1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Oyuncu Özellikleri

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Default Oyuncu Özellikleri

Merhaba sevgili FM severler ve yöneticiler.

Türkiye'de tek olan FM'yi Türkçeleştirme konusunda gayet başarılısın, bu gerçekten profesyonellere yakışan bir durum.

Fakat ben 2 yıldır Türkçe yamanızı kullanmıyorum. Nedenini söylediğimde biraz abes bir şey olarak düşünebilirsiniz ama aslında bence çok mantıklı.

Ben bir oyuncunun özelliklerine şöyle bir 2-3 saniye baktığımda kabataslak oyuncunun ne tür stil ile oyun sergilediğini anlarım. Lakin sizin yamanızda, İngilizce oyuncu özellik terimlerini Türkçe'leştirdiğiniz ve bu yüzden alfabetik sırayla dizildiği için oyuncu özellikleri terimlerinde sıralama değişikliği oluyor. Bu yüzden futbolcunun ne tür bir oyuncu olduğunu anlamam zor oluyor ve her ne kadar anlasam da kabataslak kafamda oturmuyor.

Bu yüzden bir öneride bulunacağım. Oyuncu özelliklerini Türkçe'leştirirken, normal İngilizce terim sırasına göre, başlarına numara yazabilirsiniz. Bu şekilde oyuncuyu kabataslak anlamak ve analiz etmek için ideal bir yöntem oluşturabilirsiniz.

İleriki Türkçe'leştirmelerde başarılar, iyi günler dilerim...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bunu sanırım cm 01-02'de yapmışlardı.Daha iyi görünüyordu.

Nesil
    2006
    Yer

Evet daha iyi görünür bence de...

bence Turkce oynamaya baslayinca Ingilizce garip gelicektir sana.Bende Turkceye baktigimda oyuncuyu hmn anliorum

Nesil
    2006
    Yer

Hayır ben hep İngilizce oynadım bu yüzden...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu bölümde sadece Turksportal yöneticileri konu açabilir. Bu 1.

İkincisi de, sıralamaya Türkçe alışmış pek çok insan var, ve Türkçe olarak alfabetik sıraya konmazsa özellikleri bulmakta çok zorlanırız. Dolayısıyla isteğiniz reddedilip konu kilitlenmiştir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri