1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Yöneticilere Ulaşamama ve Konu Kapanması..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Default Yöneticilere Ulaşamama ve Konu Kapanması..

bu tip konular için konu başlıkları açmayın lütfen. yöneticiler ile iletişime geçiniz.
    Mustafa abi bunu yazıyorsunda benim sorunum orda zaten bu.. Yöneticiler pm attığımda cevap atmıyor. Sorun bu ve sen bu sorunu söyleyip kapıyorsun konuyu. Biz kendimizi savunamıyoruz böylece. Attığımız pm lere cevap gelse konu açmaya başvurmayız zaten... Ama böyle cevap verip konuyu kitlemeniz biraz ezik göstermeye çalışmaktır bizi.. Zaten sorumuz yöneticilere ulaşamamak... Ve ben aldığım uyarının sebebini kesin olarak öğrenmek istiyorum. Bu da hakkım sanırım?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Murat Özdemir´isimli üyeden
    Sende ayrı konu aç o zaman, adamın konusunda kendi derdini söyleme.
    Sonrada gelecek cevap şu ; öyle her sorununuzu konu açarak forumu ayağa kaldırmayın, yöneticilere özel mesaj atarak bildirebilirsiniz sorunlarınızı v.s
    Bunu diğer konuda yazmıştım ve dediğim çıktı. Konu kapatıldı bende aynı sorunla karşılaşıyorum sürekli. Yöneticilere yazdığımız zaman cevap alamıyoruzki .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu sıkıntıyı kısa sürede halledip bu tarz şikayetlerinizi yeni bir sisteme bağlayacağız. Şimdilik kilitli.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Mustafa abi bunu yazıyorsunda benim sorunum orda zaten bu.. Yöneticiler pm attığımda cevap atmıyor. Sorun bu ve sen bu sorunu söyleyip kapıyorsun konuyu. Biz kendimizi savunamıyoruz böylece. Attığımız pm lere cevap gelse konu açmaya başvurmayız zaten... Ama böyle cevap verip konuyu kitlemeniz biraz ezik göstermeye çalışmaktır bizi.. Zaten sorumuz yöneticilere ulaşamamak... Ve ben aldığım uyarının sebebini kesin olarak öğrenmek istiyorum. Bu da hakkım sanırım?
    ben özel mesaj kutumda herhangi bir mesaj görmüyorum. Yazdığın konuyada özellikle cevap vermedim. Hangi yöneticiye ulaşıp cevap alamadıysan bana özelden belirtirsen sevinirim.

İlhanın dediği gibi bu sisteme bir kolaylık getireceğiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri