1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Sağlam'ın Beğenmediği Legrottaglie, Juve'de Kıymete Bindi

Del Piero_10 Misafir

Default Sağlam'ın Beğenmediği Legrottaglie, Juve'de Kıymete Bindi

Juventus kulübü, Jorge Andrade'nin sakatlığı nedeniyle ilk 11'de şans bulan Legrottaglie'nin iyi futbolundan memnun kaldı ve bu futbolcuyla sözleşme yenilemek için girişimlere başladı.

Yaz aylarında Beşiktaş'la her konuda anlaşmasına karşın, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın olumsuz raporu nedeniyle siyah-beyazlı takıma katılamayan Nicola Legrottaglie, kendisini satmak isteyen Juventus kulübünü futboluyla etkiledi. Kulüp, bu futbolcuyla kontrat yenilemeye karar verdi.

Jorge Andrade'nin sakatlanmasının ardından kadroda kendine yer bulan 30 yaşındaki stoper, bu şansı iyi değerlendirerek gerek teknik ekibin gerekse de kulüp yöneticilerinin gözüne girmesini bildi.

Hatırlanacağı gibi 2003 yılında Chievo’dan Juventus’a büyük umutlarla gelen oyuncu, bir türlü beklenen performansı gösteremeyerek bir süre önce gözden düşmüş ve kiralanmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Legro bence çok sağlam topçu.Fm 2005'den hatırlıyorum her gittiğim takımda o vardı.Az korner taktiği uygulamadım onunla.Diatta'dan kat kat iyi bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Diatta Oyuncumu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Diatta, Legro yerine alınmışsa, yani ondan daha çok olumlu görülmüşse yazık..

Giunti vaptı bir ara bizde harika idi... Legro.da iyi oyuncu İtalyanların savunma oyuncuları beyenilmezmi yahu hata yappıldı keşke alınmış olsaydı Legrottaglie...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sanki biz vazgeçtikte mi aLmadık.Bizim bu başarısız yöneticiLer adama vermediLer para o da bizden vazgeçti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Andersonuda begenmediler..Hemde çok tecrübeli bir defansdı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Legrottaglie gelmedi diye biliyorum ama gelseydi çok faydalı olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diatta hem sag bek hemde stoper oynayabildigi için alındı. Zaten bizim yöneticiler Hayrettin Abi'nin dedigi gibi paraya kıyıp almadılar.Saglam'ın istememesinden degil..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

diatta cisse higuain bunlarin yerine cok daha iy oyuncu alinabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ertuğrul Hoca Makelele'yide istemedi.Bu beğenmediği anlamına gelmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Legro'yu çok istemiştim ama olmadı.Parasızlığın gözü kör olsun.Gidip adam gibi transfer yapamadılar.Beleş Diatta'yı aldılar.Ucuz Higuain'i aldılar.Bu adamlar performanslarını artıramazlarsa giderler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Higuain'in kalıcı olursa iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.Şu anda kendini ıspatlama aşamasında.Ama 1-2 yıl kalıp alışınca bence çok iş yapar.Acele etmeyin derim ben.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Ben Higuain'in kalıcı olursa iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.Şu anda kendini ıspatlama aşamasında.Ama 1-2 yıl kalıp alışınca bence çok iş yapar.Acele etmeyin derim ben.
    ben bu Higuain'e Beşiktaşın 1-2 yıl katlanabilecegine inanmıyorum..bu sene bişeyler yapması lazım..

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post

Konu Higuain degil ama ... Bizim carrusca yorumlarinin aynisi yapiliyor ... Ytenek var sabredelim falan .... Insallah Sonu Carrusca gibi olmaz ....

Mesaj Yetkileri