Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Daha Sion macimiz var.Avrupa maclarindan önce ligdeki maclarin konusunu acmak yasak.Kapatilir bu konu bence![]()
Avrupa maçı var daha Galatasaray ın biraz sabır...
Kayseri'den bu maçta Galatasaray'dan puan kapmasını bekliyorum.
So what?
Saike
Berabere biter bence
Kayseri yenemez.Kaybedicek hatta fark yer.OnLar sadece beLLi takımLara karşı iyi oynuyorLar![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Galatasaray sion macindan iyi farkli bir skorla ayrilmasi bu macda rehavete neden olabilir ...
Bu yuzden..... Saldir Galatasarayim ...![]()
Galatasaray bomba gibi geliyo suanda kimse durduramaz bence Galatasaray'ı.Bu macıda yener yoluna devam eder..
Galatasaray gümbür gümbür alır bu maçı...
Bu macta beraberlik bekliyorum.
Galatasaray önüne geleni eziyor Kayseri çekilsin![]()
Kayserispor deplasmani gercekten cok zor bir deplasman.
Bursa, Manisa, Ankaragücü ve Gaziantep deplasmanlari yanisira en cok cekindigim deplasmanlardan biri. Bu maci alirsak, (ki alacagiz) önümüzdeki haftalarda cok rahat edecegiz.
Aslında kayseri bizi kaç senedir yenemiyor..Üstelik gökhan ünal yok...
Eger bu maçta pozsiyon vermek istemiyorsak arda yerine hakan balta oynaması lazım...
Volkan-hakan uyumunu unutmayalım![]()
Evet bencede öyle olursa daha yararlı olur ama belki Hakan 2. yarı alınabilir yada tam tersi olabilir.
GSliler o kadar emin olmasın gs bizden iyi ama sion maçından yorgun dönüyor kayserisporuda zaten evinde yenmek pek kolay değil ayrıca ks denizli ve antep deplasmanından çok şanssız şekilde puansız döndü.Bu maç 3 ihtimalli
Galatasaray çok morelli geldi.Rahat alır.
FM Gazetesi
öyle ya da böyle bu maç bizimdir...
berabere biter bence...
Aliriz bu maci
Ne yorgun dönmesi yahuGüle oynaya aldik maci,hatta gollere bakarsan bunlari görürsün.Takim fazla yorulmadi bence Sion macinda.Hem takimin kondisyon acidan bir sorun yasayacagini sanmiyorum Kalli basta oldugu sürece.Son saniyeye kadar mücadele eden bir ekibiz.Yorgunluk bahanesi bana sacma geliyor.
Galatasaray bu moralle Kayserispor`u yener,ama yine de tedbirli olmak lazim.Kayserispor bu ligin güclü ekiplerinden.
1-0 alırız diyorum bence 1 gollü bir maç yani alt olur![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yogunluk işlerini bırakın..Kallinin disiplini var sıkıysa kosmasınlar
Oyüzden hermaça final maçı gibi cıkıyoruz..
ben berabere bıtıcek dusuncesındeyım Sion maçında Galatasaray çok iyiydi ama Kayseri Sion'dan çok daha iyi bi takım o yüzden maçı çantada keklik görmek çok büyük hata olur
Provakatörler iş başında..
Maç bizimdir, Allah yardımcın olsun Kayseri !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Zor maç.Kayseri deplasmanı her zaman zordur.Berabere biteceğini sanmıyorum.Ya Kayseri alır yada Galatasaray.Niye demeyin içime doğdu![]()
Çok rahat kazanırız.....
Çok rahat olmasa bile kazanacağımızı düşünüyorum.
G niye küçükAlırız bu maçı..
inşallah alırız.ama abarttığınız kadar kolay olmicak bence