adam alırken flair ın mı yuksek olmasına bakayım takım oyunun mu
adam alırken flair ın mı yuksek olmasına bakayım takım oyunun mu
ikisinede![]()
takım oyunu 10'un üstünde olck ama yetenekde yüksek olcak![]()
eğer yeteneği aşırı yüksekse takım oyununa gerek yok adam kendi başına da uçuruo takımı(örn.ronaldinho)
eğer takımın ufak bir takımsa ve süper transfer yapamıyosan takım oyununu oturtmaya çalış.Yok zengin bir takımsan doldur yıldızları zaten durdurulamaz o takım![]()
yeteneğe bak o daha önemli
hayır onemli olan takım oyunu ama yeteneğide önemli tabiii
bence asıl önemli olan takım oyunu..ama adamın takım oyunu oynaması için de yeteneği olması lazım![]()
takım oyunu daha iyi
sadece o ikisine bakıyorsan felsefeni bi daha gözden geçir derim ben
göbek oyuncusu olacak yeteneği yüksek olucak yaratıcılık bırakcısaksın tek bşaına döktürecek...
kardes sen ikisine de bak ozellikle yabancı alacaksan
yete4nek.yabi
oyuncunun mevkisine göre özelliklerin önemide degişiyor ..
bence 2 side önemli !
yürekten katılıyorum...Originally Posted by cureshot
her ikiside
çok dooru bir tespitOriginally Posted by cureshot
YETENEğe bak derim ben
oynadığın takıma göre değişir bu büyük takımda yıldız ama küçüklerde takım oyunu olmalıdır
Yani...Originally Posted by burrockk
![]()
Bence Takım Oyununa bak o daha önemli...
ikiside ama takım oyunu daha önemli real madridin yetenekleri daha fazla ama lyonun takım oyunu real madrid gibi bir yıldızlar topluluğunu devirdi
doğru teşisOriginally Posted by wonderking
![]()
ikiside olursa iyi olur ama takim oyunu daha önemli...
hep teknik özelliklere bakıyorum, birde hızına bakarım, bende artık ortadaki özelliklere dikkat edicem yaw![]()
alıcagın mewkıye baglı aa cokh defans alıosan yetenege ne gerek war al bı balta ıste
topsuz alana bak o yoksa futbolcu da yok demektir
Benim tavsiyem yetenek 15, takım oyunuda 14 olan bir oyuncu al örneğin; Leo Messi gibi
yetenek daha **ır basar her halde ama qenc yeteNeklerı tercıh ederım cunku o oyuncuların yukselmesı oyuna daha da asılmanı saglıyo ornegın bojınov messi rooney we crıstıano ronaldo mukkemmel artıyolar![]()