1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Terim, Emre ile Arda'yı karşılaştırdı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Default Terim, Emre ile Arda'yı karşılaştırdı

Fatih Terim: “Arda kenar oyuncusu gibi gözüküyor ve çok yönlü olabilecek bir futbolcu olmaya gidiyor. Dripling halinde rakibinin içinden geçiyor.”

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yetişmelerinde emek sarfettiği iki yıldız oyuncu Emre Belözoğlu ile Arda Turan’ı karşılaştırdı. “Arda’nın yolu daha çok uzun. Ama tam olduğunda Emre’yi geçebilecek kapasiteye sahip” diyen Terim, iki öğrencisiyle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

‘DÜNYA ONU İSTEYECEK’
    “İkisi de çok yetenekli. Emre tabi orta sahada. Ama Arda kenar gibi gözüküyor ve çok yönlü olabilecek bir futbolcu olmaya gidiyor. Özellikle dripling halinde kenarda rakibin içinden geçiyor. Kelimenin tam anlamı bu.

Emre, ben onu genç takımdan aldığımda on metrekarede oynuyordu. Sonra katkılarla agresif, gol atabilen, attırabilen bir oyuncu oldu. Şu anda Avrupa’nın en önemli oyuncularından. Arda da inşallah o konuma da gelebilecektir, inanıyorum ki dünyanın en iyi takımlarının isteyeceği bir oyuncu olacaktır.

Ben Emre’yi 15 yaşında Şampiyonlar Ligi’nde liginde sahaya sürdüm ama sadece 30 dakika tahamül edebildim. Çünkü ayakları titriyordu. Arda bu süreyi daha çabuk aştı. Emre ‘oldu’. Arda da ‘olma’ yolunda gidiyor. Arda’nın yapacağı şudur; her gün üstüne katacaktır. Artık teoride değil, yaşayarak öğrenecek. Hataları olacak. Ki maçlarda yapıyor. Bu ona çok genç yaşta tecrübe kazandıracaktır. Erken şöhret olmak da bazen önemli kazanımlar getiriyor.”

ARDA'NIN İDOLÜ EMRE
    Milli Takım'ın yıldızı Arda, en çok Emre Belözoğlu'nu beğendiğini ve örnek aldığını söyledi. Arda, 'Hedefim Emre Belözoğlu gibi olmak. Onun gibi bir futbolcu varken kendime Avrupa'dan bir yabancı futbolcuyu örnek almam.

Umarım günün birinde ben de Emre ağabey gibi İngiltere'de futbol oynarım. Çünkü oradaki statlar ve taraftarlar muhteşem. En son oynadığımız Liverpool maçında özellikle taraftarların maça olan ilgisi beni çok etkiledi. Maçın her anında alkışlamak için güzel hareket arıyorlar. İngiltere Ligi'nin benim gibi yetenekli oyuncuların yeri olduğuna inanıyorum. Çok çalışıyorum ve zamanı gelince bunu başaracağımı da biliyorum' dedi. Genç yaşta milli formayı giymenin üzerinde hiçbir baskı oluşturmadığını da ifade eden genç futbolcu, sorumluluklarını bildiği için rahat olduğunu söyledi.

Del Piero_10 Misafir

emre artık hiçbirşey yapamıyor(interin yok ettikleri listesinde)

Arda ona benzemez İnşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    emre artık hiçbirşey yapamıyor(interin yok ettikleri listesinde)

Arda ona benzemez İnşallah
    Bence Emre Newcastle'nin en önemli oyuncularından biri.

Ama Arda onu geçebilecek kapasiteye sahip. İnşallah de geçer.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence emre yle ilgili bu şekil konuşmak için erken.

İnşallah Arda için hayırlısı neyse o olur. 2-3 sene daha takıma hizmet verdikten sonra umarım istediği hedefe ulaşır. Emre erken gitti yedek bekledi, oynayamadı ve onun acısını çok çekti. Şimdilerde yeni yavaş yavaş oynamaya başladı. Bu yüzden erkenden acele etmesin Arda, elbet zamanı gelince gidecektir Avrupa'ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

arda bu tempoyu dewam ettirir we emre nin yaptığı hataları(inter gibi)yapmazsa emre yi rahat geçer..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aslında karşılaştırmak yanlış bence her futbolcunun kendine ozgü bi ozelliği vardır

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by bursa_mc
    aslında karşılaştırmak yanlış bence her futbolcunun kendine ozgü bi ozelliği vardır
    karşılastırma olmadan muhabbet olurmu

arda emreyi nasil idol olarak kabul ediyo anlamiyom cünkü adra ile emre apayri futbolcular biri oyun kurucu.biri kanat oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    arda emreyi nasil idol olarak kabul ediyo anlamiyom cünkü adra ile emre apayri futbolcular biri oyun kurucu.biri kanat oyuncusu.
    bende anlamıs deilim..

umarım arda emre yi tam olarak örnek almıyordur ... onun gibi vefasızlık yapıp kulüpten ayrılmaz ...
    ayrıca futbol açısından bakarsak bence arda şu an da emre den daha iyi bir oyuncu ... benim şahsi fikrim bana emre mi arda mı deseler hiç düşünmeden arda derim ... emrenin sakatlık problemi var ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by bursa_mc
    fatih terimde zaten öyle karsılastırmıs yazıyı oku

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ama şimdi yiğidi öldürüp hakkını vermek gerek emre de çok iyi bir oyuncu şanssız ama inter de as oynuyordu yüksek bir bonservisle geldi şu an eskisi gibi değil belki ama yaşı elverişli futbola toplayacaktır milli takım ın o na çok ihtiyacı var bence.

emre süper oynuyor asistleri hep o yapıyor hem bu toparlamak ne anlamda onu anlamadım :S yani öldü mü bu oyuncu istese 1 ayda eskisi gibi olur bu arada ardayla emre benziyorlar tek benzemeyen yönleri arda nın aşırtma golü yok henüz

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Ardanın Emreyi Geçicek Potansiyeli Kesinlikle Var ama şu anda emreyi kesmek çok yanlış olur bence.Sonuçta Emre nin hiç yoktan avrupa tecrübesi var...

Nesil
    2006

Ben her zaman Arda'yı Emre'ye benzetirim Emre'de o yaşlarda tanınmaya başlamıştı ve şimdi milli takımımızın sayılı oyuncularından ama o zaman ülkemizde futbol Avrupa'ya göre ilerlemiş değildi ama şimdi Avrupa seviyesinde bir futbol var eğer Arda şımarmassa isteneni verirse Türkiye'nin en iyi oyuncusu olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emre dikine daha iyi gidebilen ve uzun pasları çok iyi gönderebilen bir oyuncu.

Arda çok sık ve iyi adam geçiyor. Fakat Emre daha iyi pas atıyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fatih terimin arda üzerinde emeği var mı???

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by comandante
    fatih terimin arda üzerinde emeği var mı???
    kensinikle vardır fatih terim zamanında altyapıya geldi bu gençler

Mesaj Yetkileri