Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: 4-4-2 "Brazier" Tac. Fenerbahçe İle 1 Sezonda 4 Kupa !!!

paylasım ıcın teşekkurler

Arrow 4-4-2 "Brazier" Tac. Fenerbahçe İle 1 Sezonda 4 Kupa !!!

Evet arkadaşlar klasik 4-4-2 dizilişinde oluşturduğum taktik sayesinde fm 07'de Fenerbahçe ile ilk kez Uefa ve Avrupa süper kupasını kazandım...
    Bunun yanı sıra Tsl ve Türkiye Süper kupasını da kazandım...
    Ofansif bir taktik kanat bindirmelerine beklerde yardımcı oluyorlar,şut yüzdeniz ve topa sahip olma oranınız oldukça yüksek...
    Aşağıdaki ss'ler UEfa'da kimleri elediğim ligdeki istatistiklerim,taktik dizilişi vs... var ve bunlar sürekli güncellenecektir...

Download;

http://rapidshare.com/files/11629998/Brazier.tac

Biraz ss'lerle anlatalım...;

Öncelikle Diziliş;

İlk sezon Cl 3. Öneleme Maçlarm;

Cl grubum;

UEfa Cup First Knockout;

Uefa Cup Second Knockout;

Uefa Cup Çeyrek Final;

Uefa Cup Semi Final;

Uefa Cup Final;

Avrupa Süper Kupası;

Tsl Puan Durumu;

Türkiye Süper Kupasıı;

Bu Sezon Fikstür;

Bu sezon Tsl Pd;

güzel taktiğe benziyo bende fenerle ikinci sezondayım bi deniyim inşallah işime yarar

Quote Originally Posted by ker View Post
    güzel taktiğe benziyo bende fenerle ikinci sezondayım bi deniyim inşallah işime yarar
    Denedikten sonra olumlu veya olumsuz yorumlarını bekliyorum kardeşim...

Nesil
    2006
    Yer
    Kastamonu

kadron sağlammış..

Quote Originally Posted by zaggy View Post
    kadron sağlammış..
    Eyv. Yıldıray,Diouf ve Kompany'yi 2. sezonun başında aldım...

saol kardeş taktigi denedim güsel ellerine saglık

normal bi 4-4-2 olmasina ragmen cok basraili olmusun. Bende gelecek günlerde deniyecem.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Tebrikler, ilk sezon sampiyonlar ligini kim kazandi acaba?

Quote Originally Posted by "ADANALI" View Post
    Denedikten sonra olumlu veya olumsuz yorumlarını bekliyorum kardeşim...
    harbiden güzelmiş denedim iyi sonuçlar çıkardım ellerine sağlık böyle güzel taktiklerin devamını dileriz

Quote Originally Posted by demaio View Post
    Tebrikler, ilk sezon sampiyonlar ligini kim kazandi acaba?
    arkadas ben kazandim valla hemi de fenerle.. oyuncularim cok iyi taktigimde cok iyi..

Yorumlar için teşekkürler...

iyide bu fm 2007 mi yaa.mevkiler falan farkli kemal fm2007 de mc deilki amlc diye gozukuyor.bi aciklama getirimisin kardes

Default bnı

öncelikle fenerle bu başarılara imza atman çok güzel inş gerçeğinide görürüz 100. yılımızda.ben taktik ya da antreman indirmiyorum o yüzden sana bikaç şey soracaktım.mesela hedef adam kullandın mı.bu kadar atak oynamana lazım çok golcü bi takım gibi gözükmüyosun.bana anlattıkların çok inandırıcı gelio.malesef bazıları hile yaptığı için isteer istemez insan emin olmaıo.ama neden uefa cuptaki deplasman karşılaşmalarını göstermedin.o gkafama takıldı.lütfen yanlış anlama.bide orta sahanın ortasındaki iki adamdan birini def**nsif özellikli bi adamdan oluştursaydın daha faydalı olmazmıydı sence?hade eyvallah...

Quote Originally Posted by plectrum View Post
    iyide bu fm 2007 mi yaa.mevkiler falan farkli kemal fm2007 de mc deilki amlc diye gozukuyor.bi aciklama getirimisin kardes
    Turksportal tsl update'i yükleyince mevkileri değişti mesela Alex'te amc oldu...

Quote Originally Posted by fikom View Post
    öncelikle fenerle bu başarılara imza atman çok güzel inş gerçeğinide görürüz 100. yılımızda.ben taktik ya da antreman indirmiyorum o yüzden sana bikaç şey soracaktım.mesela hedef adam kullandın mı.bu kadar atak oynamana lazım çok golcü bi takım gibi gözükmüyosun.bana anlattıkların çok inandırıcı gelio.malesef bazıları hile yaptığı için isteer istemez insan emin olmaıo.ama neden uefa cuptaki deplasman karşılaşmalarını göstermedin.o gkafama takıldı.lütfen yanlış anlama.bide orta sahanın ortasındaki iki adamdan birini def**nsif özellikli bi adamdan oluştursaydın daha faydalı olmazmıydı sence?hade eyvallah...
    Pm'de de aynı soruyu sormuşsun daha önce pm'ye baktığım için orada yanıtladım...
    Ayrıca bu yazıyı okuyan diğer arkadaşları aydınlatmak açısından uefa ss'lerinde dikkatli bakılırsa her 2 maçında skoru görünüyor...

taktik ve kadro cok iyi bide arkadasim background cok guzel rica etsem koyarmisin resmi

Quote Originally Posted by frederico View Post
    taktik ve kadro cok iyi bide arkadasim background cok guzel rica etsem koyarmisin resmi

Nesil
    2006
    Yer
    -

denerim saolll

Quote Originally Posted by "ADANALI" View Post
    cok saol resim icin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Paylaşımın İçin Teşekkür Ederim Arkadaşım bi kullanıyım

Question

kardes bunu rapid den baska bi paylasim sitesine upload yapabilir misin rapid bende biraz sorunlu oluoda ilgin icin simididen tsk ederim

slm. Bir soru sorucam.Blder hangi yabanci oyunculari gonderdin. Bende aynilarini gonderiim.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

resim için saol kardes 10 numara walla resim

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

diuf haa güzel taktik tebrikler dost...

25. Default

yalnız güzel arkadaşım bu 4-4-2 taktiği güçlü kadron olduğu zaman iş yapar..bu taktikte kanatlardaki ve ortadaki adamların kesinlikle güçlü olması gerekiyor..şayet bu taktiğe 4-1-2-1-2 oynayanlar sana nal toplatır....onu da bilesin...her zaman sabit değil değişik versiyonlu taktikler uygula....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kardess bende fenerliyimm..senn arka plandaki resmi bende koymak istiormm yardiM edersen sevinirmm

teşekkürler gayet güzel sonuçlar elde ettim barcelona ile

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Güzele benziyor. Deniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denemek lazım saol

Default denicem!..

oooO gusele benziyor bende Gs yle denıyem barı 2009 yılındıyam super bi kadrom var(ugur yıldırım,Ross,Ümit K,Aliedeiri,Sunny)en azından uefa ıcın alabilirim zorlasam denıyecem saoL. sonucları yazacam .1!..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri