlar elde ediyorum ve stad ı büyütmek istiyorum ama yönetim stad bize ait değil diyo reddetiyor ne yapmalıyım?
ya arkadaşlar Kayserispor um şimdi 2008 deyim ne iyi sonuçlar elde ediyorum ve stad ı büyütmek istiyorum ama yönetim stad bize ait değil diyo reddetiyor ne yapmalıyım?
o stadı kayseri erciyeste kullanıo ya o yüzden öle
hiç,bişi yapamazsın ancak editörden stadı sadece kendine al bu hile sayılmaz heralde
Stad büyütmek için taraftarların çok fazla gelmesi gerekiyor ve bütçen iyi olması şart birde eğer stad senin tapulu malın değilse ve başkaları tarafındanda kullanılıyorsa büyütmen imkansız.
stad kendine ait olmadığında büyütülemio saçmalık aslında yeni stad da yapamıosun
evet baskasıda kullanıyosa bu imkansız.ben ınteri yonetiyodum buyutmek istedim stadı aynı sey banada oldu...
EEe sende Fifa Manager mı sandın sen fm yi yaa....
Senin değilse imkansız yani büyütmen...
bi kere juventusu yönetiyordum stadı büyütsünler dedim.. stadımız yokki büyütelim dedilerbende istifa ettim.. juvenin stadı torinoda kullanıyor galiba dimi
Originally Posted by barisakman
puhahaha
ilerliyen yillarda beklit stadini buyulte bilin
Alakası yok kardeş o kendi stadı değilmiş.
ozaman buyultemen eger senin degilse
bence de sen stadı editörden kendi üstüne al...çünkü o hile olmaz hiç bir özellik ile oynamıyorsun sonuçta...
bence hıLe sayıLır
gercekte erciyes ızın wermezse kayseri buyutemez
oyunda gercekcı oLsun dıoz yanı bu durumda hıLe bence
asLında erciyesLede konusabıLsen oLe bı sey oLsa ii oLurdu hem meLiyetede ortak oLurLardı beLkı![]()
Abartmıyalım isterseniz sonuçta oyun buOriginally Posted by Atakan38
![]()
Bildiğim kadarıyla Kayserispor ve K.Erciyes yöneticilerinin birlikte karar almaları gerekiyor stad için. Yani senin demenle olmuyor. Büyütülmesinin yolu ise hem senin taraftarlarının hemde Erciyes taraftarlarının stada çok gelmeleri gerek.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Benim bildiğim maç hasılatı iki takıma bölüşerek gidiyor.Stad masraflarınıda iki takım eşit miktarda veriyor.LaKe arkadaşımızın dediği gibi iki kulüp başkanının konuşması lazım.Oyundada olmaz böyle bir şey diye tahmin ediyorum.
ajax ta da aynı![]()
ya bu stad büyütme olayı nasıl oluyo acil yardım
arkadaşlar şu edıtore nasıl vede nerden gıreceğiz bana anlatabılırmısınız.biraz değil çookkkk acemıyım ben.kusura bakmayın
ewt o stadı iki takım kullandığı için büyültmüyordur
Benim bildiğim aynı şey Juventus da var.Torino yla birlikte kullanıyor stadı.
çok saolun beyler
işin zor kardeş. senin iş yaş gibi duruyor![]()
walla ben beşiktaşta bi şampiyon oldum talep etmememe rağmen toprak altı ısıtma+10.000 kişi büyütüyorlar.belki de şampiyonlar liginde oynayacağım içindir![]()
Sen Bence Editörden kendine al stadı, ronaldinho yu getimiosun ya hile sayılmaz bence...
Yok kardeş editör ü karıştırmasın bence.Hile sayılır atakan arkadaşımızın dediği gibi.Originally Posted by The Champion
Aynı sorundan ben de müzdarip'im. İngiltere conference south'dan aldığım takımı championship'e kadar çıkardım. Ama stadım 1500 kişilik ama stad kiralık diyor. 2 senedir oyuncu satarak idare ediyorum (bi yandan ucuz ve kaliteli oyuncular buluyorum) ama bu nereye kadar gider bilemem. Stadı genişletmezsem ekonomik durumum kötüye gidecek. Buna çözüm yok mu?
Bi de editör sonuçta save'lenmiş oyunu açmıyor bildiğim kadarıyla e o zaman kaç sezonluk emeğim boşa mı gidecek.
Editörden başka çaren yok bence