Rahat fark atarız bu takıma...
maçı alalımda fark önemli değil maçı alıp burda Yunanistan'ı yendikmi tamamdır. Euro 2008 yolu görünür bize![]()
I'm back...
Hiçbir takımı küçük görmüyoruz ama her maça kazanmak için çıkıyoruz![]()
Rahat fark atarız bu kadar emin olmayın...maçı alımda.
Büyük konusmayalım:9
MoLdova oLdu oLası bizi sürekLi zorLamıştır.Yine zorLanırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hafife almayın Malta'da iki puan bıraktık. Burada üç puan bile bırakabiliriz. 1-0 olsun bizim olsun. İşi baştan ciddiye almayılız. Basına kapılar kapandı, belki bu ciddiye aldığımızı gösterir. Ama kazanacağımızı göstermez.En iddialı kadro ile sahaya çıkmamız gerekir. Yunan maçı akıllardan çıkartılmalı, eğer düşünürsek baştan kaybetmiş oluruz. Umarım kazanırız.
Küçümsemiyelim Moldovayı bizim yenildigimiz bosnayı yendiler deplasmanda hemde.1-0 olsun bizim olsun
Zor maç olacak kazanırız ama
Toraman kadrodan çıkartıldı
Milli oyuncu İbrahim Toraman'ın, sağ ayak aşil tendonunda süregelen sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı kaydedildi.
kesinlikle fark atamayız. nihat yine sakatlanmasaydı iyi olurdu kadroda olması ama bu adam bir türlü devamlılığını sağlayamıyor. inşallah kötü bir sonuç olmaz.
Yeneriz.
Golü önce biz ve ilk yarıda bulursak farka gideriz ama her türlü yeneriz.
galibiyet olsunda nasıl olursa olsun fark beklediğimizde hüsrana uğruyoruz
1-0 olsun bizim olsun diyenlerdim.İnşallah rahat bir galibiyet alırız.
So what?
Saike
SıkıntıLı bi mac oLabiLir iLk yarım saatte goLü buLamazsak.Kimseyi küçmsemek Lazım Malta macı çok geride değiL..
Cok zorlanırız cokk..
Beraberlik bekliyorum.
(/s)
zor maç ama kazanıcaz inşallah
Bence rahat kazanıcaz 3-0 biter...
İkinci Malta Faciası olmasın da![]()
Bu saatten sonra her maç final!
Rakibi küçümsemezsek rahat alacağımızı düşünüyorum.
kazanamıcaz gibi geliyor ama inşALLAh kazanırız![]()
İçime doğuyor bu maç iyi oynamayıp ama kazanacağımız tipte bir maç tahmin 1-0![]()
Ilk macta 5 attigimiz rakip.Yani birakin da bu macta zorlanmayalim.Biz Avrupa Sampiyonasina gitmek ve orada iddiali olmak istiyoruz,bu maclar bir hic ! Fark atariz yine !
İbrahim Toramanın yerine Yasin kadroya dahil edilmiş
Hayret.Terim doğru bir tercih yaptı.
So what?
Saike
Çok zor olacak.