1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: "İşte 11. Haftanın Hakemleri"

Default "İşte 11. Haftanın Hakemleri"

Turkcell Süper Lig'de 11. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde 11. haftada görev yapacak hakemler şunlar:

28 Ekim Cumartesi:
    19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği: Bülent Demirlek

29 Ekim Pazar:
    14.30 Konyaspor-Ankaraspor: Süleyman Abay
    14.30 Kayserispor-Bursaspor: Fırat Aydınus
    14.30 Ankaragücü-Kayseri Erciyesspor: Hüseyin Göçek
    14.30 Denizlispor-Antalyaspor: Cüneyt Çakır
    16.00 Gaziantepspor-Sivasspor: İsmet Arzuman
    16.00 Beşiktaş-Sakaryaspor: Halis Özkahya
    19.00 Vestel Manisaspor-Fenerbahçe: Selçuk Dereli

30 Ekim Pazartesi:
    20.00 Trabzonspor-Çaykur Rizespor: Bülent Yıldırım

allah bülent demirlek desene bu hafta yine kanser olcam

Evet Ulusoy son Bizans oyunlarına devam ediyor.Son 5 haftada FB Bülent Demirlek İsmet Arzuman ve Selçuk Dereli hakemleriyle maç yaptı.Bu hakemler kimler Kadıköy'de en fazla tepki gösterilen Ulusoy'un paralı askerleri.Ulusoy'a dava açılmış işte ilahi adalet diyorum.Kaç kişinin ahını aldı.Beter olsun demekten başka sevap kazandıracak söz yoktur...

ben valla çetin sarıgül ü merak ediyorum .... bakalım kaçıncı hafta maç verecekler .....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    allah bülent demirlek desene bu hafta yine kanser olcam
    aynen kardes

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Evet Ulusoy son Bizans oyunlarına devam ediyor.Son 5 haftada FB Bülent Demirlek İsmet Arzuman ve Selçuk Dereli hakemleriyle maç yaptı.Bu hakemler kimler Kadıköy'de en fazla tepki gösterilen Ulusoy'un paralı askerleri.Ulusoy'a dava açılmış işte ilahi adalet diyorum.Kaç kişinin ahını aldı.Beter olsun demekten başka sevap kazandıracak söz yoktur...
    kardes artik birak su laflari ya yine tartisma yaratiyon
    Sen ne istiyon haluk ulusoydan anlamiyom butun basarilar haluk ulusoy doneminde gelmedimi
    Valla sen isi hep sikeye getiriyon madem o kadar biliyon git Telegol programini ara
    birak su laflari fanatizmlik yapma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

selcuk dereiliyimi verdiler offf bu hafta kaybedicez büyük ihtimalle

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    kardes artik birak su laflari ya yine tartisma yaratiyon
    Sen ne istiyon haluk ulusoydan anlamiyom butun basarilar haluk ulusoy doneminde gelmedimi
    Valla sen isi hep sikeye getiriyon madem o kadar biliyon git Telegol programini ara
    birak su laflari fanatizmlik yapma
    Şuradaki tüm FB'lilere 2 tane soru sor;cevaplarını sen kendi gözünle gör.Bunun tek benim düşüncem olmadığını tüm FB'lilerin aynı düşünceyi savunduklarını gör:

1.Haluk Ulusoy gitsin mi...,kalsın mı...?
    2.Selçuk Dereli'yi lig maratonu boyunca isterler mi...,istemezler mi...?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Şuradaki tüm FB'lilere 2 tane soru sor;cevaplarını sen kendi gözünle gör.Bunun tek benim düşüncem olmadığını tüm FB'lilerin aynı düşünceyi savunduklarını gör:

1.Haluk Ulusoy gitsin mi...,kalsın mı...?
    2.Selçuk Dereli'yi lig maratonu boyunca isterler mi...,istemezler mi...?
    kardes bırak sunları bosverya
    Haluk Ulusoy konusunda sadece suan katılıyorum Kuddusı muftuoglu fıfa kokartı takılmaması lazım dı onda haklısın

biz bülent demirlekle oynamaktan ve bize sac bas yoldurmasindan biktik o bikmadi ya,ayrica jose mourinho nickli tartisma yaratan cocuk,bu konuyla ulusoyun ne alakasi var hakem atamalarini mustafa culcu yapiyor,levent bicakci varken keyfiniz yerindeydi demi birazda SIKINTI cekin ama demi.

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    biz bülent demirlekle oynamaktan ve bize sac bas yoldurmasindan biktik o bikmadi ya,ayrica jose mourinho nickli tartisma yaratan cocuk,bu konuyla ulusoyun ne alakasi var hakem atamalarini mustafa culcu yapiyor,levent bicakci varken keyfiniz yerindeydi demi birazda SIKINTI cekin ama demi.
    Sana tek sorum;

-Kuddusi Müftüoğlu'nu MHK başkanı Mustafa Çulcu değilde,TFF başkanı Haluk Ulusoy'un FIFA listesine aldığını biliyor musun...?

Bunu ben değil Türkiye'nin köklü hakemi Ahmet Çakar Mustafa Çulcu'ylada konuşarak belgeleriyle ispatladı.Hatta ben foruma bu haberide ekledim.

Bunlara dayanarak konuşuyorum ki FIFA listesine belirleyen ACİZ bir TFF başkanı Haluk Ulusoy maçlara hakem atayamayaz mı...?

Mesaj Yetkileri