1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Servet: "Zico'ya fazla baskı yapılıyor"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Servet: "Zico'ya fazla baskı yapılıyor"

Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin, eski takımı Fenerbahçe'nin savunmacıları Edu ve Lugano'nun uyum sorunu yaşadığını, gün geçtikçe daha iyi olacaklarını söylerken, sarı lacivertlilerin Brezilyalı teknik direktörü Zico'ya fazla baskı yapıldığını belirtti..

Servet, performansları eleştirilen Edu ve Lugano ile ilgili bir soru üzerine, '' Kesinlikle kaliteli futbolcular ki Fenerbahçe'deler. Gün geçtikte daha iyi olurlar. Belki uyum problemi yaşıyorlar. İnşallah onu kısa sürede atlatırlar ve kulüplerine faydalı olurlar'' dedi.

Bu oyuncuların gelmesinin ardından yedek kulübesine oturan Can'ın olumsuz etkileneceğini kaydeden Servet, ''Kesinlikle Can için olumsuz oldu. Hangi takımda olursa olsun futbolcunun oynaması gerekiyor. Oynamadığı sürece kesinlikle gerileme yaşıyor. Özellikle biz savunma oyuncuları fizik gücü dayalı oynadığımız için bize daha olumsuz yansıyor. Tabii bu kulüplerin bileceği iş. Sonuçta Fenerbahçe büyük bir takım, geniş bir kadrosu var. Forma şansı bulmak oldukça zor.'' dedi.

-''FENERBAHÇE TOPARLANACAKTIR''-
    Servet, Fenerbahçe'nin en kısa sürede toparlanıp iyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi.

Fenerbahçe gibi büyük bir camiada teknik direktör ve futbolcuların sorumluluklarının fazla olduğunu vurgulayan Servet, ''Ufak tefek böyle başarısızlıklar olduğu zaman, eleştiriler de olacak. Bunlar normal ama Fenerbahçe'nin gücü belli, en kısa zamanda toparlanıp yine en iyi yerlerde olacaklarına inanıyorum. Çünkü o kapasite, o güç var onlarda. İnşallah Fenerbahçe için sezon iyi geçer'' diye konuştu.

-''ZİCO'YA FAZLA BASKI YAPILIYOR''-
    Servet Çetin, Christoph Daum'un da Zico'nun da iyi teknik direktörler olduğunu kaydetti.

İki hocanın sistemlerinin farklı olduğunu belirten Servet, ''Bence ikisi de iyi. Tabii ki Daum'un ve Zico'nun kendilerine göre ayrı sistemi var. Bence Zico hocaya fazla baskı yapılıyor. Ben çalıştığım süre içerisinde Zico'nun gayet iyi olduğunu, futbolcularla dialoğunun iyi olduğunu gördüm. Böyle devam ederse en kısa zamanda toparlanıp, başarılı olurlar'' dedi.

-''OYNAMAYINCA GERİLEDİM, AMA ŞİMDİ İYİYE GİDİYORUM''-
    Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olunca yeniden oynamaya başladığını belirten Servet, oynamadığı sürede hem fizik, hem maç eksiği bakımından gerileme yaşadığını söyledi.

''Daha başlangıçtayım, oynadıkça daha da iyi olacığım'' diyen Servet, ''Gün geçtikçe performansım artıyor. Daha da iyi seviyelere geleceğim. Yaşım henüz genç, elimden geldiğince en iyi şekilde mücadele edip, yine en iyi yerlerde, hedefi olan yerlerde oynamak istiyorum. Şu anda Sivasspor'da oynamaktan memnunum'' şeklinde konuştu.

Servet, ''Tekrar Fenerbahçe'de oynamayı istiyor musun?'' şeklindeki soru üzerine, ''Fenerbahçe'den aniden ayrıldım. Bu işler nasip kısmet'' dedi.

Kaynak:ajansspor

S-B-Z Misafir

bencede,çok sabırsız bir milletiz biz.herşey hemen olsun istiyoruz.

Mesaj Yetkileri