Arkadaşlar sizlere en son yaptığım taktiği sunacağım..Bu taktikle bırakın içsahayı deplasmanda bile gol şov yaparsınız..1-0,2-0 dan maç çevirirsiniz..sözü daha fazla uzatmadan taktiğin ss'nin altta veriyorum..
Güney_devil_punish..
Defanstan başlayalım..defansınıza genç olsun yaşlı olsun sağlam adamlar koyun farketmez..tek önemli nokta tecrübeli bir defansınızın olması..en az 1 tane olsun top geçirmeyin..Adam geçer top geçmez
Defansif ortasaha'ya gelince sağlam basan,top kapmaları yüksek,hırslı ve azimli oyuncular ilk tercihiniz olsun..örnek olarak; 1) Lucas - Aurelio olmadı 2) Lucas - Torres(racing Club'ta oynayan) hiç olmadı 3) Lucas - Appiah..
Kanatlarda önemli olan nokta hız ve hızlanmadır..en az 17 olması pozisyon zenginliği açısından süper olur. bunun yanında top sürme,orta ve yaratıcılığın da yüksek olmasını tercih ederim.
Ofansif ortasaha'da genç oyuncu oynatmayın. mümkünse 26 yaş üstü oyuncu süper gider..tecrübeleriyle oyuna ağırlığını koyar..
Ve forvet..en önemli nokta bu..Mümkünse zigic'i mutlaka alın. Bu adamı yine bu taktik forumlarında keşfettim denedim süper..zigic olmazsa,oynatacağınız oyuncunun zıplama ve kafa vurma özellikleri yüksek olsun. Atak oyuncu olarak bu oyuncuyu seçin asist ve gol şov yaparsınız..
taktik_download :http://rapidshare.com/files/25652500..._Haz_2010_.tac
işte bir kaç ss daha..
adam şov resmen başlı başına..bknz. istatisikler
*
*
zigic'in gol kralı yaptığı adam..16 yaşında alıyosunuz(oyun başında) 2 sene alt yapıda geliştirdikten sonra güçleri bu hale geliyoyanında da zigic gibi bi adam olunca değmeyin keyfine..
vee..deplasman şov..
arkadaşlar..görüldüğü gibi size sadece download etmek kaldı..taktiği deneyenler yorumlarını esirgemesin..bol fm'li günler..