paylasım ıcın teşekkurler
paylasım ıcın teşekkurler
Evet arkadaşlar klasik 4-4-2 dizilişinde oluşturduğum taktik sayesinde fm 07'de Fenerbahçe ile ilk kez Uefa ve Avrupa süper kupasını kazandım...
Bunun yanı sıra Tsl ve Türkiye Süper kupasını da kazandım...
Ofansif bir taktik kanat bindirmelerine beklerde yardımcı oluyorlar,şut yüzdeniz ve topa sahip olma oranınız oldukça yüksek...
Aşağıdaki ss'ler UEfa'da kimleri elediğim ligdeki istatistiklerim,taktik dizilişi vs... var ve bunlar sürekli güncellenecektir...
Download;
http://rapidshare.com/files/11629998/Brazier.tac
Biraz ss'lerle anlatalım...;
Öncelikle Diziliş;
İlk sezon Cl 3. Öneleme Maçlarm;
Cl grubum;
UEfa Cup First Knockout;
Uefa Cup Second Knockout;
Uefa Cup Çeyrek Final;
Uefa Cup Semi Final;
Uefa Cup Final;
Avrupa Süper Kupası;
Tsl Puan Durumu;
Türkiye Süper Kupasıı;
Bu Sezon Fikstür;
Bu sezon Tsl Pd;
![]()
güzel taktiğe benziyo bende fenerle ikinci sezondayım bi deniyim inşallah işime yarar
kadron sağlammış..
saol kardeş taktigi denedim güsel ellerine saglık
normal bi 4-4-2 olmasina ragmen cok basraili olmusun. Bende gelecek günlerde deniyecem.
Tebrikler, ilk sezon sampiyonlar ligini kim kazandi acaba?
Yorumlar için teşekkürler...
iyide bu fm 2007 mi yaa.mevkiler falan farkli kemal fm2007 de mc deilki amlc diye gozukuyor.bi aciklama getirimisin kardes
öncelikle fenerle bu başarılara imza atman çok güzel inş gerçeğinide görürüz 100. yılımızda.ben taktik ya da antreman indirmiyorum o yüzden sana bikaç şey soracaktım.mesela hedef adam kullandın mı.bu kadar atak oynamana lazım çok golcü bi takım gibi gözükmüyosun.bana anlattıkların çok inandırıcı gelio.malesef bazıları hile yaptığı için isteer istemez insan emin olmaıo.ama neden uefa cuptaki deplasman karşılaşmalarını göstermedin.o gkafama takıldı.lütfen yanlış anlama.bide orta sahanın ortasındaki iki adamdan birini def**nsif özellikli bi adamdan oluştursaydın daha faydalı olmazmıydı sence?hade eyvallah...
Turksportal tsl update'i yükleyince mevkileri değişti mesela Alex'te amc oldu...
Pm'de de aynı soruyu sormuşsun daha önce pm'ye baktığım için orada yanıtladım...
Ayrıca bu yazıyı okuyan diğer arkadaşları aydınlatmak açısından uefa ss'lerinde dikkatli bakılırsa her 2 maçında skoru görünüyor...
taktik ve kadro cok iyi bide arkadasim background cok guzel rica etsem koyarmisin resmi
denerim saolll
Paylaşımın İçin Teşekkür Ederim Arkadaşım bi kullanıyım![]()
kardes bunu rapid den baska bi paylasim sitesine upload yapabilir misin rapid bende biraz sorunlu oluoda ilgin icin simididen tsk ederim![]()
slm. Bir soru sorucam.Blder hangi yabanci oyunculari gonderdin. Bende aynilarini gonderiim.
resim için saol kardes 10 numara walla resim
diuf haa güzel taktik tebrikler dost...
yalnız güzel arkadaşım bu 4-4-2 taktiği güçlü kadron olduğu zaman iş yapar..bu taktikte kanatlardaki ve ortadaki adamların kesinlikle güçlü olması gerekiyor..şayet bu taktiğe 4-1-2-1-2 oynayanlar sana nal toplatır....onu da bilesin...her zaman sabit değil değişik versiyonlu taktikler uygula....![]()
kardess bende fenerliyimm..senn arka plandaki resmi bende koymak istiormm yardiM edersen sevinirmm
teşekkürler gayet güzel sonuçlar elde ettim barcelona ile
Güzele benziyor. Deniyorum.
Denemek lazım saol
oooO gusele benziyor bende Gs yle denıyem barı 2009 yılındıyam super bi kadrom var(ugur yıldırım,Ross,Ümit K,Aliedeiri,Sunny)en azından uefa ıcın alabilirim zorlasam denıyecem saoL. sonucları yazacam .1!..